Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
30 Sep 2009, 15:02
Marca/Model : FORD MONDEO
Caroserie/numar usi :5
Kilometraj : 117.000(REALI, NU MA OCUP DE VANZARI MASINI)
An de fabricaţie :2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : EURO3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : BUCURESTI MAXIM 9% AFARA MAX7%
Nivel de echipare : GHIA(FULL OPTION)
Detalii nivel de echipare/dotări : CLIMATRONIC,COMPUTER BORD, 4 GEAMURI ELECTRICE, VOLAN SI SCHINBATOR PIELE, OGLINZI ELECTRICE, JANTE ALIAJ ORIGINALE FORD, ANVELOPE NOI GOODYEAR.........etc
Detalii nivel de siguranţă : 8 AIRBAG
Alte comentarii : INTRETINUTA NUMAI LA SERVICE FORD(COLINA MOTORS), SCHINBATE DE 2-300 KM CONSUMABILELE(FILTRE+ULEI)MASINA ESTE FABRICATA IN GERMANIA.PROPRIETAR
Preţ : 4800 NEGOCIABIL
Numele vânzătorului :CRISTIAN
Telefon de contact :
0723.508.886
30 Sep 2009, 15:24
Mentionez ca o vand deoarece am cumparat noul model. Cea noua o puteti vedea la avatarul meu. Cred ca va imaginati ca am fost ff multumit de masina pe o vand acum daca am decis sa ma inoiesc

tot cu aceiasi masina(modelul nou). Asadar cine este interesat trebuie sa stie ca am fost ff multumit de marca si de model( confort,siguranta, consum etc)
30 Sep 2009, 15:26
Apropo de pret, el este mic deoarece sunt proprietar si nu imi place sa astept sa o vand luni de zile.
30 Sep 2009, 16:51
Diesel, benzinar ?? Ce motor si cati CP are?
30 Sep 2009, 19:47
$1 scrie:$2entionez ca o vand deoarece am cumparat noul model. Cea noua o puteti vedea la avatarul meu. Cred ca va imaginati ca am fost ff multumit de masina pe care o vand acum daca am decis sa ma inoiesc

tot cu aceiasi masina(modelul nou). Asadar cine este interesat trebuie sa stie ca am fost ff multumit de marca si de model( confort,siguranta, consum etc)
30 Sep 2009, 20:52
un schimb? cu ford fiesta 2005
30 Sep 2009, 21:04
Cum ti s-a spus si in topicul anterior, masina are 6 airbaguri, nu 8.
Acest topic se inchide si se va sterge, discutiile se continua pe topicul original.
Regulamentul forumului nu permite mai multe topicuri pentru o singura masina (desi daca acea masina e BMW, poate ne razgandim...)