de octa » 24 Mai 2007, 12:16
@alecsutzu si altii interesati.
eu am roti pe 17" pe focusul meu. asa a venit din germania. am acte de la tuv cum ca sunt bune. aia de la RAR au zis ca nu-i intereseaza de tuv germania... "cine mai sunt si aia, sa ne dea noua lectii?"... dar! am rezolvat problema: AM FOST LA REPREZANTANTA FORD, AIA MI-AU DAT O HARTIE CUM CA POT FOLOSI ROTILE ALEA. SEMNAT, STAMPILAT. GRATIS. cu hartia poti circula cu oarecare risc... multi militieni fac gargara ca nu e trecut in talon. dar cu hartia aia poti merge din nou la RAR si iti fac aia modificare in talon si in CIV, FARA COMENTARII (completeaza in sectiunea cu modificari ce nu schimba dinamica auto - sau asa ceva). modificarea e in jur de 50 lei... nu sunt sigur, dar s-ar putea sa fie nevoie sa faci si o noua identificare cu noi foto ale masinii, dotata cu rotile respective. aia costa mai mult... in jur de 150 lei. eu n-am platit o a doua identificare fiindca am procedat corect inainte de prima inmatriculare in tara.
succes si sosea uscata!
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPLford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPLawo simson 425s super custom - 'lucille' - 1961
yamaha virago xv535 custom low rider - 1993
>>>
REGULAMENT FORUM