Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

[VAND] Plafoniera cu spoturi citit

17 Iul 2009, 16:40

Se vinde plafoniera care este acum pe masina mea. Este cea din pozele urmatoare si se vinde cu becurile normale, nu cele cu leduri.

Este impecabila, nu are nicio zgarietura sau vreo urma de uzura. Se face proba si se monteaza gratuit. Se potriveste pe mai multe modele ford (majoritatea).

Pretul este fix pana la noi modificari din partea mea, daca este cazul, asa ca nu faceti oferte. Nu ocupa spatiu, pot sa o tin si in continuare. Fara bagatori de seama, daca esti interesat iti raspund cu cea mai mare placere. Prefer cumparatorul sa fie din Bucuresti sau Ploiesti, mi-e peste mana sa trimit prin curier.

Pret corect: 90 lei
00.JPG
01.JPG
02.JPG

Re: [VAND] Plafoniera cu spoturi citit

18 Iul 2009, 00:26

salut, am un FF facelift, se potriveste?
si poate mai discutam ceva si pe la pret
astept rasp, ms!

18 Iul 2009, 00:49

am primit un mesaj privat de la Bogladen. asta este ordinea, daca o ia el asta este. se potriveste sigur. nu avem ce discuta despre pret momentan decat in sus. pretul scade saptamanal cu 10 lei pana se da, asadar pretul pana vinerea viitoare este asta. daca vrei un pret mai mic atunci asteapta inca o saptamana. oricum acum astept un mesaj de la Bogladen si o sa scriu aici daca mai e valabil.

19 Iul 2009, 23:46

yes, yes...it's me :P

21 Iul 2009, 17:44

sold. sa fie folosita cu placere.

21 Iul 2009, 22:13

multam multam...e folosita cu mare placere...:P
Subiect închis