Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand boxe 5.1 Jazz J9940 - 300Ron

25 Mai 2008, 16:49

Vand boxe Home Theatre 5.1 Jazz J9940
Imagine

Intai un review personal:
La 300Ron nu o sa gasiti nimic sa se auda mai bine decat aceste boxe. :D
Designul este mai mult decat decent si sunetul pana la un anumit volum (60 din 80 - depinde si de puterea semnalului care intra) este placut - daca dai prea tare, apare acel "gajait" al sub-urilor Home Theatre de acest gen (la Z5500 apare ceva mai devreme :D .. dar parca e oricum un pic mai anemic .. acum depinde si de pozitionare). Coboara foarte bine in frecventa dar daca mai gandeau putin cutia si gaura de bass-reflex puteau scoate ceva mai bun.
Satelitii sunt lucrati foarte bine ca si design. Mediile si inaltele sunt conturate binisor, dar, again, la un volum mai mare, isi pot crea singure probleme (nu am experimentat fenomenul, dar multi se plang ca li s-au ars dupa ce le-au ascultat mai bine de 5 ore la volum maxim .. sunt curios daca acei oameni au vecini :P).
Este un sistem de camera bun (sa zicem pana in 20mp).
Sa nu credeti ca spargeti geamuri cu el, umbland doar la volum :-"
Pentru jocuri si filme este excelent; pentru muzica (deci muzica, nu manele) este de preferat sa-l ascultati 2.1 (stereo cu sub).. din cauza satelitilor surround, care mie mi se pare ca au inalte prea tipatoare.. dar eu il am instalat si intr-o camera ceva mai mica, si satelitii sunt f. aproape de locul de auditie.
Daca e sa numesc un neajuns al acestui sistem as mentiona lipsa decodarii digitale, dar pentru asta a aparut Jazz J9940B. Deci ca sa se auda toate boxele in sistem 5.1, trebuie sa aveti placa de sunet cu iesire analogica 5.1. (mufa verde-front, mufa portocalie-surround, mufa neagra-sub si centru; sau emulare 5.1 folosind mufa roz - care e de microfon, pentru sub si centru, si mufa albastra care e pt. line-in pentru iesirea surround).

Review de pe net(2002!!!).

P.S. .. am absolut toate accesoriile, cablurile, cutiile, manuale care vin la acest sistem. Suporturile pentru boxele surround nu vin in acest pachet, se pot achizitiona separat.. eu nu le am.
Asigur transportul in Bucuresti.

Re: Vand boxe 5.1 Jazz J9940 - 300Ron

25 Mai 2008, 19:50

Sper sa nu se ia cineva de mine - e un "UP" involuntar :-" - am uitat sa trec datele de contact:
0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru
pe YM: DGAlexandru
e-mail sau MP - prin intermediul forumului ClubFord.
Subiect închis