Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Chrysler 300M, inmatriculat, pret de criza

27 Mai 2009, 12:52

Vand Chrysler 300m, 11/2001, aproximativ 113.000 km, full option pentru vremea aceea, motor 3.5 V6, 265 CP, inmatriculata. Masina este intr`o stare impecabila. Din nefericire, nu am poze, decat ce am gasit postat pe un forum, cand am mai avut o tentativa de a vinde masina. Daca este cineva cu adevarat interesat, am sa-i dau linkul la acele poze, si cu promisiunea de a-i face si eu poze.

Pret: 5100 EURO NEGOCIABIL.
Telefon: 0733.338.338

Re: Vand Chrysler 300M, inmatriculat, pret de criza

27 Iul 2009, 11:03

Aceasta este masina, in mare. Pentru mai multe poze, va rog trimiteti-mi un PM cu adresa dvs. de e-mail, si am sa va trimit.
Fişiere ataşate
239069958-71422-500_500.jpg
239069955-71422-500_500.jpg
239069951-71422-500_500.jpg

29 Iul 2009, 01:21

un ultim pret, pentru o masina la care vor exploda preturile la asigurare si impozit, dupa 1 octombrie? (3500 euro anual sa detii asa ceva). mersi frumos

30 Iul 2009, 18:19

4800 Euro, pentru o masina care a facut 40.000 de euro de noua..

30 Iul 2009, 18:29

pe praful asta, la 4000 sa fii multumit, daca o dai. asa cum ai aflat tu ca se fac impozitele si asigurarile astronomice, asa au aflat si altii :D am eu vreo 4000, daca esti interesat de oferta, dar la banii astia o vreau impecabila :D bafta

30 Iul 2009, 20:43

'Praful' asta asa cum il numiti dvs., nu are absolut nici o problema, in afara unei crapaturi in parbriz datorata sistemului romanesc de 'reparatie' a drumurilor, folosindu-se criblura. De-asemenea, masina a primit consumabile in valoare de 500 de euro acum 2 saptamani. Daca aveti 4000 de euro, e foarte bine, inca 800, si putem discuta de o vanzare. V-as ruga oricum pe viitor sa va alintati bunurile dvs. cum doriti, si sa le lasati pe ale altora in pace.

PS: Motivul vanzarii este ca avem prea multe masini in familie, iar prezenta acesteia cat si a Fordului care il mai am de vanzare este inutila. La fel cum a stat 7 ani, la fel poate sta si in continuare, la o adica, pentru ca nici pana acum nu a fost neaparat un 'chilipir' intretinerea unei astfel de masini.

30 Iul 2009, 20:54

:)) =)) nu te agita degeaba, colegul, prin expresia "pe praful asta" nu se referea la masina ta ci asa se spune mai nou la criza. :))
Bafta la vanzare!!!

30 Iul 2009, 21:01

:)) tare omu' :))
revin si-ti spun: pe praful asta (aka "pe criza asta"), ofer 4000 euro. cash. pe loc. acum. nu ii accepti, garantat ti-i mai ofer o data peste 3 luni. bafta, si nu lua foc, ca nimeni nu are intentia sa te jigneasca :)

30 Iul 2009, 21:08

Imi pare rau daca am inteles gresit, dar prin 'partile astea' nu a ajuns jargonul acesta. Mi se pare oricum relativ putin 4000 de euro. Deocamdata sunt in asteptarea unei oferte mai apropiate de pretul pe care-l am eu in minte. Deocamdata, tot ce pot spune este ca daca suplimentati oferta sa fie mai aproape de pretul care-l aveam eu in gand, exista o sansa buna sa ma gandesc serios la ea.

30 Iul 2009, 21:15

4000 batuti in cuie. sa fiu sincer, un prieten de-al meu ti-a oferit 4500 acum 3 luni, ai zis da, si cand sa plece omul spre gara de nord, sa ia trenul, ai zis ca s-a modificat pretul. masina o urmaresc de ceva timp, imi place, insa masini la preturi de nimic gasesti acum pe toate drumurile. nu ma grabesc sa cumpar nimic. daca luai banii de la el acum 3 luni, era mult mai ok pentru tine, decat sa te "tiganesti" acum pe 300 de euro. oferta mea e 4000, si daca nu te hotarasti s-o dai in banii astia repede, o sa scada si oferta, ca de unde iei, si nu mai pui, scade. unde mai pui ca ii pun gheata la inima la ala ca o vede la mine? :D mastercard frate

31 Iul 2009, 02:08

Intamplarea a decurs cu totul altfel decat ati prezentat dvs. aici, nu a fost vorba de nici o modificare de ultim moment. In momentul ala aveam mare nevoie de bani, si da, ma 'tiganeam' si pentru ultimul eurocent.

