Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
07 Feb 2009, 20:58
cum ziceam in titlu...vand bloc lumini focus 2 (are lumina verde)....si nu, nu are pozitia de proiectoare .....ca deasta l-am schimbat...am luat unul cu si cu proiectoare si am ramas cu asta p'aci...mege impecabil.....daca il vrea cineva....nush cat face....negociem pe loc.....
cei interesati pot trimite un private message sau un mail la
boqqdan@yahoo.com.au....
Ultima oară modificat de
boqqdan pe 07 Feb 2009, 21:10, modificat 1 dată în total.
07 Feb 2009, 21:06
daca avea si pozitia de proiectoare il vindeai pe loc ,asa..... nu prea am auzit sa se strice comutatorul ala .........al meu e cu rosu,oare cum ar arata toate beculetele rosii ,ala verde ? creca naspa,papagal
07 Feb 2009, 21:13
daca ar avea cineva nevoie de el i-ar schimba ledurile din verde in rosu (sunt vreo 6 leduri de 3mm) si nu ar mai arata papagal. problema este ca nu prea sa cauta. mai stiu eu pe cineva care are vreo 3 de vanzare

.
07 Feb 2009, 21:33
Eu nu stiu ce tot va pacalesc astia pe voi cu pozitia aia pt proiectoare! Nu merg proiectoarele puse sa le aprindeti odata cu stopul de ceata dupa spate!? Ca doar sunt proiectoare pt ceata cand le aprindeti trebuie aprins si acel stop
07 Feb 2009, 21:53
da....ai dreptate.....si nu...nu e chiar asa........proiectoarele de ceata se mai aprind si cand e ceata si se merge in coloana si ca sa nu-l stersezi pe ala din spate cu ceata aprinsa..lasi doar proiectoarele, ca sa vezi.....si in plus...e muuuuuuuuult mai complicat de facut instalatia pt proiectoare fata legandu-le de aia din spate decat sa schimbi un buton si sa gasesti 2 mufe.........
si ma gandeam ca ii trebuie cuiva..nu ma intereseaza cate mai sunt la vanzare, eu mi-am pus la vanzare ceva...ii trebuie cuiva, bine, nu..asta e.....
07 Feb 2009, 22:28
Stopul ceata la FF2 nu e chiar asa suparator avand in vedere ca este montat foarte jos si ceata fiind mai atenueaza...
Cat despre tras fire pana in spate chiar nu inteleg! Care-i rostul sa tragi instalatia pana in spate cand curentul pleaca din buton!

Sau te referi la legatul de cea al stopului spate!? nu vad de ce ar fi asa greu! Trebuiesc legate doua fire
07 Feb 2009, 23:05
pai din ce zici tu asa se intelege...ca trebuie legate proiectoarele fata de cel din spate, nu??...sau am inteles eu gresit.....(ca de fapt blocurile care n-au pozitie si pt proiectoare fata au doar pt stopul din spate).....si nu e vorba doar de doua fire....trebuie si siguranta, si releu....nu e ceva ce faci singur in fata blocului......dar in fine...eu de fapt vindeam ceva aici...se pare ca s-a transformat intr-o discutie inutila(din punctul meu de vedere..)...deci.....sa nu deviem foarte tare de la subiect....daca e cineva interesat....modalitatile de contact sunt prezentate in primul post.....
07 Feb 2009, 23:23
ok scuze.
Tot timpul m-am mirat de ce faceti asta si vroiam sa ma lamuresc de ce nu alegeti varianta mai usoara si mai ieftina!
UP for u