Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
29 Sep 2009, 19:51
Persoana fizica aduc orice tip de masina (pe platforma sau NU) din Germania , Belgia , Olanda, Franta , la cererea dumneavoastra. Nu trebuie decat sa specificati Modelul/Marca , anul fabricatiei (+ - ) dotari si un numar aproximativ de km , facem un contract notarial dati o o parte din bani si in maxim 15 zile masina va este adusa la scara.
Subliniez ca nu-s "samsar" , am un job obisnuit ,cunosc foarte bine limba germana (consider ca intr-un weekend prelungit pot face rost de masina )
Pentru cei intereasati apelati la PM
30 Sep 2009, 10:04
Subliniez ca samsar = mijlocitor în afaceri negustoresti.
singurul caz in care n-ai putea fi catalogat drept samsar este cel in care n-ai cere nici un fel de comision/plata eventualilor clienti. presupun ca nu e cazul.
30 Sep 2009, 12:42
Nu stiu cine ar avea incredere sa-ti dea o parte din bani inainte... doar daca esti prieten bun si stie lumea ca esti de incredere sau daca lasi ceva gaj in schimbul banilor pe care ii primesti ca acont... asa, cu contract notarial cu tot, cate tzepe s-au vazut... ce concedii de vis, masini, case si terenuri si-au tras unii cu banii de la fraieri... Eu zic, ca din start, nu va apela nimeni la tine de pe acest forum doar daca esti ruda, vecin, prieten, etc. cu respectivul si nici asa... Asa ca mai bine, cu tot respectul, te limitezi la rude, cunostiinte sau prieteni care te cunosc si pentru care prezinti garantie sau incredere... Noi, cei de pe aici, suntem prea saraci ca se ne mai luam si tzeapa... Stima...