de JUG » 25 Noi 2007, 01:05
1.Din pacate multa lume nu reuseste sa inteleaga ca un calcul de 28000$= <31.990 euro discutabil nu isi are rostul in cazul de fata.Daca cineva, oricine, imi arata un Mustang cu aceleasi modificari(nu ma refer strict la firme, ci doar la piese) adus in Romania si vandut la un pret cu 1euro mai mic decat al meu imi regandesc total pretul.Pana atunci toti cei care imi arata ca stiu paritatea dintre cele doua monede ma lasa rece cu incercarea lor de a se da economisti inteligenti.
Pretul include intr-o oarecare masura si factorul exclusivitate, care, sincer vorbind, nu poate fi de ne luat in considerare, totusi pretul meu este negociabil.
2.Am si eu o intrebare...cum se numeste un om care din propria dorinta vinde ceva cu mai putin decat a dat pe respectivul produs.Din punctul meu de vedere s-ar numi filantrop sau idiot, iar eu inca nu imi permit sa fiu filantrop.Nu am jignit pe nimeni, a fost doar o replica un pic acida pentru un comentariu total nepertinent.Pretul unui produs este dat intr-o masura destul de mare si de oferta de pe piata, iar pretul meu respecta in totalitate aceasta politica veche de cand lumea.
3.Cat despre up-uri mea culpa, nu am citit suficient de atent regulamentul, eram obisnuit cu un up pe zi de pe alte forumuri.
Totusi nu vad de ce ar fi interzise genul asta de post-uri, dar poate ma depaseste pe mine...