Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
08 Apr 2008, 22:55
Pai nu ai scris pretul!
08 Apr 2008, 23:23

chiar ca e in stare ffffff buna,frumoasa masina!De ce o vinzi?
09 Apr 2008, 08:05
detalii numai la telefon daca sunteti interesati.Altfel la ce trebuie atitea detalii pe forum ???Numai asa ca sa vada lumea?pai daca cineva vrea un oldtimer,vrea si gata ,vine, o vede ,se intereseaza da telefon etc...sincer apreciez pe cei ce se pricep bravo lor dar nu si pe cei care se pricep si incep cu fel de fel de aprecieri legat de detalii ,pret, s.a.m.d.dar ar dori o asemenea masina!DIN PACATE CRED CA MAI SUNT EXTREM DE PUTINI CARE DORESC ASEMENEA MASINI INDIFERENT DE MARCA!!!
09 Apr 2008, 15:05
masina costa 6 sau 8 mii eur din cate imi amintesc eu...
PS : pretul e obligatoriu in orice anuntz de vanzare deci ideal ar fi sa te conformezi si tu ca asa e normal.
09 Apr 2008, 19:51
[quote="fomoco"]detalii numai la telefon daca sunteti interesati.Altfel la ce trebuie atitea detalii pe forum ???Numai asa ca sa vada lumea?pai daca cineva vrea un oldtimer,vrea si gata ,vine, o vede ,se intereseaza da telefon etc...sincer apreciez pe cei ce se pricep bravo lor dar nu si pe cei care se pricep si incep cu fel de fel de aprecieri legat de detalii ,pret, s.a.m.d.dar ar dori o asemenea masina!DIN PACATE CRED CA MAI SUNT EXTREM DE PUTINI CARE DORESC ASEMENEA MASINI INDIFERENT DE MARCA!!![/qu
..anunt de vanzare fara pret...!? moderatorii ar trebui sa scoata anuntul din sectiune...parerea mea...
09 Apr 2008, 23:24
Apropo de cei pasionati de masini vechi sau oldtimer, ar fi trebuit sa te uiti la semnatura mea intai! Iar atitudinea nu mi se pare corespunzatoare....
09 Apr 2008, 23:45
tiam raspuns la pm fomoco...astept upgrade-ul cu pretul , in caz contrar se va inchide , sper totusi sa nu ajungem pana akolo .
bafta la vanzare .