Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

VAND FORD KA LUXURY

27 Iun 2008, 07:19

Vand Ford Ka Luxury Black Panther 2002 - AC, inchidere centralizata, geamuri electrice, piele, jante aliaj, boze JBL, inserturi nichel, praguri personalizate. Masina are 105000 kilometri,car pass,toate reviziile facute la Ford,5000 de kilometri rulati in Romania. Pret 5000 EUR. editat date contact

http://clubford.ro/viewtopic.php?f=2&t=6699&start=20" target="_blank aici aveti cateva fotografii la userul December

Re: VAND FORD KA LUXURY

08 Iul 2008, 09:29

Pai parca erai super fericit cand ai luat-o sau asa spuneai in alt post! Deja te-ai plictisit de ea?
Spor la vanzare.

08 Iul 2008, 13:00

$1 scrie:$2ai parca erai super fericit cand ai luat-o sau asa spuneai in alt post! Deja te-ai plictisit de ea?
Spor la vanzare.

Ma gandeam sa o dau...dar acum urmeaza sa-i mai fac un face-lift si daca nici saptamana asta nu o dau o scot de la vanzare.Ca nu-mi cere de mancare.Care m-au mai sunat intrebau cat las la pret ca masina-i faina,ca nu stiu ce si nu stiu cum...texte.Nu las nimic. O zi buna ...
LE: vreau sa-i schimb luminile in bord si poate sa-i pun xenon.Am gasit instalatie cu xenon la 5 milioane la o firma de tuning...

08 Iul 2008, 17:19

$1 scrie:$2..dar acum urmeaza sa-i mai fac un face-lift si daca nici saptamana asta nu o dau o scot de la vanzare.Ca nu-mi cere de mancare.Care m-au mai sunat intrebau cat las la pret ca masina-i faina,ca nu stiu ce si nu stiu cum...texte.Nu las nimic. O zi buna ...
...

O idee stralucita! =D>
Eu zic sa nu o dai. Eu merg rar cu a nevesti-mi (ca nu mi-o da :-?? ) dar sunt foarte incantat de ea.
Daca ii pui si xenon o sa fie mai tare. Vezi ca userul Tasmanian a pus niste faruri + lampi spate faine, iti pui si d'alea si poate te razgandesti intre timp. Tu decizi ce solutie sa iei.

Cu respect.

08 Iul 2008, 23:19

Tine-o! Dar ca idee, pretul era mare.
Subiect închis