edit, nu trebuie sa te superi pe mine, doar faceam un exercitiu si zic exercitiu de imaginatie deoarece am omis sa specific, nu sunt interesat de achizitionarea acestei masini. Am incercat un raspuns la intrebarea ta, cei drept din
unghiul de vedre a unui cumparator, care bineinteles este pus pe negociat, iar asta mi se pare normal sa se intample. Recunosc ca acel calcul postat de mine este putin tras de par, dar pana la urma omul asa gandeste,.............. pai suntem in 2011, dau 7000e acum, merg in continuare cu ratele pana la anul si ma trezesc in 2012 ca am dat 10350e, pe o masina din clasa mica, veche de 3 ani. Si eu "cumparator" stau si cuget, oare in banii acestia sau poate cu un mic plus, nu puteam achizitiona o masina noua? Exact asa gandeste un cumparator.
Ai vazut ca si in primul post si acum nu am zis deloc, ca acea suma de 7000e este mare sau mica. Doar am incercat sa-ti raspund cumva la intrebare.
Pentru ca sa nu lungesc prea mult acest off-topic si ptr. a nu-ti strica topicul de vanzari cu fel de fel de aprecieri, am sa inchei in acest moment si iti doresc o vanzare rapida!
$1 scrie:$2daca nu obtin suma corecta, ...
Care este suma corecta?

Din care punct de vedere, a tau sau al cumparatorului

?