Vanzare

Kit Xenon Hid, Super Oferta! Kit Xenon Hid 280 Ron

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Kit Xenon Hid, Super Oferta! Kit Xenon Hid 280 Ron

Mesajde vlase_alexandru » 10 Noi 2008, 19:32

HID (High Intensity Discharge) este un tip de tehnologie folosit in industria auto (si nu numai) care inlocuieste filamentul cu gaz de Xenon. De aceea tehnologia HID este folosita pentru instalatii xenon. Gazul este alimentat cu inalta tensiune (voltage) pentru a produce un arc de lumina. Cantitatea de lumina rezultata este de trei ori mai mare decat cea provenita de la becurile cu halogen. Lampile xenon HID permit obtinerea unei lumini mai albe, similara cu cea a soarelui. Alte companii produc becuri halogen umplute cu gaz. Instalatiile Xenon, tehnologie de ultima ora si aspect unic.Vehicolul dumneavoastra va avea cea mai noua tehnologie in materie de iluminat. Mai mult decat atat, va atrage atentia in mod repetat datorita aspectului unic oferit de instalatiile Xenon. Retineti ca doar autovehiculele de lux au ca dotare standard instalatii Xenon. Instalatiile cu becuri Xenon sunt mai durabile. Durata de viata a becurilor Xenon este de 3-5 ori mai mare decat a becurilor cu halogen. Practic, un bec Xenon este garantat de fabricant pentru o functionare de 3000 de ore in comparatie cu becurile halogen care au durata de viata de 200-500 de ore.
Atentie! Se potriveste pt orice tip de masina si nu este necesar de condensator pt a da consumul corect calculatorului masinii repspectiv!
Avem 2 ani pe piata cu astfel de kituri xenon si nu am avut probleme!

KIT XENON HID H1, H3 6000K PRET 280 Ron
KIT XENON HID H7 6000K / 8000K PRET 300 Ron
KIT XENON HID H4 ( BIXENON ) 6000K 400 Ron

Montajul nu este inclus in pret! (50 Ron montajul)

OFERIM GARANTIE 1 AN!
Fişiere ataşate
modificata 3.jpg
certificatt de calitatre.jpg
modificat 2.jpg
modificat 1.jpg
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Maşina: ford st

Re: Kit Xenon Hid, Super Oferta! Kit Xenon Hid 280 Ron

Mesajde hmk » 15 Noi 2008, 19:35

Ma intereseaza un Kit H7 dar la 4300K daca ai si un H11 la 3000K.

Gasim ?
Ford Mondeo 2.2 TDCi 2006
hmk
Member

Maşina: Ford Mondeo 2.2 TDCi 2006

Mesajde vlase_alexandru » 17 Noi 2008, 23:06

Salut!

Din pacate am numai H7 6000k si H11 6000k
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde Uzzy » 20 Noi 2008, 07:35

Am pus si yo xenon de la el si sunt foarte multumit....imi e prieten il stiu de cand aveam 7 ani omu e super ok il recomand cu incredere. Montajul nu dureaza mai mult de 45 de min (cam atat a durat la mine si a trebuit sa-mi dea si farurile jos).
Bafta la vanzare bro.
http://protectia-muncii.com Prestari servicii SSM si PSI la cele mai bune preturi de pe piata!
Uzzy
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2.0 TDCI 136 cp

Mesajde vlase_alexandru » 20 Noi 2008, 13:57

$1 scrie:$2m pus si yo xenon de la el si sunt foarte multumit....imi e prieten il stiu de cand aveam 7 ani omu e super ok il recomand cu incredere. Montajul nu dureaza mai mult de 45 de min (cam atat a durat la mine si a trebuit sa-mi dea si farurile jos).
Bafta la vanzare bro.

He he he! :D Mersi bro!
Chiar nu imi dadea prin cap, ca o sa intri sa dai mesaj pe ofertele mele!
Sper ca esti multumit de temperatura de culoare pe care o degaja! Ma gandeam poate sa le aratam colegilor nostri cum arata, si ma gandeam ca poate poti posta cateva poze cu acest kit xenon aprins! Nu vreau publicitate, ci doar sa vada colegi cum arata produsul si daca le convine!

