Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand alternator

25 Mar 2008, 00:04

scuze daca NU am postat unde trebuie ....dar nu `mi dau seama unde in alta parte sa pun pentru ca este pentru ACEST model de masinuta ....

VISTEON nu stiu de care, pentru masinuta din semnatura mea (DIESEL) - maine pun si seria aici.

precizez ca NU este nou.
a fost pe masina din 2002 - de cand e masina pana in vara lui 2007 = 5 ani

l`am schimbat deoarece nu mai incarca, NU a stiut nimeni sa mi `l repare deci am cumparat unul nou si l`am montat pe masina.

intre timp, problema ACESTUIA era: periile, au ros "inelu" de cupru de pe rotor. ==l`am incarcat la strung si acum MERGE.

problema e ca nu ma apuc sa `l dau jos pe al nou...ca sa `l pun pe asta si NU am ce face cu el !!

pret 7.000.000 lei vechi

o sa ma interesez la posta in functie de greutatea lui sa vad cam cat o costa pana in orasul destinatarului ...care o fi interesat.
plata - rambus - parca asa se numeste "la primire" ...nu stiu sigur.

pentru nr de telefon, pm.

multam.

Re: vand alternator

25 Mar 2008, 10:56

$1 scrie:$2cuze daca NU am postat unde trebuie ....dar nu `mi dau seama unde in alta parte sa pun

poate la "Vanzari" ? :D

25 Mar 2008, 15:09

$1 scrie:$2cuze daca NU am postat unde trebuie ....dar nu `mi dau seama unde in alta parte sa pun pentru ca este pentru ACEST model de masinuta ....

VISTEON-2S6T-AA
02-07-04
09-12-47

precizez ca NU este nou.

l`am schimbat deoarece nu mai incarca, NU a stiut nimeni sa mi `l repare deci am cumparat unul nou si l`am montat pe masina.

intre timp, problema ACESTUIA era: periile, au ros "inelu" de cupru de pe rotor. ==l`am incarcat la strung si acum MERGE.

problema e ca nu ma apuc sa `l dau jos pe al nou...ca sa `l pun pe asta si NU am ce face cu el !!

pret 7.000.000 lei vechi

o sa ma interesez la posta in functie de greutatea lui sa vad cam cat o costa pana in orasul destinatarului ...care o fi interesat.

multam.

26 Mar 2008, 17:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2cuze daca NU am postat unde trebuie ....dar nu `mi dau seama unde in alta parte sa pun pentru ca este pentru ACEST model de masinuta ....

VISTEON-2S6T-AA
02-07-04
09-12-47

precizez ca NU este nou.

pret 7.000.000 lei vechi

multam.

telefon: 0766 679 033 sau PM

30 Mar 2008, 14:03

up

02 Apr 2008, 13:04

$1 scrie:$2p

inca `l am :D

03 Apr 2008, 23:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2p

inca `l am :D

up!

12 Apr 2008, 08:42

inca `l am in tesara :)

30 Oct 2009, 16:05

deci aici trebuia sa postez ...

inca il mai am.pretul la jumate din cat scrie sus....

multumesc
Subiect închis