Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Bec cu leduri si plafoniere

15 Mai 2008, 23:42

Revin cum am promis, cu noile tipuri de becuri cu leduri pt lampile spate astfel:
pozitie+frana, ceata, mers inapoi, semnalizare galbena sau alba si kit pt plafoniera.
Becurile au 12 leduri , la fel si plafonierele.
Pretul este de 25ron/set becurile, indiferent de tipul acestora si 30ron kitul de plafoniera.
Mai am pe stoc si pt pozitie fata, becuri cu 4 leduri super-albe la 10 ron/set.
Urmeaza si pozele...

Re: Bec cu leduri si plafoniere

16 Mai 2008, 09:01

......salve jeutzu,
ca sa vezi ca eram cu ochii pe tine(nu-s de la SRI),asteptand aparitia acestor "becuri", postez primul si nu numai atat, astept sa postezi pozele ptr. a putea comanda
Bafta !!

16 Mai 2008, 10:03

asteptam pozele....

16 Mai 2008, 16:36

da , da , vrem poze :) eu am sedan , ai pt asa ceva?

16 Mai 2008, 17:16

Astept si eu pozele. Chiar m-ai facut curios.

18 Mai 2008, 22:50

pai iti face reclama fara obiectul muncii :D

setul este de 2 bucati cu taxe incluse sau nu

19 Mai 2008, 09:30

astept si eu pozele.....

19 Mai 2008, 10:45

cred ca toti asteptam poze :D

19 Mai 2008, 15:18

si eu astept pozele .. inclusiv o poza cu becul la semnalizare.. sa te vad cum ai sa o faci pe aia .. daca ai viteza de reactie:))

19 Mai 2008, 15:41

$1 scrie:$2i eu astept pozele .. inclusiv o poza cu becul la semnalizare.. sa te vad cum ai sa o faci pe aia .. daca ai viteza de reactie:))

La semnalizare - ISO 100, f/22, 2-3 secunde - mai pe seara :) adica mai pe romaneste inchide diafragma si creste timpul de expunere. :-"

19 Mai 2008, 21:57

Iata si poze, in sfarsit:
FiÅŸiere ataÅŸate
poze 010.jpg
mers inapoi cu 12 leduri albe (stanga) si bec normal (dreapta):
poze 008.jpg
semnalizare cu 12 leduri galbene:
poze 003.jpg
plafoniera cu becul normal:
poze 001.jpg
plafoniera cu 12 leduri super luminoase:

19 Mai 2008, 22:12

Concluzii personale:
1.Aspecte negative:
-Becul cu leduri pt semnalizare ziua nu se vede la aceeasi intensitate k cel normal si din cauza consumului mai redus, clipeste mai des...
-Becul cu leduri pt pozitie si frana ziua nu se vede la aceeasi intensitate k cel normal...
2.Aspecte pozitive:
-A trecut testul becul cu leduri pt mers inapoi (vezi poza)
-Plafoniera de 12 leduri este detasat castigatoarea competitiei (vezi poza) pe care o recomand cu caldura, celor interesati.
Stima,

PS. O sa caut zilele urmatoare sa aduc becuri cu mai multe leduri (peste 20-25 leduri/bec) sa fie intr-adevar ceva frumos ...
Ultima oară modificat de jeutzu_99 pe 19 Mai 2008, 22:24, modificat 1 dată în total.

19 Mai 2008, 22:17

Scuze pt intarziere dar nu am fost in Bucuresti zilele trecute.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00650.JPG
Becurile cu leduri:
DSC00651.JPG
Kitul de plafoniera:

19 Mai 2008, 22:19

Ignorati data de pe poze, in graba am uitat sa setez aparatul foto....
Stima,

19 Mai 2008, 23:48

...... te rugam si ceva preturi !!! multumesc !

20 Mai 2008, 15:32

pe mine sincer nu mau convins ledurile astea poate alea cu mai multe leduri fac ceva dar astea nu sunt convins de ele parerea mea :)

21 Mai 2008, 10:02

$1 scrie:$2..... te rugam si ceva preturi !!! multumesc !

Preturile sunt si in primul post:
-plafoniera de 12 leduri = 30 ron/buc
-bec cu 12 leduri (pt lampi spate) = 25 ron/setul de 2 buc
-bec cu 4 leduri (pt pozitie fata si pedale) = 10 ron/setul de 2 buc
Stima,

21 Mai 2008, 10:05

Am uitat sa specific: toate pozele sunt facute fara blitz !

