Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
11 Dec 2008, 14:16
vreau sa intreb si eu un lucru,
calculele pe care le face computerul ala sunt total aiurea, se poate cumva umbla la modul in care face el consumul?
@DGAlexandru, la tine arata bine?
11 Dec 2008, 14:35
Ma bucur ca ai gasit o solutie mai convenabila pentru cei care nu au din fabrica computerul de bord.As vrea sa imi faci cateva precizari pentru masina din semnatura:
-nu am computer de bord
-nu am maneta cu info in capat
Esti sigur ca se poate schimba la ea maneta si sa activezi computerul de bord fara sa mai fie nevoie sa mai schimbi ceasurile?
Dupa modificare computerul va afisa exact aceeasi parametri ca si cel din fabrica?
Daca merg pe varianta inlocuirii manetei cu una care sa aiba info ai putea sa faci tu inlocuirea?Cam la ce pret se gasesc manete la sh?
Daca merg pe varianta mai ieftina cu un buton cam unde crezi ca ar putea fi montat si cum ar face el sa imi deruleze computerul informatiile?Ai vreo poza cu un astfel de buton sa-mi fac o idee?
Sincer m-ar interesa cel mai mult varianta de a activa computerul de bord fara a desface bordul si ceasurile masinii.
11 Dec 2008, 15:59
daca reusesti sa-l decompilezi si sa modifici functiile alea esti meserias

eventual poate il faci sa arate si consumul instantaneu, asa cum arata cateva sute de metri dupa reset.
11 Dec 2008, 19:28

tare oricum dupa topicu asta nimeni nu te va crede ca vinzi masina cu km reali

, daca am drum in bucuresti trek sa`mi faci si mie CB`u
12 Dec 2008, 15:14
Salut, Am MK3 ambiente din 12/2004. vreau si eu activarea CB. Cand crezi ca o putem face? Inainte sau dupa Christmas?
Sunt din Bucuresti (Dr Taberei.) poate ne intalnim inainte sa imi faci o lista cu ce trebuie sa cumpar ca sa facem totul frumos.
12 Dec 2008, 22:26
Atat am a spune: Excelent. Bravo, Alexandru.
Sunt amator de asa ceva.
12 Dec 2008, 23:00
$1 scrie:$2..
Poti ajunge maine la ora 11 la Unirea ?
Ma intalnesc si cu
MirceaMM sa-i activez si lui CB-ul.
Ti-l pot activa si tie, iti explic care e treaba cu butonul de Info.. si decizi daca vrei sa montam un buton sau iti cauti o maneta de semnalizare/faza lunga cu buton de Info.
13 Dec 2008, 22:11
salut vreau si eu CB cand ai timp liber nu sunt din buc dar cand ai timp imi spui te rog si vin cat mai repede sunt in concediu acum
13 Dec 2008, 22:37
@CaelidnimDuminica nu lucrez, dar in rest, in timpul saptamanii intre 17 si 21 e ok, sau sambata. Oricum, ramane sa vb. la telefon inainte, ca sa fim siguri ca nu sunt ocupat cu altceva.
Stau in centru, langa Magazinul Unirea, pe ultima strada care duce la Parcarea Unirea - Str. Mamulari - se intra de pe Str. Sf. Vineri
14 Dec 2008, 12:53
maine merg sa caut maneta la SH dar daca nu gasesc punem buton te sun eu
16 Dec 2008, 12:51
Felicitari Alex pentru solutia gasita.Masina me a e indetica cu a ta....Acum tot ce trebuie sa fac e sa caut o maneta SH cu INFO si cand o sa am primul drum la Bucuresti(in special cand vin la rude sau la fosti colegi) mai mult ca sigur o sa vin la tine sa ma ajuti .As veni si astazi dar a)sunt in Iasi(facultate-BAcau-Hometown) si e putina distanta pana la Bucuresti b) astept o situatie cand voi fii nevoit sa fac un drum spre Bucuresti si atuncea sigur o sa ne vedem .
Inca odata felicitari pentru metoda gasita.
O zi buna,
Ps : am o intrebare-eu am km mic la masina(am cumparoto de la un cunoscut) daca activez CB are vreo influenta asupra KM? in sensul ca daca respectivul(potential cumparator) vrea sa faca niste "teste" inainte de cumparare sa-si dea seama ca sa umblat la partea electronica din bord?
18 Dec 2008, 11:32
Multumesc DGAlexandru pt activarea CB
19 Dec 2008, 00:51
Multumesc DG ALEXANDRU .
A facut o treaba ff buna cu CB ,ff multumit de rezultat si lucrare .F multumit ..RECOMAND
19 Dec 2008, 08:03
@badboy20cm, cu placere.. uitasem sa zic de tine pe aici
23 Dec 2008, 01:38
si cat ne costa activarea CB? spune si tu un pret.
L.E. :
scuze nu am citit tot postu tau de la inceput
01 Ian 2009, 18:09
La cateva saptamani dupa activarea board computerului de catre Alexandru, pot spune ca functioneaza corect.
Consumul mediu afisat este foarte apropiat de consumul real (calculat cu un XLS pe principiul "consuma exact cat ii bagi in rezervor" - daca vrea cineva sa isi tina aceasta evidenta, ofer fisierul si indicatiile de folosire, gratis evident).
Am o problema cu butonul mic din stanga, nu merge intotdeauna din prima insa este de vina butonul, voi rezolva acest lucru.
Ar fi bine sa avem mai mult de 4 pagini pe LCD-ul din stanga.
Am inteles exact in ce a constat modificarea si sunt multumit de lucrare.
La Multi Ani, Alexandru!
La Multi Ani, tuturor!
05 Ian 2009, 19:51
am si eu un ford mondeo mk3 2001 si mie la ceasuri imi afiseaza doar temperatura in stanga si in dreapta km . pe aceasta masina se poate activa CB ? aceasta functie se poate activa pe toate masinile mondeo mk3 ? astept si eu un raspuns !
05 Ian 2009, 20:01
$1 scrie:$2ceasta functie se poate activa pe toate masinile mondeo mk3 ?
DA, deci se poate activa si pe a ta.
In ecranul din partea stanga o sa-ti mai apara, pe langa temperatura, consum mediu, viteza medie, cat mai poti merge cu combustibilul din rezervor conform consumului mediu.
Te rog citeste primul meu post din acest thread. Nu cred sa fie ceva ce nu am spus

