Se vinde:
FORD FOCUSProvenienta:
Germania (1 proprietar)An Fabricatie:
2003KM:
67.000Standard:
EURO 4Motorizare:
1.6i BenzinaPutere:
105CPCutie: Manuala 5+1
Culoare:
GRI MetalizatOptiuni:
ABS+Traction Control (deconectabil)
Servo directie
Geamuri electriceOglinzi (culoarea masinii)
electrice - heliomate - incalzite4 Airbaguri
Aer Conditionat
Inchidere centralizataComenzi volanVolan si scaun sofer reglabile inaltime+adancime
Radio CD-Player CD6000
Faruri cu reglaj electric
Parbriz cu degivrare
Buton deschidere portbagaj
Discuri frana fata /spate
Suspensii sportJante aliaj Ford
Cauciucuri
Pirelli P6000Bancheta rabatabila 2/1
Cui TractareAlte informatii:
Kit tuning format din: Spoilere + Praguri + Eleron + Stopuri, fete usi imbracate in piele (provenienta Germania)
Masina mai are numere rosii pana sambata 17.Mai.2008 si probabil o sa o inmatriculez Vineri pe 16 sa ma pot deplasa, dupa care revin cu pret nou. Dar sper s-o dau

Taxa este in in jur de 345Euro.
Masina este
impecabila din punct de vedere
tehnic. Este foarte
rigida si stabila cu o
directie ascultatoare. Trage foarte bine daca te dai la ea,
Motorul are un sunet superb acompaniat de toba,
Cutia este relativ scurta, precisa si inchegata fara urme de uzura la manevrare.
Franele sunt cat se poate de ascultatoare si nu dezamagesc in caz de urgenta abs-ul intervenind clar.
Frana de mana este deasemenea foarte tzapana si la primul click o ingheata.
Traction Control-ul este 100% functional si se poate verifica starea lui la derapaje, probabil pasionatii de ture vor prefera sa-l scoata sa-si auda rotile scartaind la plecare

Bun la mare, la fite, nu ?
Estetic vorbind chitibusarii pot sa-i gaseasca ceva ca la orice masina dealtfel. Totusi este SH si cred ca merita banutii astia, dar sunt deschis la propuneri.
PRET: 7500 Euro (negociabil) (exclus variante - e cam urgent) Iar daca e un client hotarat care stie ce vrea si sa nu-mi strice ziua atunci negocierea poate fi mult mai dulce si frumoasa pt amandoi.
Revin maine sau poimaine cu poze sa prind vreme frumoasa si soare sa v-o arat in toata splendoarea ei

Sunt la al doilea Ford, asa ca daca am omis unele optiuni imi cer scuze. Nu stiu daca Ford a bagat EBD sau ESP la Focus, pt ca la Fiesta din 2006 pe care am avut-o era

Oricum, sunt impresionat si fascinat de masinile pe care le face Ford, nu mi-am imaginat (probabil din cauza ideilor preconcepute) ca pot fi atat de fiabile si rezistente.
Multumesc anticipat.