Vanzare

janta cu cauciuc (pentru rezerva) 185/60/14

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

janta cu cauciuc (pentru rezerva) 185/60/14

Mesajde sunsetter187 » 24 Dec 2009, 17:07

povestea e urmatoarea: un idiot mi`a iesit cu un camion in fata, am franat brusc, masina fara abs, jantele sau cauciucurile s`au deformat.la service mi`au zis ca doar 2 din cele 4 anvelope sunt deformate.la vulcanizare mi`a aratat ca si jantele sunt putin ovale.le`am schimbat cu totu ca sa nu mai am batai de cap
acum ma incurc de ele prin curte asa ca le vand pentru cei care au seat ibiza sau golf 4 si nu au roata de rezerva.pe ibiza si pe golf 4 merg sigur ca le`am testat, pe alte masini nu stiu, dar se poate proba.
sunt folosibile..da zici ca mergi pe piatra cubica chiar si pe asfalt curat si fara gropi, de`aia le si dau doar pentru rezerva si la pretu asta
sunt 4 roti cu jante de tabla in 5 prezoane cauciucurile sunt aproape noi.dimensiuni cauciuc 185/60/14
pret 50 de ron bucata (janta cu tot cu cauciuc)..chiar negociabil
ma gasiti pe mess alexxx_sh2005@yahoo.com sau la 0723680187 sau pe pm
sunsetter187
Incepator

Înapoi la Vanzare