Iti multumesc si iti urez o vizibilitate mai buna cu ele! :D

Te salut Cristi! >:D<
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde andreibogdan » 20 Noi 2008, 14:55

Salut,
Ma intereseaza si pe mine sa imi pun un kit de xenon. Am un Focus din 2007. Poti sa imi dai un mesaj cand putem sa ne vedem sa imi montezi si mie kitul?
Ford Focus 1.8 TDCI :: BLACK PANTHER ::
andreibogdan
Incepator

Maşina: FORD FOCUS :: 2007 :: 1.8 TDCI :: 115 CP :: TrendLine
VIN: WF05XXWPD57U51873

Mesajde vlase_alexandru » 20 Noi 2008, 19:25

Date de contact:
0722.792.444 / 0766.435.444
id messenger: vlase_alexandru
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde Uzzy » 21 Noi 2008, 09:27

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m pus si yo xenon de la el si sunt foarte multumit....imi e prieten il stiu de cand aveam 7 ani omu e super ok il recomand cu incredere. Montajul nu dureaza mai mult de 45 de min (cam atat a durat la mine si a trebuit sa-mi dea si farurile jos).
Bafta la vanzare bro.

He he he! :D Mersi bro!
Chiar nu imi dadea prin cap, ca o sa intri sa dai mesaj pe ofertele mele!
Sper ca esti multumit de temperatura de culoare pe care o degaja! Ma gandeam poate sa le aratam colegilor nostri cum arata, si ma gandeam ca poate poti posta cateva poze cu acest kit xenon aprins! Nu vreau publicitate, ci doar sa vada colegi cum arata produsul si daca le convine!

Iti multumesc si iti urez o vizibilitate mai buna cu ele! :D

Te salut Cristi! >:D<

Da bro....cum sa nu o sa fac 2-3 poze si le voi posta aici la anuntul tau ;)
http://protectia-muncii.com Prestari servicii SSM si PSI la cele mai bune preturi de pe piata!
Uzzy
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2.0 TDCI 136 cp

Mesajde andreibogdan » 23 Noi 2008, 13:28

Ieri mi-a montat si mie alex kitul de xenon.(H7 - 6000K) Se vede si arata foarte bine. Lucreaza fain baietii si in timp scurt. Ii recomand cu toata stima.Revin mai pe seara cu poze.
Multumesc Alex.
andreibogdan
Incepator

Mesajde andreibogdan » 23 Noi 2008, 19:37

pun si cateva poze. sunt facute cu telefonul.
Fişiere ataşate
image006.jpg
image005.jpg
image004.jpg
image003.jpg
image002.jpg
image001.jpg
andreibogdan
Incepator

Mesajde vlase_alexandru » 24 Noi 2008, 13:09

$1 scrie:$2eri mi-a montat si mie alex kitul de xenon.(H7 - 6000K) Se vede si arata foarte bine. Lucreaza fain baietii si in timp scurt. Ii recomand cu toata stima.Revin mai pe seara cu poze.
Multumesc Alex.

Salutare Andrei!

Crede-ma ca si mie mi-a placut cum arata pe modelul tau de far de ford focus :x Am sa iti postez si eu pozele facute de la service!

Vizibilitate placuta iti urez! :D

Take care!
Fişiere ataşate
far dreapta.JPG
far stanga.JPG
ford focus xenon.JPG
ford focus 2007 xenon.JPG
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde deltastil » 26 Noi 2008, 18:13

pe new mondeo se poate monta kit xenon dar sa ai si pe faza lunga????(bixenon cred ca se chiama, nu???)Masina din fabrica nu are xenon.Multumesc!!!
deltastil
Ford Freak

Maşina: new mondeo ,2007,1.8tdci 125 hp trend
VIN: wfodxxgbbd7y19177

Mesajde vlase_alexandru » 27 Noi 2008, 10:57

$1 scrie:$2e new mondeo se poate monta kit xenon dar sa ai si pe faza lunga????(bixenon cred ca se chiama, nu???)Masina din fabrica nu are xenon.Multumesc!!!

