Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vanzari Jenti de toate marimile MADE IN GERMANY

04 Aug 2008, 18:06

Jentile provin direct din Germania, la un set de jenti se adauga gratis 4 anvelope, PIRELLI, GOOD YEAR, CONTINENTAL,si alte firme mari, de vara, SH, care mai merg sezonul acesta cat si din celalalt + montaj inclus in pret.
Capacelele de la jenti ,cele din centru se pot schimba, cu ex. FORD scris cu negru, AUDI, etc.

Jentile sunt noi, se ofera garantie, chitanta, etc, pretul depinde de marimea jentii, un set de 16" costa 400 euro, un set de 17" costa 500 euro, se pot aduce si la comanda jenti dupa catalog dar costul lor e mai mare, se pot vedea pe site, iar cele la comanda la atelier.

Jenti toate dimensiunile: 15", 16", 17", 18", 21", depinde de model.

http://jantomax.ro/
0752 638 796 D. Florin

Adresa unde puteti sa vedeti este:

De la targ vitan o luati drept pe langa Chiu Dambovitei si mergeti pana la intersectie, apoi stanga si nu o luati spre Autostrada Soarelui, mergeti drept, treceti podul ala mic, apoi se face curba spre stanga si e un rond cu o statuie mare, intrati in rond si faceti dreapta, mergeti cam 300 m si apoi dreapta. Strada se numeste Uzinei, casa nr. 2.

Oricum sunati si voi cand vreti sa vedeti ceva sau sa aflati mai multe, om de nota 10, e si el la inceput are doar 3 luni.
Fişiere ataşate
untitled.JPG

Re: VANZARI JEnti de toate marimile MADE IN GERMANY

04 Aug 2008, 20:12

400 euro o janta ? :-O
Mult ! Prea mult ! Imi pare rau, dar sunt modele la fel mult mai ieftine, la 400- 600 euro un set complet .

04 Aug 2008, 20:36

Sper sa fie vorba de setul de 4 bucati la preturile spuse de tine
Asteptam lamuriri
Cu Stima

05 Aug 2008, 04:43

Da scuze pt neintelegere ,,preturile sunt pe set .+

05 Aug 2008, 04:48

set complet de jenti pe 17 ,,pret set 4 bucati ,cu 5 prezoane ,5x108 ,..500 euro (setul)si in pret e inclus si montaj si echilibrat +++BONUS O PERECHE DE CAUCIUCURI SH.de vara ,DAR DE MARCA,cum ziceam ,COntinental,pirelly etc ...,care mai merg sezonul acesta cat si celalalt ...,toate astea incluse in pret 500 euro ,

acum ramane de ales la ce dimensiuni doriti ,,ca pretul difera per dimensiune .15.16.17.18....

05 Aug 2008, 06:48

Eu unul m-am infiorat citind anuntul... :-S si nu din cauza continutului ci a gramaticii!
Apeleaza frate la un corector la vreo revista sau vreun ziar; nu cred ca-ti ia mai mult de 1-2 RON pe tot anuntul dar ti-l face in romana macar... #:-S

05 Aug 2008, 11:44

Un set de jante pentru un ford focus 2,pe 15", 5x108, et 52.5 cata junge?

05 Aug 2008, 12:10

$1 scrie:$2u unul m-am infiorat citind anuntul... :-S si nu din cauza continutului ci a gramaticii!
Apeleaza frate la un corector la vreo revista sau vreun ziar; nu cred ca-ti ia mai mult de 1-2 RON pe tot anuntul dar ti-l face in romana macar... #:-S

offtopic: ma ustura ochii ... :-S

05 Aug 2008, 16:51

SALUT ADRIAN ,,400 EURO CAM ASA ,,SUNA LA TELEFONUL ALA SI VB CU OMUL
in banii astya e inclus montaj +cauciucuri de vara Sh

Sorry dar scriu in graaba ,nu-mi mergea nici bine netul ,si am scris repejor
Nu am nici un interes ,pt ca nu castig nimik ,vreau sa ajut si eu cum pot ,cu ce pot ,pe cel ce vinde dar cu mai mare interes pe voi ,pt a va aduce si voua la cunostinta oferta asta ,Nu am perceput nici un comision cu nimeni ,nu mi-am pus nici un euro in plus ,asa ca fiecare intelege cum vrea si daca se chinuie pana la urma pricepe ,ce e asa rau

BAFta

Re: Vanzari Jenti de toate marimile MADE IN GERMANY

07 Aug 2008, 19:27

Hmm am vazut ceva de care sunt interesat. http://jantomax.ro/?cat=6 randul 2 dreapta jos pe 16" cate bucati ai? si in ce stare sunt si bineinteles cu cat dai bucata?

07 Aug 2008, 20:33

nu exista in bucuresti strada uzinei...

08 Aug 2008, 04:38

nu e in bucuresti ,normal ,cine a zis ca e ?

08 Aug 2008, 04:45

BoogY,...,ai ales la cele care sunt incomplete ,2-3 bucati,si pe masina ta nu merg,sunt R18,,,DAR EU STTIU ,poate sunt mai mici ,sau chiar are 4 bucati,pune si da si tu un telefon ca nu te costa cine stie ce si intreaba,,,D .FLorin il cheama ,,0752 638 796....dACA AI banii stransi ceva pt jenti ,da o fuga panaa la el ,si probezi jentile ca pe pantofi ,,asta merge ,asta arata mai bine ,,asta nu ...,ca e ff amabil,,,si una e cand vezi pe masina si alta in poza

08 Aug 2008, 10:40

1-Pun poza de pe site sa vezi ce model de janta vreaau.Ma intereseaza o bucata doar!
2-Pe 18 merg dar cu talon mic.
Fişiere ataşate
Ford 4x R16.JPG

08 Aug 2008, 19:33

sal
dezent v dark pe 16 nou ptr un mondeo.daca se poate un pret...ms

09 Aug 2008, 04:22

0752 638 796 D. Florin
sunati si voi ,va zice el cat si cum

09 Aug 2008, 10:24

De ce nu vreti sa intelegeti ca badboy20cm nu vinde aceste jante ?
El doar a pus acest anunt pt. ca i s-au parut niste preturi bune si s-a gandit ca poate sunt si altii care vor sa profite de aceste preturi bune.
Daca vreti sa stiti cat costa un anume model, cate bucati are sau alte detalii, puneti mana pe un telefon si sunati la 0752.638.796, cereti cu d-nul. Florin.
O avea "probleme" colegul nostru in a scrie "citet", dar se intelege clar ca nu el e cel care le vinde, deci nu are de unde sa stie ce e pe stoc si cate bucati are, etc.

11 Aug 2008, 14:27

camarade,nu ne crede prosti ca intrebam.poate ne este peste mina sa sunam de pe alte continente ptr niste jante.intrebam doar,nu dam cu parul. :)

12 Aug 2008, 15:21

Sa nu fie cu suparare dar in primul post al acestui topic nu se specifica nicaieri ca nu el vinde marfa...Asteptam un text de genul "postez pentru un prieten" sau "am gasit acest site cu jante" samd ...

12 Aug 2008, 21:33

NU va mai certa-ti ,,cine vrea sa isi ia ceva dupa http://jantomax.ro/ sunati si vb cu omul si atat
0752 638 796 D. Florin

13 Aug 2008, 11:26

ok ,nu ne certam, ms ptr informatie
cu stima
Subiect închis