Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford Focus 1.8 TDI

03 Sep 2008, 08:27

De vanzare Ford Focus 1.8 TDI COMBI
Caracteristici :
- an 2001
- inmatriculata in Romania in 2006
- 167000 km
- culoare gri metalizat
Dotari:
- ABS, 4 Air bag - uri
- alarma cu inchidere centralizata
- volan reglabil in inaltime si adancime
- radio CD Sony
- aer conditionat
Pret negociabil : 6200 euro

Re: Vand Ford Focus 1.8 TDI

25 Sep 2008, 11:05

Buna! As fi interesat eu de masina. Se poate verifica la un service? Adresa mea de mail este iancu.hunedoreanul@gmail.com, poate i-mi trimiti ceva poze

26 Sep 2008, 12:38

$1 scrie:$2una! As fi interesat eu de masina. Se poate verifica la un service? Adresa mea de mail este iancu.hunedoreanul@gmail.com, poate i-mi trimiti ceva poze

Salut,

Atasat sunt pozele masinii de vanzare .
Masina poate fi vazuta in Bucuresti - Rahova, Drumul Taberei, Ghencea seara sau in acest week - end in Piatra Neamt .
Pretul este negociabil datorita unor mici imperfectiuni aparute de la postarea anuntului :
- parbriz fisurat
- kilometraj defect
- usa stanga fata zgariata in parcare

Astfel ca un posibil pret de vanzare va fi 5500 euro. As remedia toate defectiunile dscrise mai sus poate cu o suma mult mai mica ( ex. parbriz Forcar 130 euro, senzor cutie kilometraj Forcar 50 euro, reparatie usa aprox. 150 euro, un polish bun Expert Detailing aprox 100 euro ), dar am nevoie de bani urgent ( casa in constructie si neacoperita :)), astfel neavand nici timpul necesar si nici bani de investit !
Pentru deranj in schimb, sunt gata sa iti ofer inclus in pret, si 4 cauciucuri Pirelli de iarna, care au fost folosite de mine foarte putin iarna trecuta !!

In concluzie, masina merge excelent, defectiuni mecanice nu prezinta consumul de motorina este OK ( aprox 5,5 L ), tinuta de drum foarte buna, confortabila la drum lung .

Astept raspunsul tau . Cu stima,

Laurentiu Nastase
0728 117 448
Fişiere ataşate
HPIM0770.JPG
HPIM0768.JPG

26 Sep 2008, 13:47

Buna!
Mersi de raspuns in primul rand. Sunt putin surprins de kilometrajul defect si din acest motiv probabil am sa renunt sa vizionez masina. Mersi oricum pentru promtitudine si scuza-mi deranjul.

26 Sep 2008, 19:24

$1 scrie:$2una!
Mersi de raspuns in primul rand. Sunt putin surprins de kilometrajul defect si din acest motiv probabil am sa renunt sa vizionez masina. Mersi oricum pentru promtitudine si scuza-mi deranjul.

Salut,

Defectarea senzorului de pe cutie la Ford, este o problema intalnita.
In cazul in care il repar acum, la un eventual test, surplusul de kilometri fata de cei din bord, ar fi si mai ciudat de explicat ( ar fi greu de crezut ca am avut mai mult timp kilometrajul defect si tocmai ce l-am reparat ;) ) asa ca prefer nu il repar acum .
Daca vrei uita-te aici la topicul asta :http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=53&t=19214
Oricum eu iti stau la dispozitie daca te razgandesti.
Subiect închis