Iata ca a venit momentul vanzarii acestei masini extraordinare!
Anuntul suna asa:
Vand Ford Granada mk II , motor V6 de 2.3 litri, 84 KW, 150.000 km .
Dotari: Inchidere centralizata, alarma, jante aliaj originale, scaune cu reglaj lombar, mp3-player Sony.
Masina a fost bine intretinuta, dupa ce domnul Florin Piersic nu a mai avut timp sa se ocupe de ea cum trebuie, in ultimii ani m-am ocupat eu de ea(am avut-o in grija, urma sa ramana a mea), insa deja timpul nu ma mai ajuta si preferam sa o dam cuiva care se poate ocupa de ea si poate sa o trateze asa cum trebuie.
Interiorul este in stare foarte buna, tapiseria este cea originala si ea in stare foarte buna. Masina nu are modificari de prost gust, de fapt inafara de mp3 player, masina este aproape complet originala.
Probleme: Inafara de ceva puncte de rugina(conform cu anii ei), un cardan usor descentrat de catre un mecanic(lucru care se simte cam pana in 40 la ora, si asta nu grav) si clapeta de deschidere de la capota care s-a stricat(exista un "workaround" pentru asta), nu pot sa zic ca sunt probleme.
Piesele se gasesc in comert first hand, desi pentru multe dintre ele se poate apela cu incredere la colegul Sile, care va poate oferi piese bune la preturi si mai bune.(inclusiv pentru problemele mai sus mentionate).
Pretul este de 2000 de euro negociabil!!
Sunati la telefon: 0720055394
sau
0722569844
Atasez jos si niste poze cu aceasta ocazie.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-