INCERCAM! ... sa vedem ce putem face, pentru al tau new MONDEO! :P
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde blumurgg » 28 Noi 2008, 14:07

Salut. ma intereseaza si pe mine un montaj faruri si kit xenon. am farurile noi, angeleyes (in cutie) si instalatia xenon. cat ma costa aceasta operatiune faruri plus xenon. multumesc
blumurgg
Incepator

Maşina: ex Ford Focus 1.8 tddi actual, Honda Civic

Mesajde vlase_alexandru » 28 Noi 2008, 19:22

$1 scrie:$2alut. ma intereseaza si pe mine un montaj faruri si kit xenon. am farurile noi, angeleyes (in cutie) si instalatia xenon. cat ma costa aceasta operatiune faruri plus xenon. multumesc

Salut!

Am sa iti fac legatura cu unu din amicii mei, Sandu Grigore se numeste, si acesta este nr lui de contact: 0721.200.137 / 0764.665.225 el monteaza orce accesorii electronice pe masina ( incluzand, alarme, gps_uri, dvd, monitor lcd tetiera, senzori fata / spate, Faruri, stopuri, muzica)
El lucreaza pt cei de la ADV http://www.adv.com.ro intotdeauna toata lumea pleaca foarte multumita de la acest prieten bun!

Sper sa iti fie de ajutor prietenul meu! :)>-

Te salut!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde dragos08 » 01 Dec 2008, 17:11

Am cumparat de la vlase_alexandru 3 kituri xenon H7 de 6000 unul pt mine pe care l-am montat pe Focus-ul meu si 2 pt 2 colegi .Suntem foarte multumiti de achizitia facuta si il recomandam pe Alex cu incredere
dragos08
Ford Freak

Maşina: ford focus 1.6 tdci , 2005 , 66kw , trend

Mesajde vlase_alexandru » 02 Dec 2008, 20:28

$1 scrie:$2m cumparat de la vlase_alexandru 3 kituri xenon H7 de 6000 unul pt mine pe care l-am montat pe Focus-ul meu si 2 pt 2 colegi .Suntem foarte multumiti de achizitia facuta si il recomandam pe Alex cu incredere

Salutare Dragos!

Sper ca Eugen si cei 2 colegi de ai vostri de astazi vor fi la fel de multumiti ca voi! Printre randuri, m-a sunat si colegul vostru Avram si am sa ii livrez si lui maine un kit xenon!
Spor la treaba si vizibilitate placuta va urez baieti! :)>-
Astept :-c din partea voastra!
Sper sa nu se supere echipa tehnica "club ford" ca postez astfel de mesaje, si imi cer scuze , am tot respectul fata de ei! Faceti o treaba extraordinara baieti!
Va salut si va respect! ^:)^
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde vlase_alexandru » 02 Dec 2008, 20:32

$1 scrie:$2m cumparat de la vlase_alexandru 3 kituri xenon H7 de 6000 unul pt mine pe care l-am montat pe Focus-ul meu si 2 pt 2 colegi .Suntem foarte multumiti de achizitia facuta si il recomandam pe Alex cu incredere

Apropo Dragos!
Astept poze de la voi cu ale voastre masini marca Ford binenteles, sa vedem si noi totusi cum arata! :D

Va salut baieti!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde angelboy » 12 Ian 2009, 10:07

salut,
h7 pentru un ford ka? cum e cu dispersia luminii la farurile cu oglinda, tare imi e ca o sa orbesc pe toata lumea:)
Ford Ka 1.3 60cp - de vanzare
Peugeot 206 1.4Hdi - rullz
angelboy
Member

Maşina: Ford Ka, 2001, 44kw, 60cp+

Mesajde Cryy » 13 Ian 2009, 10:17

$1 scrie:$2alut,
h7 pentru un ford ka? cum e cu dispersia luminii la farurile cu oglinda, tare imi e ca o sa orbesc pe toata lumea:)

Salut,
Am eu pe a mea si daca ai farurile reglate cum trebuie nu orbesti pe nimeni. Le am de vreo 3 luni si inca nu mi-a dat nimeni flash-uri....
Cryy
1nsane Member

