De vanzare Ford Focus 1.6 Futura 2001
Marca/Model : Ford Focus Futura[img]C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures[/img]
Caroserie/numar usi : Combi 5 usi
Kilometraj : 154.000
An de fabricaţie :noembrie 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.6 16v benzina Euro4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9,4;5,4;7
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : 4 airbaguri,oglinzi electrice,geamuri fata electrice,scaun sofer reglabil pe inaltime,servo total,voolan reglabil inaltime si adancime,clima,radio casetofon,inchidere centralizata la cheie,abs
Detalii nivel de siguranţă : airbag,abs
Alte comentarii : masina este de o saptamana adusa din germania am cumparato de la un privat neamt sa pot sa-mi aduc lucrurile din germania la romania .Sttarea masini atat functional cat si estetic este foarte buna nu ma contactati cu schimburi findca nu fac schimb o vand findca detin o alta masina si nu am ce face cu doua
Preţ : 2750euro
Numele vânzătorului :Bukosi Attila Localitatea Turda Jud Cluj
Telefon de contact : 0740400376
Caroserie/numar usi : Combi 5 usi
Kilometraj : 154.000
An de fabricaţie :noembrie 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.6 16v benzina Euro4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9,4;5,4;7
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : 4 airbaguri,oglinzi electrice,geamuri fata electrice,scaun sofer reglabil pe inaltime,servo total,voolan reglabil inaltime si adancime,clima,radio casetofon,inchidere centralizata la cheie,abs
Detalii nivel de siguranţă : airbag,abs
Alte comentarii : masina este de o saptamana adusa din germania am cumparato de la un privat neamt sa pot sa-mi aduc lucrurile din germania la romania .Sttarea masini atat functional cat si estetic este foarte buna nu ma contactati cu schimburi findca nu fac schimb o vand findca detin o alta masina si nu am ce face cu doua
Preţ : 2750euro
Numele vânzătorului :Bukosi Attila Localitatea Turda Jud Cluj
Telefon de contact : 0740400376
-

attila33 - Incepator
- Maşina: Ford