Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
13 Mai 2009, 07:30
ei da.....100 roni..Eu am dat 20 roni ieri....de la dezmembrari.Si se potriveste pe Focus din 2000,are aceeasi dimensiune.
13 Mai 2009, 10:15
nu te supara, dar te-a intrebat cineva ceva?
13 Mai 2009, 11:32
daca poti sa ceri 100-120 roni inseamna ca ai tupeu ....nu inseamna ca atat valoreaza.
13 Mai 2009, 11:35
apropo....messenger..."dezmembrarivictoria"...acolo am gasit-o....
13 Mai 2009, 11:42
eu zic sa nu fii nesimtit, si sa citesti regulile acestui forum.
13 Mai 2009, 11:52
trimite si mie "articolul" care l-am incalcat.....parca am vazut ceva cu scrisul numarului de telefon pe post...cica e interzis....tu ce ai inteles de acolo??
13 Mai 2009, 11:59
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluiasi produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra.
13 Mai 2009, 12:04
ionut m:
1. lasa-i omului topicul, e treaba lui ce preturi isi pune ca doar nu te obliga nimeni sa cumperi de la el. nu-ti convine, nu mai citi si gata! asa faci si la magazine cand vezi un suc mai scump decat la metro, te iei de vanzatori?
2. articolul la care se referea slick99 este cel care ne obliga sa nu dam mesaje in plus atata timp cat mai exista posibilitatea editarii precedentului mesaj: ai aproximativ 10 minute dupa ce ai scris un mesaj pentru a-l edita si a-l completa. nu e nevoie sa dai 3 mesaje in 20minute...
3. eu am cumparat de la el si produsele sunt noi, ce ai luat tu de la dezmembrari probabil e folosit, deci nu cred ca se pot compara produsele.
respect!
13 Mai 2009, 12:10
multumesc almanahe si martini.
la ce a scris almanahe ma refeream.
cine vrea cumpara, cine nu, il rog sa nu polueze topicul degeaba.
13 Mai 2009, 12:11
bine...imi cer de la cei care s-au suparat pe mine...
13 Mai 2009, 13:07
Ionut e important sa nu poluam topicuri pentru a lasa eventualul cumparator sa inteleaga ceva... nu polemici.
E topicul lui slick99 si vinde ceva... nu este topic de comentarii.
Daca vei merge la un dealer Ford cred ca te vei supara foarte tare: exemplu: pentru o alarma Viper 350HV + instalare am fost taxat 800 lei acum 1 an (cu un curs euro friendly pe vremea aceea). Pentru aparatori de noroi stiu ca se percepe 420 lei.
Mie mi-au cerut 450 lei pe un anumit maner schimbator de viteze--- fara montaj si lista poate continua...
Scuze slick pentru inca un mesaj poluator.
13 Mai 2009, 17:30
daca era topicul altora de pe forum sa vezi ce repede sareau moderatorii...asa...ii doare la basca