31 Iul 2009, 02:16

$1 scrie:$2e praful asta, la 4000 sa fii multumit, daca o dai. asa cum ai aflat tu ca se fac impozitele si asigurarile astronomice, asa au aflat si altii :D am eu vreo 4000, daca esti interesat de oferta, dar la banii astia o vreau impecabila :D bafta

si ma rog care va fi noua grila de impozitare?

31 Iul 2009, 11:01

$1 scrie:$2
si ma rog care va fi noua grila de impozitare?

si eu sint curios care va fi, daca e de tinut masini cu motoare mici sau nu.
acu cca o saptamina i-am facut oferta domnului cu chrysler, ii ofeream o alfa 147, stie el (pe okazii). dar acum ca aud de impozare.. ma cam sperie unpic gandu :)

cit despre oferta mea cu alfa.. inca mai ramine valabila in cazul in care te razgindesti si nu-ti mai trebuie masina de teren, cum spuneai acolo :)

31 Iul 2009, 11:54

De okazii se ocupa tatal meu :). De restul de forumuri si alte site-uri mai 'dedicate' a ramas sa ma ocup eu. Intre timp si-a luat masina de teren care si-o dorea, deci din cate stiu eu, doreste banii cash. Sunt si asa mult prea multe masini in familie :)

02 Aug 2009, 22:49

UP............. de la mine pentru o masina care merita mult mai mult !!!!

NU mai comentatzi pretul daca nu va permitetzi s-o luati sau sa-i platitzi taxele !!!
Exista si pentru voi ford fiesta si Ka.

Va zgarciti la 800 de euro dar tot voi afirmatzi ca la anul v-a fi impozitul 3500 euro anual care vi-l permitetzi daca va da masina cu 4000 euro.
Suntetzi chiar penibili si offtopic !!!
Nici macar nu ati intrebat ce dotari are masina dar saritzi la gatul omului sa va faca reduceri !!!!

Daca v-as vinde scorpio meu din '96 cu motor de 2.3 cred ca ati vrea sa v-o dau mocca si sa va platesc si actele pentru ca v-a deveni astronomic impozitul la anul .

02 Aug 2009, 23:15

@kristy_brasov

esti foarte tare.
bravo :D/

03 Aug 2009, 02:43

hai sa ne calmam putin...daca nu ma interesa masina, nu ii ofeream banii. asociatul meu i-a oferit 4500 acum 3 luni, se intelesese cu ei, si cand sa il duc la gara de nord sa ia trenul la arad, si l-a sunat pe om, surpriza, pretul era 4700 modificat in ultima secunda...acum o fi fost ala disperat sa ia masina, ca ii place, dar nici ciunga in par nu avem niciunul, ca de-aia suntem, cum le spuneti voi....aaa, da, "samsari". omu' a mizat pe faptul ca asta a parut interesat, si a zis ca tine, nu mai sunt 200 de euro cum erau o data. si corect, 200 nu contau, ci faptul ca sucim pretul dupa mutra omului. in alta ordine de idei, dotarile masinii le stiu foarte bine, cum mai stiu ca masina a fost lovita in fata, si proprietarul (tatal lui deviance) zice ca a luat un ghiveci ( ????) cu bara fata, stiu ca are o taietura pe bord de cca 10cm, si mai stiu ca masina nu are linie deloc in fata.
referitor la masina ta din 96, n-as lua-o nici gratuit, chiar ma mir de unde atata tupeu de ii zici masina la tomberonul ala. chiar ma gandesc ca unii dintre noi au masini serioase, eu am 4.0i, asociatul meu are 5.4i, si nu ne mai vaitam de impozite si de taxe. stiu ca doare sa ai o masina din 96, un junghi, dar nu incepe sa ne jignesti pe noi, ca raman vorbe in vant, si doar ma faci sa rad cu scorpio al tau din 96 :))
si, ca sa inchei, asta e pretul ei real, nu "de criza". 4000 de euro. uitati-va pe autovit, sa vedeti ca e una la 5500, care omul o da bucuros pe 4500 (l-am sunat personal). cati dintre voi va permiteti 3.5i? cati dintre voi va permiteti chrysler, o masina extremd e scumpa la intretinere? ce tot va rotunjiti atat ca face masina, cand voi aveti scorpio din 96? o sa mai vorbesc eu cu deviance peste 3-4 luni, cand va cere 4000 si nu ii va da nimeni nici 3000. nu va mai imbatati cu apa rece, domnilor, ca stim ca din gura toti suntem zmei, cand e vorba de bistari observam ca, de fapt, "eu sunt zugrav, de un' sa am? si tata saracu' e pensionar, nu ma poate imprumuta"...
sa fim putin realisti, omu' a avut banii pe ea, si nu a dat-o din calicie...
aaaa, si tu, mai ala cu scorpio...nu-ti mai da cu parerea, ca daca iti las masina asta in curte 6luni, o iau cu 100 de km mai mult in bord, si aia facuti ca a venit unchi-tu' din italia in vizita si a bagat el kerosenul sa il duci unde avea treaba...ce dreacu ma wasyle, dam noi in noi, karatistii?

