Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Nokia E71 sigilat si Iphone 3g 8G IMPEKBIL,necodat,full

28 Mai 2009, 15:00

Nokia E71 - Telefonul l-am cumparat luni de la Vodafone cand am facut un abonament, deci este codat Vodafone.
Nu a fost folosit DELOC deci este absolut sigilat. I-am desfacut doar cutia pentru a o verifica.
Pachetul este complet asa cum l-am cumparat (cutie, incarcator, cablu usb, casti, toc piele, card 2 giga, snur, manuale, cd soft si certificat de garantie in alb).

Pret - 1050 ron NEDISCUTABIL - NU ACCEPT SCHIMBURI

Iphone 3g 8G black - M-am hotarat sa-mi vand si telefonul personal din motivul ca a venit vara si este prea mare pt. a-l purta in buzunar (mai ales cand port pantaloni scurti). Stiu ca este un motiv pueril dar asta este adevarul. A fost cumparat de nou de la Orange de catre un amic de-al meu (el nu l-a folosit aproape deloc si mi l-a vandut mie intr-un timp foarte scurt). Il am de aprox. 2 luni de zile, timp in care l-am pastrat ca nou as putea spune. Arata chiar IMPECABIL fara zgarieturi sau stersaturi. A fost decodat software foarte usor si fara probleme (are versiunea 2.2 cu firmware 02.28). De cand il am nu mi s-a blocat niciodata deci functioneaza perfect. Am pachetul complet asa cum vine din magazin (cutie, incarcator, cablu, casti, carpita de sters, agrafa pt. sim si manuale). In plus i-am cumparat si o husa de piele gen toc pt. a-l proteja total (de cand l-am cumparat a stat in toc). In tot acest timp i-am instalat o gramada de aplicatii, jocuri si foarte multe videoclipuri, deci v-am usurat munca intr-un fel. Cred ca dupa ce va trece vara tot la Iphone ma voi intoarce pt. ca este un gadget foarte tare (asta este parerea mea).

Pret - 1300 ron NEDISCUTABIL - NU ACCEPT SCHIMBURI

Contact - Ymess: myke024 sau 0723 722 823
Fişiere ataşate
e71.jpg
IMG_0750.jpg
IMG_0743.jpg
IMG_0735.jpg
IMG_0731.jpg

Re: Vand Nokia E71 sigilat si Iphone 3g 8G IMPEKBIL,necodat,full

29 Mai 2009, 22:41

E71 s-a vandut

Re: Vand Nokia E71 sigilat si Iphone 3g 8G IMPEKBIL,necodat,full