Eram absolut convins ca trebuie sa se gaseasca unu care cu toate ca nu are absolut nici un interes in a cumpara masina asta sa se bage in seama de dragu de a posta sau de a face pe cunoscatorul prapastios sau sa isi puna mainile in cap ca e impozitu mare sau ca nu consuma 5% in oras.
Masina este scoasa de la fisc deci impozitul este 0 , se poate circula cu ea fara probleme cu toata relaxarea din lume , cum se intampla cu o buna parte din masinile cu cilindree peste 2000 din tara asta , nu are nici mentiune la "instrainat catre" deci e cu atat mai imbucurator.
Acum sa continuam discutia taxelor si impozitelor unde criticul performantelor auto de pe acest forum este iarasi un maestru de neegalat

, pe scurt @ davio daca anul trecut impozitul la 2800cm3 era in jur de 800ron (+ - pana intrun mil in functie de orasul in care era inmatriculata masina) iar in urma a nuj ce ordonanta de urgenta tot ce este peste 2000 s-a dublat reiese ca impozitul este undeva intre 17 si 18 (asta daca vrei prin absurd sa o treci pe numele tau)....
Ce zici s-au facut 28 mil sau era 28 ca asa stiai tu (care tu stii ca ... stii) ?
-P.S. -> dintro discutie tot de pe acest forum am inteles ca de la anul se va reveni la grila veche de impozitare (adica se injumatateste iar ce se dublase anul asta ... nu ca ar avea vreo importanta dar ca idee in momentul ala ai avea o mica abatere in cunostiintele tale fiscale de doar 20mil

)
Cu riscul de a parea nesimtit... nu cred ca cineva care vinde lucruri cu 20ron si bate si drumul pana la posta sa le trimita si sa mai ia si rambursul dupa... va cumpara vreodata masini cu motoare de 2800 cu care sa circule pe strada de amoru artei, asadar m-ar bucura enorm sa faci posturi pe alte topicuri (asta in cazul in care nu ai banii in buzunar si vrei sa ma surprinzi total gasindute la usa cu buletinul in mana in vederea perfectarii actelor ) .
Pentru o masina inmatriculata si atesta ca vehicul istoric impozitul este 0 nu ca ar avea vreo relevanta dar sa lamurim si acest subiect.
Ca sa revenim la subiectul topicului , masina asta ca o vand sau nu imi este tot una ... detin destule masini care la fel ca si aceasta au motoare mari si nu consuma 4% niciodata si cum ele nu ma dereanjeaza ba chai ma bucur de ele cu succesuri , o pot pastra si pe asta pe post de pitic de grandina fara probleme pana la momentul in care o sa am chef sa merg iar cu sierra v6 pe drumurile publice
In incheiere ... daca cineva de pe acest forum (unde dealtfel este unicul site pe care am puso de vanzare tocmai pt a evita discutii cretine de genu cat consuma , cat prinde si cat e mai stiu eu ce) este intereat sa o cumpere de dragu de a avea o sierra care nu e 1,3 cu 4tr ... ma poate suna in momentul in care este hotarat atat mental cat si financiar sa o cumpere , pana se va intampla asta (daca se va intampla desigur) ii rog pe bagatorii de seama sa schimbe topicul i.
Numai bine