Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
16 Mar 2008, 16:00
Am gasit site-ul asta cu diferite electronice auto dar mi-au sarit ochii la asta
http://www.made-in-china.com/showroom/h ... Focus.html . preturile cred ca sunt destul de mici avand invedere ca nu sunt originale si sunt facute in china. problema e ca nu poti sa cumperi decat minim 100 (cred) si trebe si firma. credeti ca ar fi 100 dintre noi interesati sa cumpere asa ceva daca pretul este ok? sunt o gramada de accesorii audio-video pt auto pe site ul asta.
16 Mar 2008, 16:41
depinde cat de ok e pretul.
ai grija cu importurile din china, pozele nu reflecta intotdeauna calitatea reala.
16 Mar 2008, 16:51
Le-a trimis un mail cu mai multe intrebari, acu astept raspunsul despre pret, transport garantie, etc. nici eu nu stiu ce sa cred despre calitatea lor dar...daca stai sa te gandesti k in ziua de azi totul se face in china... daca e pana in 200$ eu m-as risca
27 Mar 2008, 10:28
ai primit raspuns la dvd-u ala din china ca m ar interesa si pe mine
27 Mar 2008, 19:24
$1 scrie:$2i primit raspuns la dvd-u ala din china ca m ar interesa si pe mine
mi-au trimis raspuns dar pretul este pentru 100 de bucati asa ca...
am un fisier cu preturile la mai multe produse cu tot cu preturi, cine il vrea sa imi dea o adresa de mail sa il trimit ca este prea mare sa il pun pe forum
unul pt ford este 450 de dolari aprox 280 de euro
27 Mar 2008, 22:27
trimite-l si la mine te rog. ai adresa la profil. multumesc anticipat
28 Mar 2008, 11:48
site-ul producatorului nu este made-in-china.com (acesta este doar un showroom) site-ul este
http://www.hpincar.com/ aici se pot vedea doua modele pentru focus si modelul pt mondeo care eu zic ca arata f bine. aruncati un ochi
28 Mar 2008, 14:46
poti sa mi trimiti mie pe
kddy_d@yahoo.com
13 Apr 2008, 10:35
Salut,
vad ca e treaba cu astia,probabil de aici provin majoritatea elementelor de tuninng ce ajung la noi cu 300% mai mul

).
Daca aveti de gand sa comandati...ma incriu si eu.
28 Aug 2008, 17:04
Ai mai facut ceva cu scula aceea din china ca m-ar interesa si pe mine la asa un pret.
29 Aug 2008, 08:33
Pai nu am rezolvat nimica pentru ca trebuie minim 100 de bucati chiar si diferite ca sa trimita
29 Aug 2008, 13:13
Salut. Parerea mea este ca nu se merita acel sistem de navigatie dedicat pentru Focus. De ce?:
- in primul rand hartile (ca la orice sistem dedicat) vin pe DVD ori in cazul acestui sistem firma respectiva nu acopera decat 5-10% din Europa de Est. Deci pentru Romania e posibil sa gasesti pe net doar o harta cu cateva strazi principale nimik altceva. Aduceti-va aminte de modelele Ford Focus Ghia care au sistem GPS (nav) incorporat dar pentru care nu gasesti harti decat pentru Germania, Italia, si alte ff putine tari.
- in al doilea rand la pretul asta poti gasi un sistem GPS fff bun la SH in romania + un DVD car iar ff tot SH.
04 Sep 2008, 08:07
Pai aparatul din link-ul pus de @djgabryel are SD card si cred ca poate rula softul de navigatie de acolo (IGo, etc). Trebuie verificat dar cred ca se poate.
27 Oct 2008, 23:00
Pretul este suuuper si poate ne gasim 100 de pretendenti ca sa le cumparam!!!!!!
12 Noi 2008, 10:49
$1 scrie:$2alut,
vad ca e treaba cu astia,probabil de aici provin majoritatea elementelor de tuninng ce ajung la noi cu 300% mai mul

).
Daca aveti de gand sa comandati...ma incriu si eu.
Sal , nu uita te rog ca la pretul care al vezi la ei trebuie sa adaugi 22$/kg plus 19% TVA plus 13,9 % taxe vamale din totalul facturii inclusiv transportul , pe langa asta daca vrei sa cumperi mai putine de 100 este alt pret , eu personal ma ocup cu asa ceva si am adus si acest model
12 Noi 2008, 16:01
Daca zici ca te ocupi cu asa ceva, tu la ce pret aduci astfel de unitati(cu toate taxele)?
Si alta intrebare, ai avut ocazia sa si testezi sau sa vezi cum merg unitatile astea? Ne poti spune mai multe detalii?
Merci
12 Noi 2008, 16:50
Sal , la cursul actual sub 19,5 mil nu pot sa aduc , nu am testat asa ceva , eu doar le vand , userul nevasrl de pe acest forum a cumparat o bucata pentru ford mondeo de la mine , ar fi mai indicat sa-l intrebati pe el asupra fiabilitati aparatului . Aparatul are toate functiile posibile ... TV FM SD USB bluetooth touchscreen GPS , citeste absolut orice format , este dual zone , partea de navigatie merge cu IGO2008 3D , full europa in limba romana Stima
06 Aug 2012, 14:37
Buna ziua !
Eu sunt nou pe aici, am un ford focus din 2009 euro5 1,6 TDCI 109 cai o harta pt Romania unde gasesc ? (e varianta fara card credca marge cu cd)