.
09 Ian 2009, 20:56
Salutare lume

Incepand de azi 09.01.2009 sunt fericitul beneficiar al unui CB activat de DGAlexandru.
Ma declar foarte multumit de lucrare si de raportul calitate / pret oferit de meseriasul nostru.
Va recomand celor ce inca va ma ganditi daca sa activati sau nu jucaria sa nu mai ezitati.
Alex, iti multumesc inca odata.
09 Ian 2009, 21:35
Cu placere.
P.S. am uitat sa ne uitam la mufele de la usile din spate daca ai cablarea electrica pentru geamuri electrice. Trimite-mi totusi un MP si spune-mi daca la usa soferului sunt 2 mufe care intra in caroserie... daca sunt 2 atunci sunt sanse mari sa ai electrica pentru geamuri electrice spate.
20 Ian 2009, 14:05
Pentru mondeo din 2000 se poate activa CB ?
20 Ian 2009, 16:07
$1 scrie:$2entru mondeo din 2000 se poate activa CB ?
Depinde .. e MK3 sau MK2 ? In functie de raspuns.. te uiti la titlu si-ti dai seama singur daca merge sau nu
22 Ian 2009, 11:59
Scuze, dar care este diferenta intre MK2 si MK3 ?
22 Ian 2009, 12:08
$1 scrie:$2cuze, dar care este diferenta intre MK2 si MK3 ?
De la caroserie, motorizare.. pana la optionale. Nici macar rotile nu se potrivesc de la un model la celalalt.
Poti folosi Google Images sa cauti dupa Mondeo MK2 si apoi Mondeo MK3 ca sa vezi cum arata fiecare.
22 Ian 2009, 17:32
mersi DGAlexandru pentru activarea CB , merge excelent pana am ajuns la cta s-a reglat consumul, tot
astept pe forum dak e sa ajungi la constanta pentru restul !
24 Ian 2009, 11:39
incepand de ieri 23.01.2009 sunt fericitul unui computer de bord activat de dgalexandru , sunt foarte multumit de lucrare.
iti multumesc inca o data
25 Ian 2009, 09:40
dromi ce pret ar fii pentru:recalibrare,activare cb si modificare maneta,demontarea si montarea o fac eu.Masina este un mondeo 2001 tddi,nu ai drum spre petrosani.Multumesc
26 Ian 2009, 19:23
Merci, DGAlexandru

Am reusit sa fac vreo 200 km dupa ce mi-ai activat CB (de sambata 24.01.09) si merge perfect! recomand la toti cu incredere.(parca lipsea ceva la masina fara sa poti vedea consumul si cat mai poti merge aproximativ pana la Peco...) Multumesc si pentru rotita de la scaun pe care am montat-o si merge.
01 Feb 2009, 18:04
Multumesc si eu lui DGAlexandru pentru activarea CB-ului, pentru montarea comutatorului intr-unul dintre butoanele false din bord si pentru senzorul de temperatura exterioara. Foarte util, foarte bine facut!
Nota 10 + (zece)
01 Feb 2009, 20:03
salut!
interesanta descoperirea ta!deci daca vin in bucuresti cu treaba putem stabili detalii.trebuie sa am maneta cu buton incapat si citi bani pentru a efectua activarea CB.
astept un raspuns.
cu stima,cristi.
tel meu:0722614957