Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
16 Aug 2009, 21:20
Inlocuim 'sticla' proiectorului/ farului/ stopului spart cu material plastic incasabil rezistent la temperaturile inalte specifice proiectoarelor/ farurilor (policarbonat special).
Pentru aceasta operatiune este nevoie de proiector/ far (fara becuri, suruburi, prinderi, etc). Pentru a se putea realiza matrita este nevoie si de ''pereche''. In caz contrar, 'sticla' va fi realizata pe profilul piesei. Matrita este de preferat deoarece materialul plastic se injecteaza in forma originala, deci nu sunt diferente optice si functionale intre piesa originala si cea modificata.
Pretul pentru un proiector este de aproximativ 320 Ron, iar setul costa 600 Ron.
Preturile pentru faruri se calculeaza in functie de complexitatea lucrarii, dar sunt in jur de 400 - 450 Ron/ bucata.
Termen de executie: intre 2 si 5 zile (in caz ca piesa este primita vinerea). Anuntul este valabil pentru Bucuresti. In cazul comenzilor din alte orase, clientul suporta si cheltuielile de transport.
Mentionez inca o data ca materialul folosit este incasabil si termorezistent.
03 Sep 2009, 12:01
Voi pune si ceva poze saptamana asta ca sa vedeti despre ce este vorba. Poate prindeti curaj.
03 Sep 2009, 12:08
No ofence dar e destul de scump...am vazut set de triple spate complete vandute la 160 ...origianale..faruri angel ayes cu 500 600 lei.. iar standard uneori un far SH bun nu depasete 200 lei...
03 Sep 2009, 12:33
mie mi s-a crapat faza scurta de la farurile hella...crezi ca poti inlocui sticla?
e vorba de sticla de la cel care are lupa in interior (faza scurta!)
- Fişiere ataşate
-

05 Sep 2009, 14:21
@
andoruls - piesele pe care le gasesti in comert, "originale" sau after-market/ tuning, tot se sparg la prima piatra. Nu ai citit foarte bine ce am scris eu:
"Mentionez inca o data ca materialul folosit este incasabil si termorezistent."
Eu am facut primele piese pentru Honda, unde daca ti s-a spart proiectorul de la Civic (de ex.) ti se cer 900 Ron, deci enorm pentru aceeasi sticla care este la fel de sensibila.
@
deejay_xb - trebuie sa ne intalnim ca sa vad mai bine despre ce este vorba. Ideal ar fi sa ai si "sticla" celuilalt far pentru a putea face matrita.

20 Dec 2009, 16:16
Asi fi interesat de sticlele pt proiectoare ... modelul facelift 2004..un pret pls..si care e procedura de livrare?
22 Dec 2009, 11:44
Salut , un pret estimativ pentru stopuri clare ford fusion . Multumesc,o zi buna !