Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Tapiterie noua

02 Iun 2008, 05:54

Pentru membrii forumului care locuiesc in Cluj sau prin apropiere: am gasit o firma unde, cu 4-5 sute de lei va refaceti tapiteria (uzata, murdara etc). Omul lucreaza foarte bine si foarte repede, iar rezultatul poate fi numit spectaculos. Pentru exemplificare, iata mai jos masina mea:
Fişiere ataşate
DSC00053.JPG
DSC00054.JPG

Re: Tapiterie noua

02 Iun 2008, 10:14

Bancheta din spate cum e? Pune poze si cu ea.

02 Iun 2008, 18:04

Reface si tapiteria din piele daca este rupta? Am o portiune pe o laterala rupta. Merci de informatie.

03 Iun 2008, 05:45

Bancheta din spate arata la fel ca pe fata. O sa pun astazi poze.
Din cate stiu, omul face si tapitari cu piele sau inlocuitori.
Pentru informatii direct la sursa, sunati la 0745824933 - SUCIU

07 Iun 2008, 23:05

400-500 lei toata tapiseria sau numa un scaun ,nu de alta da am fost cu un prieten la skoda sa-si faca pe garantie tapiseria la scaunul de la shofer(are 2 ani mashina si s-a ros...cam ciudat) si au zis aia k cik ajunge 500 lei pentru scaunu ala

08 Iun 2008, 07:08

Pe mine m-a costat 400 lei pentru toata masina, inclusiv montajul.

08 Iul 2008, 13:17

poza cu bancheta din spate te rog .. si zi ce material foloseste.. poate face fara masina ? .. eu tot pt un mondeo fac .. lasa si tu un numar de telefon sau id de mes sa vb putin am si eu tot mondeo

28 Aug 2008, 20:25

salut..acum doua zile mi-am facut si eu huse dintr-un material ce imita pielea la o fiesta..omul lucreaza super bine,k am avut pretentia sa le faca fixe pe scaune si le-a facut super stranse..cei care le-au vazut au crezut ca e tapiterie..
..ce sa zic..sunt super multumit,baiatu lucreaza bine si f ieftin..mie mi-a lut 350 lei scaune fata,bancheta spate si manson schimbator..are multe feluri/culori de material si face treaba buna..
..pt detalii mail me: hostinar@yahoo.com

07 Oct 2008, 12:57

poze poti face? sa vedem cum a iesit. ca la banii astia + drumul la braila e ok.

07 Oct 2008, 19:03

Are "tehnologie" si pt. locurile de unde ar trebui sa sara AirBag-urile ?

10 Oct 2008, 10:19

Sunt si eu interesat de o tapiterie pentru un ff facelift si la o adica as face drumul pana la cluj.

10 Oct 2008, 21:14

..o sa fac si poze,dar nu am avut timp pana acum..de fapt nici nu mi-am dat interesu:) recunosc..
..trimite mi un mail si poate ti le trimit..hostinar@yahoo.com
..iar husele le-a facut bine si in sensul airbagurilor din scaune,le a prins super bine da in spate acolo a lasat loc..si au unde sa isi faca datoria in caz de ceva..da sper sa nu fie nevoie:)

02 Noi 2008, 12:56

Eu sunt Suciu Claudiu. Multumesc de reclama facuta pe forumul Ford.Daca doriti huse sau tapiterie auto sunati la nr de telefon 0745824933 Va astept. :D

04 Noi 2008, 10:43

$1 scrie:$2u sunt Suciu Claudiu. Multumesc de reclama facuta pe forumul Ford.Daca doriti huse sau tapiterie auto sunati la nr de telefon 0745824933 Va astept. :D

Buna ziua
Aveti cumva niste poze cu ce tapiserii ati mai facut sau cu ce materiale lucrati? pe mine m ar interesa sa cumpar de la dumneavoastra dar sa vad cateva modele inainte ar fi mai bine.

29 Mar 2009, 19:58

Hello,

Stiti cumva daca exista servicii similare in zona Arad, Timisoara, Lugoj? ... din pacata Clujul e cam departe pentru mine :(,
si eventual se pot estima costurile pentru:
- imbracare 5 scaune + tetiere(2 cu airbag) in imitatie piele/ piele ecologica
- schimbare fete interioare usi(parte de stofa) in acelasi material folosit la scaune

masina e un Ford Galaxy Mk2 2002 ... similar VW Sharan, Seat Alhambra

Multumesc anticipat!
TM-64-BBY

02 Apr 2009, 13:46

Daca Tm - Cj inseamna departe, ce sa mai zicem noi din Bucuresti? :))
Va rog frumos, cei care si-au facut astfel de lucrari la D-nul Suciu, postati imagini. Sunt interesat si eu, dar vreau sa vad inca 1-2 lucrari inainte de a bate drumul de 500 km #:-S

Cu stima!

28 Mai 2009, 20:54

In c-ta sau imprejurimi daca stiti pe cineva care face tapiterie din piele,eventual preturi,multam anticipat

03 Iun 2009, 16:38

In CT stiu pe Poporului un atelier unde se fac tapiserii din material textil sau inlocuitor de piele. Ptr Fiesta, de ex, pretul este de 300ron/textil si 340ron/inlocuitor. Din piele n'am auzit sa faca, insa daca vrei sa mergi sa te interesezi, da'mi un PM sau mesaj pe andrei0241 ca ID de mess

08 Iun 2009, 14:12

hello.......in legatura cu tapiseria din piele.....cunosc pe cineva dar in Bucuresti.....sincer nu stiu daca se merita........pretul tapiseriei + imbracat volan + imbracare bord in piele ajunge undeva la 1000 de euro......iar pt scaune se foloseste piele perforata , piele este adusa din italia si exista o gama variata de culori.
Bafta

16 Iun 2009, 00:01

Avand in vedere faptul ca si din fabrica unele tapiserii din piele costa peste 1000 euro, cred ca ar fi doritori ... mai ales ca asa poti sa alegi culoarea

Ce anume presupune "imbracare bord"?
Subiect închis