vand un set de jante rial pe 16 5*108... merg pe focus 2, mondeo 3, si tot ce are prinderea 5*108. jantele sunt second au fost pe masina mea inainte, insa de curand eu mi-am luat altele si nu mai am ce face cu ele.
starea lor generala este urmatoarea:
- sunt putin zgariate, nu mult insa au ceva zgarieturi;
- una din jante a fost roluita, nu a fost stramba, lovita sau sudata, insa mi s-a parut ca este cam descentrata de la drumurile noastre si am roluit-o;
- cred ca si celelalte 3 jante ar necesita o roluire, deoarece se pare ca si acestea s-au cam descentrat de la drumurile noastre, intrucat la viteze de 120 km/h incepea sa vibreze putin volanul (e o vibratie mica care se simte in jurul acestei viteze si care se atenueaza odata cu cresterea vitezei) chiar daca rotile au fost bine echilibrate;
- la una din jante ii lipseste inelul de centrare, la celelalte 3 nu este problema au toate inelele de centrare, insa ca sa nu fie probleme acea janta poate fi pusa pe spate (asa a fost pusa si la mine);
- precizez ca nici una din jante nu este si nu a fost stramba sau lovita incat sa necesite indreptarea ei cu ciocanul sau alte mijloace si nici nu au fost sudate, insa pur si simplu de la drumurile noastre "bune" eu zic ca s-au descentrat in timp, si nu mai au acelasi comportament ca la inceput, insa cred ca dupa o roluire facuta bine, jantele se vor comporta ca si inainte si ca si sugestie cred ca sunt numai bune pentru cine vrea sa aiba doua perechi de roti, si de vara si de iarna.
pretul lor este de 500 lei cu tot cu piulite care sunt pt jantele din aliaj...sincer nu stiu ce s-ar mai putea negocia din pretul asta care oricum zic eu ca este rezonabil avand in vedere ca numai setul de 20 de piulite m-a costat cand le-am luat noi 200 de lei...
daca aveti nelamuriri astept intrebarile voastre aici sau pe pm...
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-