Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
11 Mar 2009, 12:03
Aduc piese ,accesorii,becuri,xenoane,electronice, aproape orice
15 Mar 2009, 18:23
Salut,
Am nevoie de o caseta de servodrectie pentru ford ka, 1997, 44KW, 1300cm.
Mersi.
18 Mar 2009, 12:23
Scuze de intarziere.As avea nevoie de seria de sasiu sau sa-mi spuneti daca masina este cu servo directie sau nu. O zi buna
09 Apr 2009, 20:28
Precizez ca aduc ce vreti voi: faruri, stopuri, accesorii interior, piese auto, Orice stock sau tuning.La comisioane mici zic eu in functie de comanda.Vreau mai mult sa ajut nu sa ma inbogatesc de pe pielea voastra
13 Apr 2009, 12:19
$1 scrie:$2recizez ca aduc ce vreti voi: faruri, stopuri, accesorii interior, piese auto, Orice stock sau tuning.La comisioane mici zic eu in functie de comanda.Vreau mai mult sa ajut nu sa ma inbogatesc de pe pielea voastra

da-mi id de mess
al meu e rares.muresan
13 Apr 2009, 17:25
Am vorbit cu vanzatorul.A spus ca nu opreste licitatia si nu are un pret de "Buy it now".Daca vrei pot sa urmaresc licitatia si sa te anunt pe parcurs.
13 Apr 2009, 21:02
De acord,tine-ma la curent.
Mersi!
15 Apr 2009, 20:34
Sal.
Cum ar fi mai bine: sa licitezi inainte de a se inchide cu putin timp,daca nu liciteaza nimeni,sau sa astepti sa se inchida si sa puna pretul el? Daca licitezi si se inchide cu suma licitata de tine(cit mai mica), asta il obliga la ceva,ca nu ma stiu?
Ar fi bine sa stim cu ce comisioane lucrezi,garantia ca poti obtine produsul cerut (ceva feedback parca), etc.
Astept detalii,ca expira!
15 Apr 2009, 23:14
Salut.De obicei licitatiile decurg asa: vanzatorul pune pret de start dupacare tu licitezi peste ,vanzatorul are mai multe ID cu care va licita peste tine daca nu ii comvine pretul ca sa te faca sa maresti miza.Deobicei se ajunge la un pret destul de bun (dpdv al cumparatorului). Mai exista variante ca la seller sa nu-i comvina pretul dat de tine si atunci ori reincepe licitatia ori iti da pret de BUY IT NOW.Eu oricum urmaresc licitatia si am spus ca te tin la curent.In functie de cum decurg treburile ,eu te anunt si tu imi spui daca esti de acord cu pretul.
Chiar nu vreau sa trag pielea de pe nimeni in legatura cu comisioanele.Poate fac si eu un 20-30 euro pe luna din treaba asta depinde de comenzi.
Am pus anunt pe forum mai mult pentru a ajuta oamenii pentru ca stiu ca se gasesc destul de scump si rar unele piese.
Feedback nu am pe forum ,pana acuma mi-am adus mie ce am avut nevoie si prietenilor mei pentru a ma familiariza cu site-ul. Deci alegerea este a ta .Nu prea am cum sa te jupoi de bani pentru ca nu cer banii in avans numa la comenzi mari unde mi se pare normal.Nici tie nu ti-ar comveni sa aduci o piesa pe banii tai si omul sa nu o mai cumpere.Corect?
16 Apr 2009, 09:44
salut.am un focus 1800 tddi din 2001.as vrea un x-carling(sper ca e corecta denumirea) te poti interesa? id de mess: oliwwolf.astept raspuns multumesc anticipat.