Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
13 Feb 2009, 22:38
Birou de proiectare executa proiecte vile,case de vacanta,blocuri,hale, spatii comerciale cu structuri din lemn, beton, metal sau compozite. Proiecte de consolidare case vechi, monumente , biserici (atestat BOR).
Faze SF, PAC, PT, DDE.
Pentru orice nelamurire sau o oferta de pret nu ezitati sa ma contactati pe PM sau la telefonul 0723211118
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- biserica
-

14 Feb 2009, 14:13
Up !ca s-a ieftinit materialul, mana de lucru si terenurile
15 Feb 2009, 14:13
$1 scrie:$2p !ca s-a ieftinit materialul, mana de lucru si terenurile

up!
16 Feb 2009, 16:27
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2p !ca s-a ieftinit materialul, mana de lucru si terenurile

up!
17 Feb 2009, 16:52
Un pret pe mp ?
17 Feb 2009, 17:14
chiar asa! si eventual cu niste modele si/sau lucrari efectuate? cu pret, desigur...
24 Feb 2009, 09:21
$1 scrie:$2hiar asa! si eventual cu niste modele si/sau lucrari efectuate? cu pret, desigur...
Modele

... cand iti faci casuta ta cred ca vrei sa fie unica , sa nu mai existe inca 100 ca a ta.

...sa fie frumoasa, rezistenta, ieftina, functionabila....
Lucrari/ Portofoliu : in primul post sunt 2 poze : acoperisul metalic al unei biserici destul de "ciudata" cu care am concurat la anuala de arhitectura si in a 2a poza este un ansamblu de case (majoritatea elementelor sunt prefabricate).
Iar despre pret...totul este discutabil si variaza in functie de constructie.
03 Mar 2009, 15:18
Hai sus!
06 Mar 2009, 15:15
La o casa asemanatoare cu cea din poza. Suprafata cca 200mp p+1 cat costa ?
07 Mar 2009, 00:21
Misto acoperisul ala metalic. Cred ca a fost distractia pamantului cu 10 grinzi cu zabrele transversale si cu sectiune variabila. COOL...
09 Mar 2009, 09:27
$1 scrie:$2isto acoperisul ala metalic. Cred ca a fost distractia pamantului cu 10 grinzi cu zabrele transversale si cu sectiune variabila. COOL...
Totul era variabil...de la grinzi cu zabrele...la pane.

O frumusete de proiect
10 Mar 2009, 19:16
UP!
17 Mar 2009, 15:27
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2hiar asa! si eventual cu niste modele si/sau lucrari efectuate? cu pret, desigur...
Modele

... cand iti faci casuta ta cred ca vrei sa fie unica , sa nu mai existe inca 100 ca a ta.

