vand volan force feedback Trust - numai in Bucuresti
Se vinde volanul avand caracteristicile de mai jos. Modelul cred ca este GM-3500R (trebuie sa ma uit exact pe cutie dar arata exact ca cel din imagini)
Il am de cateva luni si l-am folosit de maxim 20 de ori (l-am luat pentru Live for Speed - merge ireprosabil pe acest joc si pe BMW M3 Challenge). Pe unele jocuri nu merge force-feedback-ul. Nu stiu de ce si nu m-am indeletnicit sa caut un driver mai bun sau sa scriu la asistenta clienti. Practic e ca nou. Am factura si garantia (2 ani parca). A fost vreo 200 RON si il vand cu 120.
* Force Feedback USB steering wheel with pedal unit
* Experience realistic driving forces in racing games
* Solid rubber coated wheel for optimal grip
* 2 wheel mounted gear shift levers, 6 function buttons and 8 direction HAT switch
* Heavy construction with solid table clamp
Il am de cateva luni si l-am folosit de maxim 20 de ori (l-am luat pentru Live for Speed - merge ireprosabil pe acest joc si pe BMW M3 Challenge). Pe unele jocuri nu merge force-feedback-ul. Nu stiu de ce si nu m-am indeletnicit sa caut un driver mai bun sau sa scriu la asistenta clienti. Practic e ca nou. Am factura si garantia (2 ani parca). A fost vreo 200 RON si il vand cu 120.
* Force Feedback USB steering wheel with pedal unit
* Experience realistic driving forces in racing games
* Solid rubber coated wheel for optimal grip
* 2 wheel mounted gear shift levers, 6 function buttons and 8 direction HAT switch
* Heavy construction with solid table clamp
Obsedat de ordine si disciplina.
-
Officer - Elodia
- Maşina: Nu mai am ford :(