Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vind Fiesta 1.3/2007

16 Feb 2009, 12:19

Din lipsa de timp nu am mai intrat in ultima vreme de forum, asa ca nu mai sunt la curent cu ce se mai intampla :-O
Mia grav, din lipsa de bani sunt nevoit sa vand una din masini. Ma cocoseaza creditul la apartament, si cum am ajuns sa fac naveta cu trenul, una din masini "zace" pe trotuar :(( .

M-am hotarat sa dau Fiesta, pentru ca e mai noua - adica inca nu a ajuns sa aiba belele - si e pe leasing.
Poze cu ea in ca nu am; sunt fanul Focusului, desi cu naveta si copil mic nici de el nu am avut timp, spre reala parere de rau.

dar sa trecem la subiect:
E vorba de modelul Confort, culoarea argintie.
Confort inseamna (cel putin pentru mine :D )
- ca are barile ne-vopsite, adica-i injuri mai putin "profesionistii" parcarilor...
- geamuri electrice pe fata
- oglinzi manuale, dar e Fiesta, nu Focus, asa ca daca te intinzi putin nici nu trebuie sa desfaci centura
- nu are clima, proiectoare, trapa, elemente nichelate, etc, etc, etc
- dar are un CD de care sunt foarte multumit

In plus i-am luat covorase si aparatori de noroi (toate originale) de la ForCar.

Motorizare: 1.3. mai mult nu ma pricep :((

Masina e umblata mai mult prin Ploiesti si putin naveta cu Bucurestiul. In total are cam 19mii km.
A, era sa uit: nu e afumata ;) . Nu mai fumez de 3 ani, si nici manele nu ascult :-"
Carte de service are (cu cele doua revizii la un an), dar manualul e pe CD - multumita vanzatorului de mare valoare: ROMCA(ca)R :-t

Da, ajungem si la pret.
Cu banii jos: 6,300 eur.
Dar cum masina e inca in leasing, poate e cineva interesat sa-l preia. Mai sunt de plata aprox 3,800 euro in urmatorii 2 ani - cu taxa reziduala zero, adica nu mai e de plata nimic extra la final.

....dar sa ajungem noi pana acolo, si vin cu mai multe detalii, ca acum sunt in timpul programului, si sigur am mai uitat cate-ceva

Re: Vind Fiesta 1.3/2007

17 Feb 2009, 15:15

nu incerc sa fac trafic pe postul meu (desi am vazut ca se poarta ~:> )
vroiam doar sa mentionez ca facand naveta cu trenul, masina poate fii vizionata in mod normal in Ploiesti. in Bucuresti, dar cu programare... :D

a, si daca cineva imi poate explica ce inseamna "up" din mesajele repetitive de care vorbeam la inceput...

17 Feb 2009, 15:45

Bafta la vanzare!

Si asteptam poze cu masinuta + un nr. de tel.

18 Feb 2009, 09:14

merci, ai dreptate cu numarul de telefon.
asa cand scrii de la birou...
0723.25.00.17
si la birou e 021.406.45.82

in weekend vin si cu poze

18 Feb 2009, 10:06

$1 scrie:$2........a, si daca cineva imi poate explica ce inseamna "up" din mesajele repetitive de care vorbeam la inceput...

pe masura ce posteaza si altii anunturi in aceeasi sectiune, topicul tau va cobori (va fi pe pozitia 2, apoi pe 3, apoi pe 4 si tot asa). pentru a fi vizibil, pe multe forumuri se obisnuieste sa se puna, din cand in cand, cate un post cu "up" care va readuce topicul pe o pozitie "fruntasa", unde va putea fi observat mai usor de eventualii doritori.

regulile formului nostru spun asa:

Reactualizarea anuntului de vanzare (UP)
Mesajele gen UP sunt strict interzise. Aducerea in actualitate a mesajului dumneavoastra se face folosind linkul "Zguduie subiect". Acest link apare in partea de sus, langa "Abonează-te la acest subiect | Pune Semn de carte acestui subiect | Vizualizare printare | Trimite E-mail" . Daca nu vedeti optiunea "Zguduie subiect" inseamna ca ori nu este subiectul dumneavoastra, ori nu s-a scurs destul timp de la ultimul mesaj scris in subiect. Reactualizarea subiectului se face la doua zile dupa data ultimul raspuns din subiectul dumneavoastra. Pentru un mesaj care contine "UP" sau "SUS" va primi 1 avertisment.

03 Mar 2009, 08:53

Am revenit si cu niste poze.
Scuze ca nu am apucat sa spal si masina inainte...

ca noutati, am resit sa trec pragul celor 20mii km.
Fişiere ataşate
DSCN3155.JPG
DSCN3154.JPG
DSCN3151.JPG

10 Mar 2009, 11:41

Anunt pentru cei care nu s-au inghesuit sa cumpere inca pentru ca nu mentionasem nimic de ITP =))
Am facut si ITP-ul.
A, si am uitat sa mentionez ca am si toate amenzile (luate cu ea) platite la zi :-"

20 Mar 2009, 22:56

Azi am reusit sa "marit" fiestuta 8-}
imi pare rau. in ultimele zile reusisem sa le am parcate pe amandoua, una langa alta, si aratau asa de bine...forumistii stiu cum e.
si asa cum stiu ca in viata asta nu voi mai apuca sa mai vad Parisul inca o data, stiu si ca nu voi mai apuca sa am doua fordulete una langa alta :((
dar mergem mai departe =D>

rog moderatorii sa inchida topicul.
Subiect închis