Maşina: Ford KA 1.3I 2000 & Kia Soul 1.6 CRDI 2011
VIN: WF0BXXWPRBYL59570

Modificare de pret la kit xenon

Mesajde vlase_alexandru » 14 Ian 2009, 15:32

H1, H3, H7, H8, H11 - Pret 320 Ron kitul xenon
H4 - Pret 430 Ron kitul xenon
Montajul nu este inclus in pret (60 ron montajul)

Va multumesc!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde vlase_alexandru » 14 Ian 2009, 15:35

$1 scrie:$2alut,

Am montat unei prietene pe un ford k, si nu a avut probleme cu cei din jur! Temperatura de culoare ar fi de preferat de 4300k, sau 6000k(este un pic deranjanta) dar avand in vedere ca masina are farurile pozitionate jos, este ok!

Te salut!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde razvaldinho » 19 Ian 2009, 13:02

La tipul asta de far (autoadaptiv cu lupa) se poate pune?
Am reusit sa-mi iau flash-uri de la soferi chiar daca aveam halogen si farul reglat :))
M-ar interesa kit Bixenon cu temperatura de culoare cat mai mica *-:) + montaj.
Imi poti spune un pret?

Imagine
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde vlase_alexandru » 27 Ian 2009, 11:27

$1 scrie:$2a tipul asta de far (autoadaptiv cu lupa) se poate pune?
Am reusit sa-mi iau flash-uri de la soferi chiar daca aveam halogen si farul reglat :))
M-ar interesa kit Bixenon cu temperatura de culoare cat mai mica *-:) + montaj.
Imi poti spune un pret?

Imagine

H4 te-ar interesa, eu din cate stiu ford focus are 4 becuri si sunt H7, acum m-ar interesa ce anume temperatura de culoare ai vrea? 4300k, 6000k, 8000k?
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde razvaldinho » 27 Ian 2009, 20:05

Scuze, credeam ca bixenon inseamna ca se pun pe ambele becuri de pe far, dar din cate am inteles este doar un bec. Pentru ce m-ar interesa pe mine ar trebui doua kit-uri xenon pe fiecare far. Asa ca prefer doar pe faza scurta (farul cu lupa), cred ca e vorba de kit-ul H4 cu temperatura de culoare 6000k.
Banuiesc ca n-o sa fie asa deranjant pentru ceilalti participanti la trafic pentru ca lupa directioneaza mai bine lumina si nu va bate in ochii soferilor :-/
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Mesajde LnL-Trp » 28 Ian 2009, 13:49

Ceau la toata lumea am si eu o nelamurire si poate ma poti tu ajuta vlase_alexandru .
Am un Ford Mondeo Mk1 din 95 dotat full si as vrea sa imi pun si eu angels eyes` da nu am gasit nicaieri in romania +ca nici nu am vazut un far in realitate sa vad cum "lumineste":)!(ma refer strict la tuning)
Am vazut ca ai facut multa lume HappY si m`am gandit sa imi iau si eu ...Poti trimite in orice oras (oradea) prin curier sau nu? 1 Kit xenon e pt faza scurta si 1 kit xenon pt faza lunga vorbim doar de 1 far , in total mi`ar trebui 4 kituri?....imi poti spune si mie de ce model am nevoie ?ca nu le am cu astea ....vreau sa lumineze puternic ca incurand mi`o bag in service la tuning:D! si cat costa un far deasta daca se "buleste"? Hai ca te`am inebunit cu atata text...sper sa ma poti ajuta.Mersi mult :DCeau!
LnL-Trp
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Mk1,an 1995 1.8, 120Cp,Full

Mesajde razvaldinho » 30 Ian 2009, 08:50

Am montat si eu kit Xenon H7 6000k :D . Diferenta e remarcabila, lumina mai intensa si foarte bine focalizata. Am pus masina in fata peretelui dupa ce am montat kit-ul si fascicolul de lumina trasa o linie continua pe perete fara sa urce in sus (farul cu lupa adaptiv ajuta foarte mult).
Multumesc Alexandru si Grig (a lucrat foarte atent chiar daca a stat peste program)...si inca o data scuze ca am uitat sa platesc :)) :">
razvaldinho
Gold Member

