Vanzare

Opel Corsa C Silverline, 2006, impecabila

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Opel Corsa C Silverline, 2006, impecabila

Mesajde Emil_Greus » 15 Iul 2014, 21:49

Marca/Model: Opel Corsa C, editie Silverline
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5 usi
Culoare: argintiu
Kilometraj: 72.300 km - absolut reali
An de fabricatie: iunie 2006
Stare inmatriculare: inmatriculata RO;
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.2 twinport, benzina, 59kw/80CP, Euro4
Cutie viteze: manuala, 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 7.5/6.5/5.5 l/100km
Nivel de echipare: Editie limitata SILVERLINE
Detalii nivel de echipare: climatronic, pilot automat, jante aliaj, faruri cu lupa, geamuri electrice fata cu impuls, alarma, inchidere centralizata
Detalii nivel de siguranta:ABS, 4x AirBag
Alte comentarii : masina este impecabila atat tehnic cat si optic, are carte de service cu toate reviziile la zi la reprezentanta. Recent masina a primit baterie noua (VARTA in garantie), alarma (in garantie) si o revizie completa cu schimbare de bujii, filtre, ulei, revizie sitem AC cu igenizare si completare cu freon, etc. Masina are si un set de roti de iarna cu anvelope noi DOT2012.
Accept orice verificare la orice service.
Masina are motorul Twinport de 80 de CP cu distributie pe lant, deci nu trebuie sa va faceti griji cu schimbarea distributiei dupa cumparare.
Ca si elemente revopsite ar fi:
- bara fata, aripile si capota (a fost o tamponare usoara - fosta proprietara a intrat sub un logan) Atunci reparatia a fost facuta la reprezentanta Opel din Ploiesti si se poate verifica fara probleme in baza lor de date. Nu au sarit airbag-urile sau alte probleme, a fost ceva f. usor, dar atunci cand ajungi in service...stiti cum e - ti-ar inlocui totul, mai ales daca e pe CASCO. Atunci a fosst inlocuit si radiatorul si lichidul de racire - anul nu il mai stiu sigur, 2010 sau 2011.
- usile de pe dreapta au fost revopsite anul acesta pe RCA-ul unuia care la o manevra de mers inapoi s-a proptit in masina intr-o parcare, noroc ca am fost acolo. Eu am zis ca ar iesi si la un polish, dar cand am mers sa ridic masina de la service - surpriza - ei vopsisera ambele usi...de...era RCA :)
Masina o vand fiindca voi pleca o perioada indelungata din tara si nu are rost sa le pastrez pe amandoua (am si Focus-ul). Voi pastra doar Focus-ul. Anuntul va fi valabil pana la sfarsitul lunii septembrie. Daca nu se vinde in acesta perioada nu ramane decat sa o bag in garaj si pe asta pana ma intorc. Nu o sa o dau pe nimic, fiindca stiu ce vand. Eu sunt maniac cu intretinerea masinilor si am avut f. multa grija de ea - piese originale si revizii la reprezentanta, unde am stat intotdeauna langa masina. Intre doua revizii masina a facut doar 6000 de kilometrii, dar cu toate astea am facut revizia la implinirea anului, etc....

Pot oferi oricat de multe detalii la telefon celor interesati

Pret: 4150 EURO putin negociabil
Pentru detalii sau poze suplimentare: 0758096905 sau emil.greus@tecon.eu
Fişiere ataşate
DSCF5632.JPG
DSCF5634.JPG
DSCF5636.JPG
DSCF5640.JPG
DSCF5630.JPG
DSCF5628.JPG
album_pic[1].jpg
album_pic[1] (2).jpg
Emil_Greus
1nsane Member

Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL

Re: Opel Corsa C Silverline, 2006, impecabila

Mesajde Emil_Greus » 18 Iul 2014, 22:22

Ma minunez cat de jos au ajus preturile la masinile second hand....din pacate e foarte greu sa tii pasul cu samsarii si cu masinile "aranjate", luate pe nimic de la licitatii si in care trebuie sa investeti lunar in cate ceva... In fine, chiar daca ies in pierdere, o sa umblu si la pret:

3800 EURO putin negociabil la fata locului

O super masina de oras - benzina, distributie pe lant, fiabilitate ridicata, consum mic, intretinere si impozit nesemnificative :), 5 usi, etc.

Accept test la orice service.
Emil_Greus
1nsane Member

Mesajde Emil_Greus » 25 Iul 2014, 21:24

^^
Emil_Greus
1nsane Member

Mesajde Emil_Greus » 03 Aug 2014, 16:27