Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
27 Ian 2009, 21:25
FORD MONDEO Trend 1.8i - 16V 125 CP 4 usi
Rulaj: 34.000 km, Inmatriculata RO (iulie 2007)
An fabricatie: 2002 GERMANIA
Carte Service Originala - Revizii la zi (dealer autorizat Bucuresti) DOTARI SUPLIMENTARE: 1. Faruri cu becuri XENON si spalator faruri cu apa incalzita
2. Parbriz cu sistem de degivrare electric si spalator parbriz cu apa incalzita
3. Roata de rezerva de dimensiuni normale
4. Airbag-uri perdea
5. Scaune fata incalzite
6. Suport lombar scaun sofer si pasager
7. Bandouri laterale de culoarea caroseriei
8. Vopsea metalizata - Stardust Silver
BONUS (pentru membrii forum
): Sistem Multimedia Asus 632N - GPS iGO8 3d, Movies & Music, 8GB SDCardPret Final: 9.900 EURMobil:
0724.334.296 /
0721.523.123 E-mail:
alexhotea@yahoo.comStiu ca suna a cliseu insa masina este in stare PERFECTA, demonstrat pe tester dealer autorizat, nici un fel de eroare, nici un fel de probleme, doar 3 zgarieturi minore (ca la Romanica...) care nu se observa decat daca vi le arat si ies la
polish, pe care vi-l fac
bonus la livrare .
Am atasat lista cu toate dotarile de la producator si cateva poze. Va invit la test drive !
P.S. Motiv: Imi cumpar Mondeo nou.P.S.2 Pila petru continuare revizii la dealer autorizat in Bucuresti.
- Fişiere ataşate
-

Ultima oară modificat de
Maddogul pe 27 Ian 2009, 22:01, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Exemplu pozitiv de anunt AUTO de vanzare
27 Ian 2009, 22:00
Frumoasa prezentare asha da anunt
Pentru asta Sticky 7 zile in categorie
Bravo inca odata
Cu Stima
27 Ian 2009, 22:08
Multumesc Maddogul, am muncit o zi intreaga.
Respect !
27 Ian 2009, 22:40
$1 scrie:$2color=#FF0000]FORD MONDEO Trend 1.8i - 16V 125 CP 4 usi[/color]
Let me guess, l-ai cumpărat de la celebra bătrânică al cărei soţ a decedat şi l-a ţinut numai în garaj...
28 Ian 2009, 00:51
$1 scrie:$2
Let me guess, l-ai cumpărat de la celebra bătrânică al cărei soţ a decedat şi l-a ţinut numai în garaj...
Scuze zaboss (adica sefuLE), trebuie sa remarc o puternica ironie in replica ta. Am observat din post-urile tale ca nu e prima oara cand comentezi la adresa celor care posteaza anunturi aici.
Nu ma voi lansa in polemici, daca te intereseaza masina esti binevenit sa faci un test drive, vei simti diferenta fata de ce ai in semnatura.
Va rog mult de tot, nu postati daca nu va intereseaza !
Multumesc.
28 Ian 2009, 12:16
O rectificare:
Masina a fost inmatriculata in IULIE 2008.
Tara de productie: BELGIA (Mondeo nu se fabrica in Germania).
Tara de import: Germania.
28 Ian 2009, 14:51
pozele din primult tau post sunt adevarate? ca eu vad acolo la turometru intr-o poza ca este diesel ca se vede pe turometru ca este pana la 5000 ture ??? si nu exista diesel de 125 cp 1.8 ...
28 Ian 2009, 15:10
Sunt poze de catalog.
28 Ian 2009, 15:18
$1 scrie:$2ozele din primult tau post sunt adevarate? ca eu vad acolo la turometru intr-o poza ca este diesel ca se vede pe turometru ca este pana la 5000 ture ??? si nu exista diesel de 125 cp 1.8 ...
Intr-adevar nu sunt facute de mine pozele, masina nu are jante de aliaj, dar asta scrie in anunt.
Le-am pus pentru prezentare pentru ca pur si simplu nu am unde sa fac poze noi. Pe vremea asta imputita, nu rezista nici doua ore curata in Bucuresti.
Cei interesati pot vedea masina live, fara nici un fel de implicatii. Promit sa fac un set de poze ca la carte cu primele raze de soare si le uploadez, dar poate o dau pana atunci...
P.S.: O dotare pe care am uitat sa o mentionez:
covorase velurate originale fata / spate si contract
Full CASCO foarte avantajos: 50 EUR 10 rate lunare, fara fransiza la 9.000 EUR suma asigurata.
28 Ian 2009, 15:22
$1 scrie:$2
Rulaj: 34.000 km, Inmatriculata RO (iulie 2008)
Scuze ca ma bag in seama, dar stiu masina asta de cand avea numere de Germania si 16mi si ceva de km.
Mirosea a nou in ea si nu a un detailig rcent (saraca nu a avut parte, ca nu erea cazul).
Am murit de ciuda cand a adus-o si asta pt ca eu n-am gasit una la fel

