Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Preiau Firma/firme

20 Ian 2009, 12:42

Preiau firma/firme cu datorii...nr.contact:0728.823.000

Re: Preiau Firma/firme

22 Ian 2009, 21:31

cam cat oferi pt 1 miliard datorii ?

04 Feb 2009, 15:28

cum vine asta... sa preiei firma cu datorii? :O pai tati ... fac in felu urmator... fac leasinguri iau credite... fac toate manevrele posibile si pe urma ti-o dau tie sa te speli pe cap cu ea... si aia e... mai rar baietii ca tine :))))))))))))))))

04 Feb 2009, 15:55

totul se face contracost @tracer. nimic pe lumea asta nu este gratis. iar daca lucrurile sunt grave, chiar daca ai vindut firma, pe tine ca administrator nu te absolva de vina.

04 Feb 2009, 16:07

teoretic ... dupa ce ai vandut firma tu ca administrator al acelei firme nu mai ai nici o legatura... cel care a semnat si a preluat actele alea... e cel care raspunde.... ;)

fac un bilant beton... toate cele... iau 5-600 de mii de euro de la stat(banca)... vand firma si aia e... plec din romania ca si asa nu e de trait aici si asta a fost...

se fac atatea smekerii ca noi suntem mici cu afacerile noastre de masini mediocre... pana in 20 d mii de euro..

noi am invatat sa muncim de ne ia dracu ca sa castigam o paine cinstita
insa unii au ales calea usoara ... afaceri cu statu si alte cele...
"munceste mama cinstit ca nu e de noi sa facem afaceri necurate.. " zicea mama

22 Feb 2009, 21:39

Preia-mi si mie un teren de 40.000 m2 in Baile Herculane , intravilan si pune-l gaj la banca si facem parte la toti!!!!:)))

26 Feb 2009, 14:52

am pe cineva cu o firma care vrea sa o vanda...pm si vb
Subiect închis