de adip1962 » 12 Feb 2025, 06:46
Pe vremurile in care acest forum prospera, toate service-urile europene aveau stocuri de piese Ford. Piese adunate in ani de zile si care tot se adunau ca Ford livra... sa fie, sa nu ramana fara s.a.m.d.
Imediat au aparut cateva firme romanesti (Axevo, Altgrad etc.) care le maturau depozitele si aduceau piesele in tara, declarandu-se importatori Ford.
Era o treaba buna pentru toata lumea, mai putin pentru Ford, care mergea in pierdere pe acest segment. Asa ca strategia s-a schimbat si acum piesele de origine sunt vandute in fiecare tara sau zona, la cererea punctuala a serviceuri-lor catre Ford (sau firmele lor), fara ca atelierele sa mai aiba stocuri de piese. Evident, piesele s-au si scumpit...
Treaba asta a dus la pierderea de sponsori pentru forum - asta este cauza functionarrii lui asa cum merge acum - si la dispartia lor de aici.
Din cate stiu Altgrad este inchis. Axevo functioneaza, dar cu un personal, mult redus - de acolo imi cumpart piesele/consumabilele si de acolo am aflat cele de mai sus.
[i]Am avut 8 masini. Am condus multe altele. Dintr-un motiv total necunoscut, Focus imi place cel mai mult, asa ca am recidivat si sunt la al 3-lea. Si ultimul...[/i]