03 Aug 2009, 02:52

Ramane cum am stabilit... Fiecare cu punctul lui de vedere in ceea ce priveste intamplarea. Pretul nu a fost niciodata de 4500 cat mi-ati oferit dvs, de unde neintelegerea de la mijloc. Atat eu, cat si tatal meu v-am spus in nenumarate randuri, ca pretul era de 4700. In euro, nu in lei cum mi-ati spus chiar inainte sa vreti sa veniti dupa masina. Cat despre pret, nu cred ca avem ce comenta. E si asa destul de jentant sa dai chiar si dupa 8 ani, o masina care a facut 40.000+ euro, cu 4000. Tocmai de aia nici nu ma gandesc la asta, cel putin deocamdata. 'Lovitura', daca poti sa-i spui asa, s-a intamplat iarna, a alunecat masina in dreapta si a lovit la uimitoarea viteza de .. 5-10km/h un ghiveci ce statea pe trotuar(la vremea aceea, primarul considera ca sunt interesante flori, iarna), dar a fost suficient cat sa rupa bara, care a fost schimbata, oricum. Vi-am aratat poze din toate partile cu masina, cu toate 'relele' ei, tocmai sa nu va pun sa veniti din Bucuresti, sa realizati ca pozele nu pusca cu realitatea, si pretul era cel pe care l-am spus din prima, indiferent ce 'hibe' avea masina. Cu toate acestea fiind spuse, va invit sa luati Chryslerul gasit pe autovit, si sa incetati in a va mai da cu parerea despre masina asta. Multumesc.
Ultima oară modificat de devianc3 pe 03 Aug 2009, 03:02, modificat 1 dată în total.

03 Aug 2009, 02:57

acum nu te supara nici tu ca am spus adevarul referitor la taietura de pe bord, parbrizul fisurat, bara fata turceasca inlocuita si vopsita incredibil de prost, si toata linia din botul masinii, care nu e...nu trebuie sa te superi, ba chiar trebuie sa pui poze detaliate si sa spui ipoteticilor cumparatori adevarul, nu? vor si ei sa stie pentru ce pleaca la arad, nu sa se trezeasca acolo ca nu e ce scrie aici. cum ti-am spus si pe mesageria interna, dupa ce mi-ai scris, nu ma mai intereseaza masina, o sa incetez sa mai postez aici, sa nu cumva sa mai dau in vileag si faptul ca masina are pe carte 4 proprietari, sau alte "ghivece" luate in "fata". bafta la vanzare

03 Aug 2009, 03:04

Hah!.. Ok, hai va rog, incetati sa fiti penibil. Masina are 1 singur proprietar. Fiti sigur ca daca e cineva interesat de masina, va primi exact aceleasi poze care le-ati vazut si dvs. Pana una alta, noi nu ne ocupam cu 'vanzari' de masini, sunt masini personale. Pretul este stabilit tinand cont de defectele masinii, daca poti sa le spui asa.

03 Aug 2009, 03:07

$1 scrie:$2ai sa ne calmam putin...
...
referitor la masina ta din 96, n-as lua-o nici gratuit, chiar ma mir de unde atata tupeu de ii zici masina la tomberonul ala. chiar ma gandesc ca unii dintre noi au masini serioase, eu am 4.0i, asociatul meu are 5.4i, si nu ne mai vaitam de impozite si de taxe. stiu ca doare sa ai o masina din 96, un junghi, dar nu incepe sa ne jignesti pe noi, ca raman vorbe in vant, si doar ma faci sa rad cu scorpio al tau din 96
...
cati dintre voi va permiteti 3.5i? cati dintre voi va permiteti chrysler, o masina extremd e scumpa la intretinere? ce tot va rotunjiti atat ca face masina, cand voi aveti scorpio din 96?
...
aaaa, si tu, mai ala cu scorpio...nu-ti mai da cu parerea

ori ne calmam, ori ne bagam pumnul in gura?

si cine pe cine jigneste, cine are voie sa-si dea cu parerea, cine se vaita?

uite, te citez:
$1 scrie:$2aca nu ai treaba, si vrei sa spui ceva, macar spune ceva constructiv

si spuneai asta pe un thread unde voiai sa vinzi o masina din 1995

03 Aug 2009, 03:12

@temir, da ai dreptate, imi cer scuze posesorului de scorpio din 96
@deviance, cati proprietari zici ca are masina pe carte? ia gandeste-te bine, te rog...nu cumva are o firma si 3 persoane fizice? chiar n-ai bun simt, pe mine ma minti, care dadusem fizic din mana 4500 eur imprumut, sa poata lua dan masina? sau nici asta nu iti amintesti?

