Vand Eleron titanium si CD 6000 + ETC Focus 2 facelift
1.Vand eleron titanium original este montat pe masina mea 2008 se poate vedea in bucuresti cu tot cu lampa stop rosie motivul schimbari este ca vreau sa imi iau de ST sau de RS nu m-am hotarat inca !
2.Tot o data vreau sa dau si CD6000 Ford este impecabil nu este exfoliat se poate vedea in poza si se face proba pe masina sa vedeti ca merge perfect si nu are probleme cu blocul optic ( nu citeste sau sare CD) am si codul la el . La fel motivul vanzari este sa trec la o navigatie dar pana atunci nu o dau jos pana nu o vand .
3.Ornament frana de mana - in stare perfecta ( am pus de ST )
4.Protectie pedale din cauciuc - in stare perfecta ( am pus de ST )
5.Anvelope 5-6mm 215.45.17 in forma de V marca Regal RD 3100 si au Dot 17.09( saptamana 17 din anul 2009 ) fabricate in Africa de Sud .
Le vad ca m-am luat 4 anvelope noi si dimensiunea oficiala pt masina mea, asa am cumparat masina cu anvelopele acestea.
DATE DE CONTACT
Dinu Marius - 0763.501.220
Bucuresti
nu am trimis colet si nu ma pricepi (dar poate reusesc )de preferat este sa le dau in aceeasi localitate .
LISTA DE PRETURI
Eleron titanium + lampa stop - 300 ron
Radio CD6000 impecabil - 300 ron
Anvelope 2 buc - 250 ron
Protectie pedale - 10 ron
Ornament cauciuc frana de mana impecabil - 20 ron
PRETURILE SUNT NEGOCIABILE !!!
Urmeaza si pun si restul de poze !!!
2.Tot o data vreau sa dau si CD6000 Ford este impecabil nu este exfoliat se poate vedea in poza si se face proba pe masina sa vedeti ca merge perfect si nu are probleme cu blocul optic ( nu citeste sau sare CD) am si codul la el . La fel motivul vanzari este sa trec la o navigatie dar pana atunci nu o dau jos pana nu o vand .
3.Ornament frana de mana - in stare perfecta ( am pus de ST )
4.Protectie pedale din cauciuc - in stare perfecta ( am pus de ST )
5.Anvelope 5-6mm 215.45.17 in forma de V marca Regal RD 3100 si au Dot 17.09( saptamana 17 din anul 2009 ) fabricate in Africa de Sud .
Le vad ca m-am luat 4 anvelope noi si dimensiunea oficiala pt masina mea, asa am cumparat masina cu anvelopele acestea.
DATE DE CONTACT
Dinu Marius - 0763.501.220
Bucuresti
nu am trimis colet si nu ma pricepi (dar poate reusesc )de preferat este sa le dau in aceeasi localitate .
LISTA DE PRETURI
Eleron titanium + lampa stop - 300 ron
Radio CD6000 impecabil - 300 ron
Anvelope 2 buc - 250 ron
Protectie pedale - 10 ron
Ornament cauciuc frana de mana impecabil - 20 ron
PRETURILE SUNT NEGOCIABILE !!!
Urmeaza si pun si restul de poze !!!
-

hotboydinu - Ford Freak
- Maşina: Focus 2008 1.6 TDCI 109 cp

In schimb eleronul era frumusel.