Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
08 Aug 2009, 19:26
fa o lista cu piesele disponibile, cu preturi ptr ele si afiseaz/o aici... daca pui si poze, nr de telefon, este si mai bine...
08 Aug 2009, 22:36
Un pret pentru cheie de roti, cui fixare roata de rezerva si cui tractare.
Oglinzi el incalzite daca are.
09 Aug 2009, 11:03
un pret la planetare(set complet)?
09 Aug 2009, 12:09
Un pret pentru instalatia completa pentru geamurile electrice adica butoane, cabluri, macarale,etc. Masina mea nu are geamuri electrice decat pe fata si as dori sa-i pun si pe spate eventual un schimb cu ce am eu plus o diferenta rezonabila din partea mea si in felul asta esti mai castigat... La fel acelasi lucru ma intereseaza in cazul oglinzilor daca sunt electrice si cu incalzire, in cazul farurilor daca sunt cu xenon si au si instalatia de spalare faruri, scaunul pentru sofer sau bancheta spate daca au cotiera si de asemenea orice element de "Ghia"... daca ne intelegem pentru toate elementele ti le dau pe ale mele la schimb - si te asigur ca sunt in stare perfecta - plus o diferenta de care vei fi multumit iti spun eu... Ce iti dau eu la schimb oricum vei vinde si vei ramane si cu banii care tii dau eu la schimb cu componentele mele. Intr-un cuvant ma intereseaza sa fac un upgrade de la varianta mea de Focus la cea "Ghia". Astept un raspuns aici sau pe privat daca esti de acord cu solutia propusa de mine si daca piesele de care sunt eu interesat se prezinta in stare buna, eventual cateva fotografii ar fi bune... Stima...
09 Aug 2009, 20:20
servus
pompa de servo directie cat ar fi?
ma intere codul de pe ea...are o eticheta
rog PM
09 Aug 2009, 20:21
antifonare capota la ce pret?
09 Aug 2009, 22:03
Salut! Capacul de la airbag-ul pasagerului ma intereseaza. Un pret? Multumesc!
11 Aug 2009, 10:01
Oglinzile mi le poti rezerva mie...?! Vreau sa stiu daca in pretul de 200lei intra toata instalatia completa adica buton reglaj oglinzi, cabluri si tot ce mai are..., pentru ca vreau sa le dau jos pe ale mele si sa le montez pe cele electrice si nu vreau sa ma trezesc ca imi lipseste vreo piesa din "puzzle". Daca da jos cu grija absolut tot ce tine de ele mai ofer 20-30lei in plus peste pretul cerut de tine. Astept un raspuns... Deci, nu mai cereti oglinzile ca le iau eu, please...
11 Aug 2009, 10:09
Mai vreau un pret per-total sau separat la tot ce inseamna elemente specifice pentru "Ghia" adica insertiile de mahon din jurul casetofonului si cele din jurul schimbatorului de viteze, manerele cromate de la deschidere usi, inclusiv chestia aceea cromata din spate de la haion... Pe spate ai geamuri electrice... ca nu se vede in poze... un pret la fel ca la oglinzi pentru toata instalatia se poate...?!
11 Aug 2009, 10:18
@Florin21 auzi de ce nu o iei tu pe toata

...din ce vad eu vrei sa o trasnformi intr-o ghia

..o sa ai ceva treaba
Apropo are cumva Computer de bord
m-ar interesa pe mine
11 Aug 2009, 13:50
Daca as avea bani as cumpara-o pe toata...

Dar ma intereseaza doar ce este element de Ghia pentru ca intr-adevar, vreau sa o transform pe a mea in Ghia.
viewtopic.php?f=53&t=37489 Si daca tot s-a ivit aici o opurtunitate de ce sa nu profit de ea in loc sa bat parcurile de dezmembrari... Si ca sa fiu marinimos, uite, iti las tie computerul de bord...

nu de alta dar am impresia, nu stiu sigur, ca are aceeasi motorizare cu a ta si cred ca ti s-ar potrivi...

Ca sa nu mai zici ca o vreau eu pe toata...

Apropo, de munca cam este..., nu dai si tu o mana de ajutor cand vii la Valcea...?!
11 Aug 2009, 14:29
Salut, spune-mi si mie un pret pentru:
1. aripa stanga fata;
2. portiera stanga fata completa cu geam, sistem electric si fata de usa;
3. portiera stanga spate completa cu geam, sistem electric si fata de usa;
4. parbriz;
5. bara protectie spate;
6. bordul fara ceasuri;
7. schimbatorul de viteze sau macar nuca schimbatorului.
Sanatate.
11 Aug 2009, 17:39
$1 scrie:$2aca as avea bani as cumpara-o pe toata...

Dar ma intereseaza doar ce este element de Ghia pentru ca intr-adevar, vreau sa o transform pe a mea in Ghia.
viewtopic.php?f=53&t=37489 Si daca tot s-a ivit aici o opurtunitate de ce sa nu profit de ea in loc sa bat parcurile de dezmembrari... Si ca sa fiu marinimos, uite, iti las tie computerul de bord...

nu de alta dar am impresia, nu stiu sigur, ca are aceeasi motorizare cu a ta si cred ca ti s-ar potrivi...

Ca sa nu mai zici ca o vreau eu pe toata...

Apropo, de munca cam este..., nu dai si tu o mana de ajutor cand vii la Valcea...?!

Pai la valcea s-ar putea sa ajung undeva pe 21 22 trebuie neaparat sa ajung sa iau o bara de focus collection

mi-a promis-o cineva

si nu vreau sa pierd ocazia asta

Acum sa vedem dc are comp de bord..m-ar tenta
11 Aug 2009, 21:08
Salut!Buton geam electric portiera dreapta cu o singura comanda?
12 Aug 2009, 17:57
Salut, protectia parbriz dreapta cea care acopera filtru de polen ai , cat e?
12 Aug 2009, 19:01
Salut un pret mocheta interioara te rog si culoare ?
12 Aug 2009, 19:37
m-ar interesa casetofonul ,eu am la fel dar nu merge radioul
12 Aug 2009, 21:37
salut ma intereseaza si pe mine dc are computer de bord si dc da ce pret?
12 Aug 2009, 22:23
ok merci frumos si astept raspuns si eventual dar nu cred capota fata o ai de vanzare (Daca da ce culoare??)