LE: acum am vazut, ati mai si mintit ca e 2002 masina, si acum e 2001, luna 11. se spune ca in zona aia de tara, oamenii sunt drepti si cinstiti, tu, prietene, esti un impostor, si tatal tau la fel...mintiti cu nerusinare...nesimtire crunta
Ultima oară modificat de sabietarash pe 03 Aug 2009, 03:23, modificat 1 dată în total.

03 Aug 2009, 03:20

Masina a fost achizitionata de primul proprietar pe-o firma. La vanzare, a trecut pe numele tatalui meu, si doar pe al lui, iar recent, am trecut masina pe numele mamei mele, din motive care oricum nu are nici un sens sa le discut aici, astfel devenind ea singura proprietara. De unde ati dedus chestia cu proprietarii, habar nu am. Ori confundati masina, ori ati fost prost informat, ori dezinformat. Cat despre restul, intradevar, sunt corecte, si nu le-as fi ascuns oricum. Taietura din bord a fost reparata intre timp, destul de bine inca. Spoilerul a iesit cum a iesit la vopsit, de unde a fost cumparat, habar nu am, totul s-a reparat pe CASCO la vremea respectiva. Parbrizul are o crapatura, pentru ca traim in Romania, iar reparatul drumurilor presupune aruncarea criblurii in gropi dar mai ales pe langa.

Pentru orice alte nelamuriri, si poze cu defectele reparate sau nu, va invit sa imi dati un PM sa vi le trimit.
Pentru oricine ar avea dubii, masina este de vanzare pentru ca 'parcul auto' familial s-a innoit, iar masinile care le am de vanzare nu isi mai justifica necesitatea.

LE dupa LE-ul 'domnului': Ma indoiesc ca am spus 2002. De la inceput a fost 2001. Daca nu ma insel, si garantat nu ma insel, asociatul dvs. mi-a spus prima data cand m-a sunat, ca a vazut anuntul pe forumul Ford. Asta este topicul, putem sa ne uitam la primul post. Cat despre dvs, stimate 'domn', v-as ruga sa incetati cu flamingul, pentru ca sunteti mai mult decat penibil. Vedeti-va de afacerile dvs cu masini 'cinstite' fara nici un defect.
Ultima oară modificat de devianc3 pe 03 Aug 2009, 03:26, modificat 1 dată în total.

03 Aug 2009, 03:25

si 2002? cand vedea omu' ca e 2001 de fapt, in carte, ce zici, va batea si pe tine si pe tactu' ca a facut drum la arad pe minciuni? escroci

03 Aug 2009, 03:29

Singura chestie care o mai pot zice, cu riscul de a deveni la fel de penibil ca dvs, pentru ca accept sa ma angajez intr-o astfel de discutie, este ca pana una alta, nu eu sunt ala care imi castig painea din vandut masini. Punct.

03 Aug 2009, 04:09

Si inca o chestie, ca sa probez credibilitatea dvs.: Atata timp cat vi-am spus de toate defectele ce le avea masina, tocmai ca sa nu va pun sa veniti din Bucuresti sa va dati seama ca masina nu e ca in poze, credeti ca as fi mintit in privinta anului de fabricatie?.. Ma cam indoiesc. Oricum, sa te certi pe internet e ca si cand participi la Olimpiada Oamenilor cu Dezabilitati: si daca castigi, tot handicapat ramai... iar daca in cazul dvs este evident, eu habar n-am de ce am dezvoltat subiectul pana aici.

03 Aug 2009, 10:17

Se inchide si se "arunca" la Arhiva.. sunt mult prea multe "gunoaie" scrise ca sa fac curat.
sabietarash si-a luat avertisment pt. cuvintele jignitoare adresate "tomberonului".
Va rog sa incetati cu povestea "Gara de Nord". Niciunul nu puteti aduce dovezi despre cum s-a intamplat in realitate, asa ca nu are rost sa continuati.
devianc3 daca mai vrei sa vinzi masina, te rog sa-ti deschizi alt topic.
Subiect închis