Vand BMW 320d Touring
Marca/Model : BMW 320d
Caroserie/numar usi :Touring
Kilometraj : 163000
An de fabricaţie : 10.08.2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2000 diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :
Nivel de echipare : Lifestyle
Detalii nivel de echipare/dotări : cutie manuala 6+1, geamuri electrice fata ,climatronic,tapiterie piele,senzor de ploaie si lumina,plafon negru cu pachet lumini interioare,tempomat,alarma oem,cd player,computer de bord,cotiera fata - spate cu suport pahare,jante magneziu,oglinzi electrice si incalzite
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbaguri ,abs,dsc
Alte comentarii : Singurul proprietar in Romania,carte service ,km realii [ am factura de vanzare-cumparare din Germania in care sunt trecuti km la data vanzarii 154000] i-am schimbat urmatoarele; capete de bara,bielete de directie,placute de frana,filtru epurator,bielete antiruliu , are anvelope vara-iarna noi
Preţ : 8600 euro
Numele vânzătorului
an
Telefon de contact : 0723235589
Caroserie/numar usi :Touring
Kilometraj : 163000
An de fabricaţie : 10.08.2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2000 diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :
Nivel de echipare : Lifestyle
Detalii nivel de echipare/dotări : cutie manuala 6+1, geamuri electrice fata ,climatronic,tapiterie piele,senzor de ploaie si lumina,plafon negru cu pachet lumini interioare,tempomat,alarma oem,cd player,computer de bord,cotiera fata - spate cu suport pahare,jante magneziu,oglinzi electrice si incalzite
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbaguri ,abs,dsc
Alte comentarii : Singurul proprietar in Romania,carte service ,km realii [ am factura de vanzare-cumparare din Germania in care sunt trecuti km la data vanzarii 154000] i-am schimbat urmatoarele; capete de bara,bielete de directie,placute de frana,filtru epurator,bielete antiruliu , are anvelope vara-iarna noi
Preţ : 8600 euro
Numele vânzătorului

Telefon de contact : 0723235589
- daniel-san
- Ford Freak