Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vind Scut Motor Focus 2

09 Sep 2009, 16:52

Vind Scut Motor Focus 2.

Este vorba de scutul de sub motor.

Este din plastic, este original FORD, sigilat si nefolosit.

250 lei.

Bogdan
0723669542

Re: Vind Scut Motor Focus 2

10 Sep 2009, 07:21

Salut.As fi interesat,merge pe focus 1,6 tdci,2005,90 cp,wagon?Exista scut si din otel?Multumesc

10 Sep 2009, 08:00

da merge. din otel nu exista original ford. ford nu pune si nu recomanda scuturi de metal din motive de siguranta. in caz de impact motorul cade, iar daca ai scut de metal nu cade, si vine peste tine in habitaclu. :)

10 Sep 2009, 20:45

up

14 Sep 2009, 12:15

up

22 Sep 2009, 23:37

up

30 Sep 2009, 22:23

up

03 Oct 2009, 09:37

pentru masina din semnatura se potriveste?
poate reusesti sa pui si niste poze (am inteles eu bine sau este nou?)
respect

06 Oct 2009, 09:14

da se potriveste pe masina ta. este nou sigilat.

06 Oct 2009, 09:49

se potriveste si pt.masina mea, din semnatura ? Nu conteaza daca e pe benzina sau pe motorina ?

06 Oct 2009, 12:26

se potriveste. nu conteaza motorizarea.

09 Oct 2009, 13:13

up

09 Oct 2009, 16:11

Spune-mi te rog, de unde ai informatia, poti sa-mi furnizezi un link ceva catre o astfel de cercetare/"nerecomandare"?
Te intreb pentru ca eu am pus inca de cand am luat masina unul neoriginal, de la Forcar de otel.
Si tin sa precizez ca m-a scapat de multe ori de belele, momente in care fara scut ar fi fost jale iar cel de plastic sigur ar fi cedat. Insa cel de otel a ramas intact ca-n prima zi, poate cu putina vopsea luata de pe el.

Asadar, revenind, am tot intrebat de problema asta in caz de accident frontal ce se intampla, dar nu am primit astfel de raspunsuri evidente de la nici o reprezentanta.

$1 scrie:$2a merge. din otel nu exista original ford. ford nu pune si nu recomanda scuturi de metal din motive de siguranta. in caz de impact motorul cade, iar daca ai scut de metal nu cade, si vine peste tine in habitaclu. :)

09 Oct 2009, 16:21

nu am o sursa certa. am citit tot pe forumul nostru.

plus ca nu imi explic de ce pe focus cu motor de benzina nu vine cu scut in nici o echipare, si nici nu poate fi adaugat ca optional.

10 Oct 2009, 10:14

Din ce cunosc eu, motoarele pe benzina se incing f. puternic si au nevoie de o ventilatie corespunzatoare, pentru racire, mai ales pe timp de vara.
Asta ar fi motivul pt.care nu sunt echipate cu scut. Si in plus in tarile dezvoltate nu aprea au nevoie de scut, ca nu au "cratere" pe sosele, ca la noi.
S-auzim de bine!

13 Oct 2009, 08:27

up

15 Oct 2009, 07:29

up

16 Oct 2009, 20:14

sal bogdane.merci inca o data pt dvd.e super.
tocmai ce am fost la pescuit si am dat peste o pisica la 60 km pe ora.sa dus dreac scutul ala de carton.:)))))))
pe cand mam bucurat si eu ca pot pune unul de metal eu vad ca tu vinzi unul la fel.din pacate ala de plastec e ca si cum nu ar fi acolo.unul de tabla ar fi fost foarte indicat din fabricatie.dar pt economie de bani normal ca lau pus ala de carton.cand dai peste ceva sa dus dreac. fa te rog rost unul de metal si il cumpar imediat in 2 min fara ezitare.am vaz la crom tuning dar la aia pana dai de ei te apuca anul nou de anul viitor.
astept raspuns sau mesaj ai nr meu. numai bine bafta si aruncal la gunoi ala de plastec pt ca nusi are rostul la masina.eventual e bun la impactul cu fluturii:))))))

16 Oct 2009, 20:21

nu cred ca nu sunt asa prosti astia de la Ford. daca voiau faceau ei de metal si ti-l vindeau pe bani grei ca accesoriu. alta este smecheria. ceva suspect.

poate din motive de siguranta, poate din motive tehnice, au decis ca la Ford NU trebuie scut de metal.

in cazul unui impact, sasiul trebuie sa aiba puncte de deformare, locuri in care trebuie sa cedeze ca sa absoarba socul. daca acel scut ranforseaza caroseria???

20 Oct 2009, 21:52

s-a dat. se poate inchide.
Subiect închis