Vand cateva maruntisuri Ford.
Am facut ceva ordine printre dracii
, in concluzie scot la vanzare urmatoarele:
Bloc lumini fara pozitie proiectoare ceata pentru Focus 2 30 RON Dat jos de pe masina personala, in urma upgrade-ului la cel cu pozitie proiectoare.
Senzor de temperatura exterioara. 60 RON Se potriveste la: Focus 1, Focus 2, Mondeo 3, Kuga, etc.
Cablu Aux pentru Focus MK2 40 RON (mufa care se monteaza in torpedou o gasiti la ForCar sau bricolati alta, eventual va ajut eu.)
Casetofon 5000RDS de pe Focus 2 50 RON, perfect functional, cod, dat jos de pe masina personala in urma unui upgrade la 6000CD oval.
Predare personala in Bucuresti.
Pret per pachet: 150 RON toate cele de mai sus.
Bonus: pentru oricare 2 produse un odorizant California Scents.
, in concluzie scot la vanzare urmatoarele:Bloc lumini fara pozitie proiectoare ceata pentru Focus 2 30 RON Dat jos de pe masina personala, in urma upgrade-ului la cel cu pozitie proiectoare.
Senzor de temperatura exterioara. 60 RON Se potriveste la: Focus 1, Focus 2, Mondeo 3, Kuga, etc.
Cablu Aux pentru Focus MK2 40 RON (mufa care se monteaza in torpedou o gasiti la ForCar sau bricolati alta, eventual va ajut eu.)
Casetofon 5000RDS de pe Focus 2 50 RON, perfect functional, cod, dat jos de pe masina personala in urma unui upgrade la 6000CD oval.
Predare personala in Bucuresti.
Pret per pachet: 150 RON toate cele de mai sus.

Bonus: pentru oricare 2 produse un odorizant California Scents.

Ford Focus 2, 1.4 16V, 80 caluti. B-44-TOX Interior Focus 360° 
Un Focus la munte 360°.
Sisteme audio auto.

Un Focus la munte 360°.
Sisteme audio auto.
-

viper_x - Gold Member
- Maşina: Ford Focus II, 2006, 1.4 16V, 80Hp. Custom GHIA. :D
- VIN: WF04XXWPD45G35077

.