Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Kituri xenon HID de la 235 lei cu transport inclus

20 Iul 2009, 13:57

Magazinul nostru , va gazduieste aceasta luna cu o noua promotie :

kituri xenon , h1 , h3 , h7 , si h11 la numai 210 lei / kitul
kit bixenon h4 la numai 310 lei kitul

Stim cu totii ca cea mai de efect schimbare la masina dumneavoastra , este de a inlocui becurile vechi cu un kit xenon .

80 % dintre accidente se datoreaza vizibilitatii reduse pe timp de noapte . Printre miile de motive acestea ar fi principalele la care ar trebui sa va ganditi atunci cand doriti sa achizitionati un kit xenon dar nu sunteti in totalitate hotarat.

Comenzile se pot efectua la numarul de telefon :0732 777 103 , pe YM: tuning.comert , sau in PM !!!

Livram oriunde in tara cu plata ramburs , si primire colet in maxim 24 ore !!!

Pentru comenzi si detalii va asteptam aici !!!

Re: Kituri xenon HID de la 235 lei cu transport inclus

20 Iul 2009, 23:07

Ce contine kit-ul ?
Ce garantie are echipamentul ?
Unde sa se poate face instalarea ?
Ceva poze cu echipamentul ?
De ce reducere beneficiaza membri clubului pentru ca inteleg ca suntetzi fima comerciala ?

21 Iul 2009, 09:24

$1 scrie:$2e contine kit-ul ?
Ce garantie are echipamentul ?
Unde sa se poate face instalarea ?
Ceva poze cu echipamentul ?
De ce reducere beneficiaza membri clubului pentru ca inteleg ca suntetzi fima comerciala ?

Kitul contine instalatia completa adica : 2 becuri + 2 balasti
Garantia este de 12 luni
Instalarea se poate face intr-un service autorizat de preferabil , dar daca dumneavoastra detineti un minim de cunostinte despre montaj sau doriti sa economisiti bani , va stam la dispozitie cu suport tehnic la YM:auto.accesorii
Instalatia se afla deja la reducere , normal o vindem la pretul de 250 lei .
Pretul de care beneficiaza membrii clubului este de 235 lei / instalatia cu transport inclus .
Plata se face sub forma de ramburs
Aveti atasata o poza cu instalatiile H1 , H3 , H7 , H11 montate pe masina , asa arata orice instalatie montata mai putin cea H4 ( bixenon ) cu care o sa atasej o poza putin mai tarziu .
Daca cineva dintre dumneavoastra nu stie ce instalatie este compatibila cu o anumita marca auto ii rog sa ne spuna marca masinii , anul de fabricatie , nr kw si cc . ( macar marca si anul fabricatiei )

O zi cat mai frumoasa doresc la toata lumea !!!
Fişiere ataşate
H7 montat.jpg

29 Iul 2009, 15:58

Am in faruru becuri H7 si H1. Ce solutie imi oferiti pentru bi-xenon ?

29 Iul 2009, 17:38

$1 scrie:$2m in faruru becuri H7 si H1. Ce solutie imi oferiti pentru bi-xenon ?

Daca aveti aceste doua tipuri de bec nu exista solutie pentru bi-xenon . Bixenonul se refera la masinile care au pe far ambele faze pe acelasi bec . Daca aveti H1 respectiv H7 si doriti sa puneti xenon pe ambele faze , trebuie sa achizitionati doua instalatii , H1 respectiv H7 . Puteti pune doar pe o singura faza daca nu dispuneti de suma totala iar apoi sa reveniti pentru a achizitiona a II-a instalatie .

16 Sep 2009, 17:53

Cel mai neserios vanzator!
AM cumparat de la el acum vreo 3 saptamani un kit csenon H7 ... bineinteles ca nu a respectat pretul pus aici .. asa ca am dat 250 pe becele lui si nici nu le-am primit acasa cum zice el "transport inclus". Am trecut peste cresterea de pret si cei 40km cat a trebuit sa merg sa imi ridic chinezariile.
La 2 zile dupa ce le-am montat s-a ars o minunatia dinasta a tehnici. A zis sa ii trimit instalatia de pe partea respectiva ... asa am facut (tot pe cheltuiala mea) ... si dupa asta sta bine mersi pe invisible pe mess http://persiangap.com/?yids=%20tuning.comert&rnd=7697 si nu mai raspunde Asa ca va sfatuiesc sa evitati!!!
Ultima oară modificat de Smiley pe 17 Sep 2009, 17:51, modificat 1 dată în total.
Motiv: curatat un pic limbajul

16 Sep 2009, 18:01

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m in faruru becuri H7 si H1. Ce solutie imi oferiti pentru bi-xenon ?

Daca aveti aceste doua tipuri de bec nu exista solutie pentru bi-xenon . Bixenonul se refera la masinile care au pe far ambele faze pe acelasi bec . Daca aveti H1 respectiv H7 si doriti sa puneti xenon pe ambele faze , trebuie sa achizitionati doua instalatii , H1 respectiv H7 . Puteti pune doar pe o singura faza daca nu dispuneti de suma totala iar apoi sa reveniti pentru a achizitiona a II-a instalatie .

Nu e recomandabil sa se moteze Xenon e faza lunga decat in cazul in care ambele faze sunt pe acelasi bec (vezi Mercedes-Benz).
De ce? Xenonul are un delay la aprindere prin urmare flashurile vor avea un delay , respectiv efect 0.
Recomandarea ta de a se monta 2 instalatii de Xenon nu numai ca poare suprasolicita o baterie mai slaba datorita numarului mare de balasturi (4) dar mai si incurca, practic anuland posibilitatea de flashuri.

Vbesc din exprerienta - m-a prostit unu ca tine si am pus 4 becuri. Acum am rams doar cu cele de pe faza scurta.

$1 scrie:$2b]Magazinul nostru , va gazduieste aceasta luna cu o noua promotie :

Care e magazinul vostru???Unde e el? :)

16 Sep 2009, 19:16

http://kituri-xenon.ro/ nush exact dar tipu are o legatura cu cei de aici.
ORICUM ... APELATI LA EI DACA VRETI SA AVETI PARTE DE NESERIOZITATE MAXIMA

18 Sep 2009, 08:52

NESERIOZITATE MAXIMA?
Subiect închis