nush de ce dracu vrea alta, dar fiecare cu stolul lui.
Asa ca daca are rost as zica sa lasati carcotelile ca nu are nici o poveste, e "pe bune"
Bafta si un calduros UP! de la mine
29 Ian 2009, 18:24
adica masina asta a stat 6 ani in germanica si a facut doar 16 mii de km?
povesti pt. copii....
29 Ian 2009, 21:05
$1 scrie:$2dica masina asta a stat 6 ani in germanica si a facut doar 16 mii de km?
povesti pt. copii....
Fratioare, n-ai vazut, nu stii si probabil nici nu te intetreseaza masina, vad ca ai una la fel.
Te invit sa faci un drive test, sa te convingi de diferenta si sa postezi pe urma impresiile, altfel comentariul tau este egal cu zero, ba mai mult si sperii lumea degeaba... (ai ceva cu mine ?)
Uite Ciprian care a postat mai sus are una identica insa la 100.000 km. Dupa ce a mers cu ea a exclamat, citez: "trage cam bine, mananca asfaltul nu gluma !"
L-a obligat cineva sa scrie postul ala ? din cate poti observa este un membru repectabil si nu-si permite sa manance rahat, cum fac altii...
30 Ian 2009, 12:16
Eu sugerez celor interesati sa o vada iar pe ceilati sa incerce alte topicuri.
Aici omu vrea sa vanda o masina nu sa se justifice nimanui cu nimic, nu a postat sa o laude si nici sa vada reactiile "colegilor".
Stiu ca cere mult, poate cineva o apreciaza sau nu, poate chiar merita bani astia, dar bagatu aiurea in seama nu da dovada de colegialitate.
Si sincer, trebuie neparat sa existe o poveste falsa in spatele numarului de km?
Hai sa o lasam la Targ si pt comentarii folositi postul omului cu masina lui.
PS. sa mai zic ceva, cred ca sunt singurul si primul care i-a ridicat capacul de pe motor. Nici el nu a facut asta, n-a fost curios. Sunt convins ca aici cei ce au mk3 nou sunt foarte putini spre deloc, iar cei cu SH nu au avaut aceasta "onoare". E ca prima oara cu o domnisoara
Noroc!
31 Ian 2009, 11:19
n-am vrut sa sperii pe nimeni cu postul meu.
cine va vrea sa cumpere masina nu se va lua nici dupa postul meu, nici dupa a lui zaboss si nici dupa al tau, ci va inspecta el masina, va face drive test si-l va, convinge, sau nu, sa o cumpere.
bafta la vanzare.
01 Feb 2009, 16:05
Am mai gasit o poza de cand avea nr. de Germania...
- Fişiere ataşate
-

01 Feb 2009, 16:16
xenon-ul este aftermarket nu?
01 Feb 2009, 17:32
$1 scrie:$2enon-ul este aftermarket nu?
Da, Vertex 35 W la 4300k. Montat la dealer autorizat, in garantie inca 10 luni (sau 2000 h sau 10.000 aprinderi).
Era pacat sa nu pun daca tot are spalator de faruri. E o mare diferenta...
01 Feb 2009, 18:24
Ma uita la anuntul tau si mai ca iti vine sa plangi de durere ca o dai. Am dreptate sau nu? E o piesa inca in rodaj.
01 Feb 2009, 19:20
$1 scrie:$2a uita la anuntul tau si mai ca iti vine sa plangi de durere ca o dai. Am dreptate sau nu? E o piesa inca in rodaj.
Ma sincer ? Nu-mi vine sa plang la cat cer pe ea. Mi-ar fi venit sa plang daca aveam nevoie urgenta de bani si o bagam la 5.000 EUR (cat mi s-a oferit la un buy back in bataie de joc.). Asa ceva nu scoti cu o cifra care incepe cu mai putin de 9, dar in primul rand ca nu gasesti.
Pot sa astept. Lumea intra, se uita, unii isi iau Logan ca e nou, altii suna si vad masina, unii se baga in seama, altii fac rodaj la SH...
Ce sa-i faci, fel de fel...
02 Feb 2009, 00:49
sincer, foarte rar sa gasesti o masina la asemnea kilometraj, tot respectul si bafta la vanzare
16 Apr 2009, 13:46
PRET NOU, de criza: 7.900 EURVedeti atasat:
- Fişiere ataşate
-

16 Mai 2009, 04:46
modelul e din 2002, ofer maxim 4500 euro negociabil
contact me yahoo: wwwx6ro
tel 0765972273
17 Mai 2009, 20:55
Scuze ca raspund eu in locu` lui, dar cu resperct NU,
Nici una cu 160k fara probleme nu iei la bani astia. I-ti sugerezi sa cauti in targ.
Bafta!
17 Mai 2009, 21:03
domnu sempmedia..te rog nu mai face oferte pt toata lumea cu preturi din astea nesimtit de mici...fara nicio suparare....totusi e ford mondeo..si mk3....nu e nu stiu ce marca care face din cand in cand cate o barca....si pretinde ca e masina...sa fim seriosi...imi cer scuze pt cuvintele scrise...da s a umplut sectiune de vanzari unde se vinde mondeo mk3 de ofertele acestui domn. care ofera 4500 de euro pe ele...toate cele bune
19 Mai 2009, 11:41
Multumesc pentru interventii.
I-am raspuns la PM domnului sempedia:
"Auzi, mai bine plateste avansul la un golan cu banii aia, ca de... miroase a nou... dar sa nu uiti sa o dotezi cu "abies".
Cred ca iti ramane si de un "sidi" cu manele.
Bafta !"