Mesajde vlase_alexandru » 01 Feb 2009, 23:40

$1 scrie:$2m montat si eu kit Xenon H7 6000k :D . Diferenta e remarcabila, lumina mai intensa si foarte bine focalizata. Am pus masina in fata peretelui dupa ce am montat kit-ul si fascicolul de lumina trasa o linie continua pe perete fara sa urce in sus (farul cu lupa adaptiv ajuta foarte mult).
Multumesc Alexandru si Grig (a lucrat foarte atent chiar daca a stat peste program)...si inca o data scuze ca am uitat sa platesc :)) :">

Salut!
Tot meritul este a lui Grig! (*) Te mai asteptam pe la noi in caz ca mai vrei un alt produs de la noi, acum lucram la un site cu toate accesoriile pentru orice tip de masina! Daca nu te superi, as vrea sa ne postezi cateva poze cu a ta masina cu acele faruri xenon, din cate am observa, sunt superbe si mai ales noaptea! ;))
Mult succes iti urez!

Cu respect Alex si Grig!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde vlase_alexandru » 01 Feb 2009, 23:54

$1 scrie:$2eau la toata lumea am si eu o nelamurire si poate ma poti tu ajuta vlase_alexandru .
Am un Ford Mondeo Mk1 din 95 dotat full si as vrea sa imi pun si eu angels eyes` da nu am gasit nicaieri in romania +ca nici nu am vazut un far in realitate sa vad cum "lumineste":)!(ma refer strict la tuning)
Am vazut ca ai facut multa lume HappY si m`am gandit sa imi iau si eu ...Poti trimite in orice oras (oradea) prin curier sau nu? 1 Kit xenon e pt faza scurta si 1 kit xenon pt faza lunga vorbim doar de 1 far , in total mi`ar trebui 4 kituri?....imi poti spune si mie de ce model am nevoie ?ca nu le am cu astea ....vreau sa lumineze puternic ca incurand mi`o bag in service la tuning:D! si cat costa un far deasta daca se "buleste"? Hai ca te`am inebunit cu atata text...sper sa ma poti ajuta.Mersi mult :DCeau!

Salutare!

Am sa incerc sa te ajut cu ce pot, am sa ma interesez, si siguranta am sa te anunt in data ce aflu! :-B

Multumesc anticipat!
www.sparepartstuning.ro
vlase_alexandru
Incepator

Mesajde vlase_alexandru » 12 Feb 2009, 00:34

Salutare tuturor!
Tocmai ce am revenit pe piatao data cu venirea anului noi si ne-am gandit sa va aducem aici cu noi produse, si binenteles sa va facem cunostinta cu aceste produse!
Este vorba de un produs european, produs in Ungaria, foarte bun si rezistent! Numele acestui prosdus numit Tunder este renumit in europa centrala cat si in europa de est! Am sa va atasez cateva poze, lista de preturi ramane acelasi si am mai adaugat noi kituri slim in plus cu un sistem ce pacaleste compiuterul de bord pentru a nu mai da acele erori in bord, ceea ce este foarte bun, asta ramane de vazut daca va convine acest produs, diferenta de pret este de 50 ron fata de kitul obisnuit. Cumparaturi placute va urez!
Instalatie xenon contine:

2 becuri xenon HID

2 balasturi (transformatoare ridicatoare de tensiune)

cabluri cu mufe

sistem de prindere

instructiuni de instalare

Asiguram montaj in Bucuresti, mai exact cu cei de la ADV , si alte service_uri din Bucuresti!

Pretul montajului variaza in functie de complexitate ( 60 ron / 100 ron ) .

KIT XENON HID H1, H3, H7 H11 6000K/8000K Pret 319 Ron

KIT XENON HID H4 ( BIXENON ) 6000K Pret 399 Ron

Montajul nu este inclus in pret!

OFERIM GARANTIE 1 AN + FACTURA !

Date de contact:
vlase_alexandru@yahoo.com
0722.792.444 / 0766.435.444
Fişiere ataşate
DSC05163.jpg
DSC05183.jpg
DSC05192.jpg
DSC05193.jpg