@red-life
Eu nu contest ca se misca bine si ca sta masina bine
Daca tu chiar crezi ca diferenta intre un amortizor sport si unul stoc este doar lungimea de filet atunci chiar nu stii despre ce vb
Ca fapt divers amortizoarele mai scurte cum spui tu au tija si corpul amortizorului mai mare (gros) decat cele stock asta 1, 2 la mana inflorea treaba asta daca erau mai bune sau daca tineau mai mult decat amortizoarele sport de fabrica
3 la picior sau la mana fiecare e liber sa faca ce il taie capul daca il taie capul sau altceva....
4 repet daca tu nu stii ce este un amortizor sport scurt sau ce sunt coiloverele samd intreaba si te ajutam nu e problema, eu te cred ca esti multumit de treaba pe moment dar gandestete ca e mult pana la un amortizor sport, ca fapt divers un set de amortizoare sport costa undeva la 2500 de ron cam pentru orice masina Bilstein B6 sau B8.
5 vezi poate poti sa dai filet si pe corpul amortizorului ii dai jos gulerul care tine amortizorul si pui altul cu piulita si astfel itzi faci suspensie reglabila

6 ai auzit sau ai vazut in viata ta amortizor cu compensator de gaz sau ai vazut vreodata o articulatie uniball?
7 atentie ce vorbesti si cu cine
Cu Stima