de mihaisradu » 16 Dec 2011, 13:36
Am mai scris pe forum dar vad ca trebuie sa postez in fiecare topic pentru ca lumea nu citeste in general decat ce-l intereseaza si daca nu gaseste face topic nou cu intrebari care-si gasesc deja raspunsul pe forum si ar putea fi descoperite cu search.
Buna ziua Domnule Mihai,
Va multumesc pentru ca ati apelat la Centrul Relatii Clienti si imi cer scuze pentru intarziere. Din nefericire nu prea am colegi care sa-mi tina locul si a fost necesar sa lipsesc o perioada de la birou.
Raspunsul colegilor mei de la vanzari este urmatorul: harta pentru Europa de Est exista, insa Romania este acoperita deficitar momentan - doar drumurile europene si o mica parte din cele nationale. Prin urmare achizitionarea ei doar pentru a beneficia de Romania nu este rentabila. Cei de la Navteq inca lucreaza la elaborarea hartii complete, insa nu au putut oferi o data exacta. Cert este ca imediat cum produsul va fi disponibil pe piata, veti fi contactat ce catre dealerul Ford de la care ati achizitionat masina.
Va asigur ca problema este cunoscuta si se face tot posibilul pentru rezolvarea ei.
Cu stima,
Ludmila Leoveanu
Analist Centrul Relatii Clienti Ford
Telefon: 0372373673
Buna ziua,
Va multumim pentru ca ati apelat la Centrul Relatii Clienti Ford. Din informatiile pe care le-am primit de la Dep. Marketing, tot ce va pot spune este ca datorita faptului ca Focus este un model nou si momentan harta Europei de Est nu este disponibila pentru acest model. Imediat ce va fi disponibila, o vom include in lista de preturi. Dar deocamdata furnizorul acestor harti nu ne-a putut da un termen pentru finalizarea acestei probleme. Oricum este recomandat sa tineti legatura cu dealerul de la care ati achizitionat masina, pentru ca dansii vor fi primii informati in legatura cu disponibilitatea acestor harti si vor anunta clientii care doresc aceste harti.
Cu stima,
Ludmila Leoveanu
Analist Centrul Relatii Clienti Ford
Telefon: 0372373673