...sa fie frumoasa, rezistenta, ieftina, functionabila....
Lucrari/ Portofoliu : in primul post sunt 2 poze : acoperisul metalic al unei biserici destul de "ciudata" cu care am concurat la anuala de arhitectura si in a 2a poza este un ansamblu de case (majoritatea elementelor sunt prefabricate).
Iar despre pret...totul este discutabil si variaza in functie de constructie.
pai daca nu ne momesti cu ceva, noi nu vom apela la tine. da-ne un portofoliu ceva, 5 case facute de tine/voi. schite, planuri.
e ca si cum ai da un anunt ca vinzi masina. punct. si ai vrea sa ai clienti la ea.
17 Mar 2009, 18:00
Evident ca iti trebuie proiect pentru orice faci.
Si eu sunt tot arhitect si stiu ce-ti spun.
18 Mar 2009, 19:50
As dori sa fac o hala de 10mx25m si 4m inaltime. Hala o sa o fac pe structura de beton. poti sa imi dai un pret pe metru patrat?
20 Apr 2009, 20:00
Vreau si eu un proiect cu o casa de max.120-130 m suprafata utila cu parter plus mansarda la parter sa fie un living,o bucatarie,o baie,un spalator pt.masina de spalat si de uscat rufe unde sa fie amplasata si centrala termica,iar la mansarda 3 dormitoare si o baie.Terenul este de 21 m/13m iar partea stanga a casei sa fie exact pe hotarul dintre mine si vecina care a mostenit impreuna cu mine terenul ea avand aceasi suprafata ca mine pt.ca ulterior sa construiasca si ea casa in final sa fie o casa duplex asta cand vor dispune si ei de finante.
Ma intereseaza cat costa proiectul,si materialele din care voi construi astfel incat sa ma coste cat mai putin posibil intrucat nu dispun de bani foarte multi si sunt nevoit sa o ridic in regie proprie,eu avand oarece experiente in constructii acumulate in Italia,unde am renovat case vechi.
21 Apr 2009, 20:21
ma intereseaza un pret aproximativ pentru un etaj din structura usoara-lemn cu o suptafata de 100 mp(doua dormitoare, doua bai, bucatarie si living)de principiu se va merge pe "forma" parterului.proiectul initial al casei a fost cu etaj insa lucrarile au fost oprite acum ani buni din cauza lipsei de bani.mersi
28 Apr 2009, 17:43
SALUT...NU STIU DACA ESTI PERSOANA POTRIVITA PENTRU INTREBAREA MEA DAR TOTUSI INCERC DACA GRESESC IMI CER SCUZE ANTICIPAT
AM CUMPARAT UN TEREN UNDEVA LIGA AUTOSTRADA A2 MAI PRECIS IN BRANESTI NU AM PUZ DAR JUMATATE DIN PARCELA UNDE MA AFLU ARE
INTREBAREA E CAM CAT DE GREU E SA OBTIN PUZ SI CU CE CHELTUIELI...POATE CUNOSTI PE CINEVA ...CARE SE OCUPA PLUS MAR INTERESA O CASA ,,TIP AMERICAN,,
ADICA DE LEMN UNDEVA LA 120 MP CU ETAJ....UN PROIECT LA TINE CAM CAT AR INSEMNA CA BANI?
15 Feb 2010, 10:31
Scuzati ca nu v-am mai raspuns la mesaje dar nu am mai gasit topicul
Pt cei interesati pot sa-si faca un calcul simplu cat ii costa proiectul: Suprafata desfasurata x 6.5euro/mp pt faza de autorizatie constructie.
@danserban1975: 120mp x 6.5 = 780euro
@trisaba: 650 euro
@HARAS ADRIAN: 850euro
Pt alte nelamuriri puteti sa ma contactati pe PM.
15 Feb 2010, 23:04
ma intereseaza un pret aproximativ pentru un etaj din structura usoara-lemn cu o suptafata de 100 mp(doua dormitoare, doua bai, bucatarie si living)de principiu se va merge pe "forma" parterului.proiectul initial al casei a fost cu etaj insa lucrarile au fost oprite acum ani buni din cauza lipsei de bani.mersi
@trisaba: 650 euro
pretul difera daca vreau sa o fac din bca?mersi
16 Feb 2010, 08:44
Nu difera pretul daca il faci din lemn sau BCA(+centrui si samburi).
Daca vreti sa treceti la treaba si sa extindeti casa ma puteti contacta la nr. 0723211118
Numai bine!
01 Mar 2010, 08:46
Anunt! Sa clarific ceva
Pretul care este afisat mai sus este pt o constructie noua pe un teren liber.
Pt cei care au constuctie care trebuie demolata, au constructii alipite, situatii speciale etc... se mai plateste in plus pt documentatia necesara.
Numai bine!
17 Mar 2010, 09:11
1 luna termen de predare pt o casa
18 Mar 2010, 23:29
POATE COLABORAM EU SUNT INGINER PROIECTARE INSTALATII
http://www.impoconstruct.roimpoconstruct@yahoo.com0746/09.11.11
ing. Costel Cucu
03 Mai 2010, 11:52

Valabil
18 Mai 2010, 08:23
Pt doritorii care vor sa accese programul prima casa va putem face dosarul de finantare,proiectul tehnic al constructiei si executia constructiei. Toate conform cerintelor programului.
Pachet complet: proiectare-finantare-executie.
01 Dec 2010, 09:28
Urc si eu anunul meu ca s-a dat uitari.
P.S: Nu uitati ca daca vreti sa va faceti o casa la anu, e indicat ca proiectul sa-l faceti din iarna si pana in primavara cand e tocmai bine de construit sa aveti avizele luate si autorizatia de constructie aprobata. Nu mai zic ca daca iti arvunesti materialele iarna faci o economie de 15-20% la structura.