ford sierra '92
Marca/Model : ford sierra
Caroserie/numar usi : break/5 usi
Kilometraj : 182000
An de fabricaţie : 1992
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1993 cmc, benzina, EURO 1
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : mediu 8
Detalii nivel de echipare/dotări : volan, centuri, faruri reglabile, trapa 2 pozitii, bancheta spate rabatabila, radio-CD, frana disc, cauciucuri iarna aproape aproape noi
Detalii nivel de siguranţă : ABS, servo directie
Alte comentarii : are putina rugina la aripile spate. de cand o am (1999) nu a trebuit sa intervin cu reparatii majore, doar eliminarea ruginii pentru ITP (sa dea bine la ochi). masin functioneaza exceptional. O vand pentru ca motorul este prea mare pentru nevoile mele deoarece sunt in varsta si nu mai "alerg" prin tara mii de km ca acum 5-10 ani
Preţ : 5500 lei negociabil
Numele vânzătorului : Toader
Telefon de contact : 0746162856

Caroserie/numar usi : break/5 usi
Kilometraj : 182000
An de fabricaţie : 1992
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1993 cmc, benzina, EURO 1
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : mediu 8
Detalii nivel de echipare/dotări : volan, centuri, faruri reglabile, trapa 2 pozitii, bancheta spate rabatabila, radio-CD, frana disc, cauciucuri iarna aproape aproape noi
Detalii nivel de siguranţă : ABS, servo directie
Alte comentarii : are putina rugina la aripile spate. de cand o am (1999) nu a trebuit sa intervin cu reparatii majore, doar eliminarea ruginii pentru ITP (sa dea bine la ochi). masin functioneaza exceptional. O vand pentru ca motorul este prea mare pentru nevoile mele deoarece sunt in varsta si nu mai "alerg" prin tara mii de km ca acum 5-10 ani
Preţ : 5500 lei negociabil
Numele vânzătorului : Toader
Telefon de contact : 0746162856

Masina si femeia nu se schimba- amandoua au probleme si consuma
-

Hannibal123 - Incepator
- Maşina: Ford sierra 1992 2.0 Efi tournier 74kw