Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand 2 becuri 5/21w LED rosii

23 Mar 2009, 17:01

Se vinde o pereche de becuri pentru frana/pozitii (5/21w) cu 24 LED-uri rosii (cu dublu filament).

Avantajele acestor becuri ar fi faptul ca sunt garantate o perioada foarte lunga de timp, rezista bine la vibratii, consumul de energie este mult mai mic, deci se pot lasa luminile de parcare aprinse fara probleme.

Il vand deoarece pe Focusul meu nu functioneaza, desi pe alte masini si motociclete functioneaza (exemplu Suzuki SV, Rover 45...) - testat de mine.

Imagine

Pret 50 RON perechea, se trimite prin Posta Romana (Prioripost).

Pentru alte detalii, va rog, nu ezitati sa ma contactati .

Cu stima si respect,
Stefan

Re: Vand 2 becuri 5/21w LED rosii

23 Mar 2009, 20:23

dc nu merge pe focus?? as vrea si eu sa pun pe ceatza :-??

23 Mar 2009, 21:17

$1 scrie:$2c nu merge pe focus?? as vrea si eu sa pun pe ceatza :-??

Nu stiu din ce cauza nu merg, chiar nu-mi pot da seama . Poate din cauza contactelor de proasta calitate din corpul stopului, sau poate nu le-am pus eu bine, nu stiu . Cum ziceam, pe alte masini merge, deci tind sa cred ca eu is de vina :">

De asemenea, merge si pe stopul de ceata, incercat de mine .

Cu stima

23 Mar 2009, 21:29

Ai tinut cont de polaritate?... avand in vedere ca sunt leduri.
Cum adica LED cu dublu filament?
ce putere are tot ansamblul?

23 Mar 2009, 21:46

$1 scrie:$2i tinut cont de polaritate?... avand in vedere ca sunt leduri.
Cum adica LED cu dublu filament?
ce putere are tot ansamblul?

Da. am tinut cont de polaritate (cred), pentru ca doar intr-un fel se potrivesc .

LED cu dublu filament intradevar nu-i foarte corect spus, dar habar n-am cum sa-i zic altfel . Daca te uiti in poza, se vede ca is cateva leduri roata si restul una langa alta . Cele care is roata, is aprinse in permanenta (pozitii) iar celelalte, mai multe la numar se apind in momentul apasarii pedalei de frana . Of ce greu ii sa explic la ora asta :) .. Sper ca m-ati inteles .

Nu stiu ce putere are tot ansamblul, nu am masurat doar cu "ochiometrul" si par a fi putin (subliniez, putin) mai puternice decat cele "traditionale".

Cu stima
Subiect închis