Vand pui de bichon maltez !!!

Deci vand pui de Bichon Maltez ( fani ClubFord :lol: ) , vaccinati, deparazitati si cu carnet de sanatate.
Am 1 mascul si 2 fete !!! Deocamdata nu sunt rezervatzi nimanui dar .... nu se stie niciodata. Timp de o saptamana membrii clubului au exclusivitate la acest anuntz dupa o saptamana voi publica anuntzul in ziare si alte site-uri.
Sunt nascuti pe data de 15 Martie 2009 dar vor fi predati noilor stapani abia cand pui vor face 6 saptamani de la nastere adica in jurul weekend-ului 18 - 19 aprilie 2009 ( pentru a fii cadou de zile onomastice voi face exceptie doar cu maxim 5 zile mai devreme ).
Pui va garantez ca vor fi de talie mica ( 3,5 kg masculul, 4,5 kg femela ) perfect sanatosi, de calitate ca rasa. Femela are doar 5 ani si a fata de 2 ori pana acum. Atat masculul cat si femela sunt catzei mei personali.
NU suntem canisa. Parinti masculului ( Keo ) sunt Campioni ai Ungariei la frumusete dar nu am atestat de pedigree la el.
Pret 300 euro negociabil cu livrare la vreo maxim 200 - 300 km departare de Brasov.
Pozele atasate sunt de anul trecut... pui nascutzi azi nu au nici ochi macar

Cand ajung la varsta de 6 luni puii sunt complet albi !!!
Cine doreste vreunul ii pot trimite periodic poze cu ei pe messenger .
-
kristy_brasov - Gold Member
- Maşina: Ford Mondeo Ghia mk3 2.0 tdci