Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Ford Mondeo Turnier 1.8 TD

05 Mar 2008, 19:08

Detalii masina :

Caroserie : Wagon
Cilindree : 1753 cm3
Putere : 65 kw - 4500 rpm
Combustibil : Motorina
Capacitate rezervor : 61 l
Culoare : Gri
Anul fabricatiei : 1995
Km in bord : 190.000 (~ 330.000 km parcursi - a fost schimbat kilometrajul ;) )
ITP valabil pana in 15.02.2010

Estetica :
Recent schimbat spoilerul din fata (acum are cateva mici zgarieturi :-" ) , parbrizul este crapat (la cerere se poate schimba dar nu mai e pretul negociabil :D ) (nu a innaintat crapatura ), tapiterie textila foarte bine intretinuta, volan imbracat in piele, in 4 spite, trapa manuala cu dubla deschidere, oglinzi laterale :) reglabile electric, inchidere centralizata, alarma, sistem PATS, sistem de incalzire auxiliar, geamuri fata actionate electric, scaun sofer reglabil electric pe inaltime (dar fara sa stea soferul pe el :)) ), airbag sofer si pasager, bancheta spate detasabila individual pe un scaun sau pe doua scaune, radiocasetofon 4 boxe (se aude foarte bine), carligul din fotografii nu este de vanzare (si nu a fost folosita la carat , o singura data am agatat o remorca de ea si am mers 10 m :) ).

Detalii de functionare :
Motorul merge foarte bine, recent (~2 saptamani) am schimbat capetele de bara si directia reglata, jantele de otel 15" (pe fata cauciucuri de iarna iar pe spate cauciucuri de vara roata de rezerva cauciuc de vara, toate sunt ~ noi ).

Alte detalii pe id : ozzyo_alex

Pret : 4.200 euro - negociabil
Fişiere ataşate
ford 95.jpg

Re: Ford Mondeo Turnier 1.8 TD

21 Iun 2008, 13:01

te intereseaza un schimb cu un 605?
Subiect închis