21 Mai 2008, 10:15

Incearca sa aduci becuri care au leduri si pe lateralele becului, pentru a se lumina si oglinda stopului.

21 Mai 2008, 11:09

$1 scrie:$2ncearca sa aduci becuri care au leduri si pe lateralele becului, pentru a se lumina si oglinda stopului.

La aceste modele m-am gandit si eu ... doar k pretul nu va fi acelasi, sigur va creste.

21 Mai 2008, 11:18

Evident ca pretul va fi mai mare, dar diferenta, net superioara!
La masini asa scumpe, se mai uita lumea la o diferenta de 5-10 lei? :-O

22 Mai 2008, 14:45

jeutzu_99 , mi-au venit si mie becurile...de aseara kiar insa nu am avut timp sa le pun...doar plafoniera am pus-o si arata super bine...un singur inconvenient, sau doua...adaptorul pt becul din plafoniera e prea scurt("becul" ala din care pleca firele e prea scurt) si a trebuit sa improvizez ceva....si a doua kestie....nu are loc in plafoniera...era mai bine daca era formata din doua module de cate sase, parerea mea...oricum, eu am infipt-o acolo cu ceva emotii si arata bine...asta cel mai important.....becurile de pozitii le-oi pune probabil diseara cand oi ajunge acasa....
ms mult de tot..

22 Mai 2008, 15:23

$1 scrie:$2eutzu_99 , mi-au venit si mie becurile...de aseara kiar insa nu am avut timp sa le pun...doar plafoniera am pus-o si arata super bine...un singur inconvenient, sau doua...adaptorul pt becul din plafoniera e prea scurt("becul" ala din care pleca firele e prea scurt) si a trebuit sa improvizez ceva....si a doua kestie....nu are loc in plafoniera...era mai bine daca era formata din doua module de cate sase, parerea mea...oricum, eu am infipt-o acolo cu ceva emotii si arata bine...asta cel mai important.....becurile de pozitii le-oi pune probabil diseara cand oi ajunge acasa....
ms mult de tot..

Sa inteleg k nu toate plafonierele de FF2 sunt la fel ... :-/ :-/ :-/
Ma bucur k esti multumit de rezultat.
Stima,

PS. Au sosit repede la destinatie...2 zile Buc-Craiova.

23 Mai 2008, 11:41

jeutzu_99 ma intereseaza si pe mine un kit pentru plafoniera numai ca nu stiu cum as putea sa tin legatura cu tine. Imi poti da cumva un numar de telefon?

23 Mai 2008, 21:39

$1 scrie:$2eutzu_99 ma intereseaza si pe mine un kit pentru plafoniera numai ca nu stiu cum as putea sa tin legatura cu tine. Imi poti da cumva un numar de telefon?

Ai pm.

24 Mai 2008, 01:42

Salut jeutzu!
Bine ai revenit!
Vreau si eu una bucata set plafoniere si doua seturi pt mersul anapoi (adicalea 4 becuri).

24 Mai 2008, 23:23

$1 scrie:$2alut jeutzu!
Bine ai revenit!
Vreau si eu una bucata set plafoniere si doua seturi pt mersul anapoi (adicalea 4 becuri).

AI PM.

26 Mai 2008, 13:40

salut jeutzu_99, vad ca te-ai apucat de vandut de toate :P , mai ai cumva beculete din alea LED pentru faruri (pozitii) ??
deocamdata masina e in service, un mic accident :( si un bec nu il mai am, as mai vrea si eu un set...

26 Mai 2008, 15:14

$1 scrie:$2alut jeutzu_99, vad ca te-ai apucat de vandut de toate :P , mai ai cumva beculete din alea LED pentru faruri (pozitii) ??
deocamdata masina e in service, un mic accident :( si un bec nu il mai am, as mai vrea si eu un set...

Da, mai am si pt faruri si pt stopuri si plafoniere... :)
Sry pt accident... :(
Ai si un pm.
Stima,

26 Mai 2008, 15:26

desi la fiesta din dotare pozitia e la departare de faza scurta/lunga, s-au topit si la mine becurile
:(
Subiect închis