Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Ford Mondeo MK4

03 Oct 2009, 11:54

Marca/Model : ford mondeo
Caroserie/numar usi :hatckback 5usi
Kilometraj : 54000 carti service
An de fabricaţie : 09. 2007
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2.0 Tdci 140cai motorina euro 4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :
Nivel de echipare : titanium
Detalii nivel de echipare/dotări : Bluetooth comenzi vocale, senzori lumina ploaie, parcare fata spate, tapiterie piele,ford convers+, jante 17 inch cauciucuri noi, Jante de iarna de tabla +cauciucuri
Detalii nivel de siguranţă : 8 airbag
Alte comentarii : thunder metallic inmatriculata acum 2 luni in ro
Preţ : 17500 euro
Numele vânzătorului :Robert
Telefon de contact : 0770 39 30 52

Re: Ford Mondeo MK4

09 Oct 2009, 15:33

ia du-te si vezi cat e una noua ca asta, cu ZERO kilometri!!!
ma refer exact la echiparea titanium si cu motorizarea asta nu la altceva.. aduna si discounturile si avantajele pe care la ofera dealerii si vezi cat iese pretul

imi pare rau dar chiar nu m-am putut abtine..

12 Noi 2009, 11:00

Nici nu speram sa se vanda masina pe un forum unde marea majoritate isi dau cu parerea ca sa se afle in treaba.Ia vezi tu cat e una noua cheala cu motor de 1.8. Si ia mai da un search pe mobile sau autovit si daca gasesti ceva similar da-mi si mie link. Am observat ca pe aici se vand masini ieftine dar ca sa citez pe cineva 'ca asta e vreo 12000' ...Unii sunt chiar ridicoli si vor masini gratis si cred ca si atunci ar fi scumpe.
Din pacate am mai avut un thread si cu poze insa din amabilitatea cuiva a fost sters. Oricum fiecare cere cat vrea si eu cred ca ar fi bine sa dea reply cei interesati nu cei care nu au ce face sau posteaza doar ca nu 'se pot abtine'

12 Noi 2009, 11:11

$1 scrie:$2in pacate am mai avut un thread si cu poze insa din amabilitatea cuiva a fost sters

Topicul cu imagini a fost șters pentru că ai deschis mai multe topicuri de vânzare cu aceeași mașină, lucru care contravine regulamentului.
Așa că a rămas acesta.

14 Noi 2009, 14:38

b85xix ai foarte mare dreptate. Si daca ar fi masinile gratis ar fi scumpe.Ai up de la mine.

15 Noi 2009, 10:53

Chiar daca ar fi mult mai scumpa de noua masina, tot pe aceea ar cumpara-o majoritatea, cine are 17.000 de dat pe o masina, va da si 23 doar ca sa o stie perfecta, iar cine nu are, isi va lua un mondeo de 4 ani la jumatate de pret.
Nu trebuie sa te superi pe colegii de forum, ei pur si si simplu si-au dat cu parerea, e discutie libera, faptul ca nu ai clienti nu se datoreaza acestui site, oferta ta chiar nu e pt. toata lumea.
P.S. nu contest ca masina ta e impecabila si ca esti motivat sa o vinzi la pretul cerut, chiar mi-ar place niste poze cu masinuta, sunt destul de rare Mk4. Bafta!

16 Noi 2009, 14:45

Conform regulamentului avem voie sa postam link-uri oficiale, asadar oferta ford mondeo NOU cu garantie, IN PREZENT este:

http://www.ford.ro/Articole/Vehicule/Of ... o/920.html

Parerea mea e ca tu nu vrei sa vinzi neaparat masina asta, sau esti inca in 2007-2008, nu in 2009 (criza), sau nu ai vazut noua oferta ford, drept pt care am atasat-o...repet, e parerea mea, nu trebuie sa te supere realitatea si n-ar strica sa o accepti. In alta ordine de idei, nu cred ca cineva cumpara o masina fara sa verifice/sa se raporteze la pretul ei noua la reprezentanta si la fel, nu cred ca cineva prefera o masina rulata 2 ani in dauna uneia noi cu 0 km pt o economie de cateva SUTE de euro...

P.S.: nu intentionam sa-mi dau cu parerea, dar nici eu nu m-am putut abtine la atacul tau asupra celor de pe acest forum, cand cel care exagereaza esti tu, nu noi...studiaza piata si o sa ne dai dreptate...

16 Noi 2009, 21:22

deci ce ti-am spus mai sus a fost din dorinta de a te ajuta sa deschizi putin ochii ca sa-ti vinzi masina

si ca sa faci ceva comparatie asupra pietei, iti dau un exemplu, real pe hartie, pt ca sunt direct interesat de asa ceva si probabil asta va fi viitoarea mea masina: la Colina Motors, 2.2 TDCI 175 cp, 400 Nm, Titanium X, sedan 4 usi (e mai scump ca hatchback), vopsea metalizata, 2009, roti 235/45/R17, bla-bla, zero kilometri, cu ceva optionale (nu cine stie ce dar se mai aduna si alea), taxa de prima inmatriculare cadou (deh, motor peste 2000 cm3) costa 23000 euro, tva inclus bineinteles, la prima strigare ;)

iar pe de alta parte, tocmai am vandut acum vreo 3 luni mondeo ghia 2005 impecabila, totul schimbat la zi, motor tot 2.2 TDCI, cu, ATENTIE, 7400 euro dupa aprox 8 luni de stat cu ea pe vreo 7-8 forumuri auto, autovit + alte site-uri de vandut masini, ziare cu anunturi, etc. - topicul cu masina e inclusiv aici pe forum bineinteles, mi-e lene sa-l caut.

sunt convins ca am incalcat regulile de la Bursa - scuze si accept pedeapsa meritata!! :)

16 Noi 2009, 22:47

"La prima strigare " asadar tu consideri ca daca negociezi cu ei ti-o lasa la 20000 de mii sa zicem.Ceea ce nu se va intampla oricum pt ca si asa 23000 de mii este un pret cu discount deja.
Doi la mana intrati tot pe ofertele cu discount si vedeti ca un 2.0 tdci titanium costa 18500 cu tva.Apoi dai un search la lista de optionale si ai sa vezi ca masina mea are cateva optiuni extra fata de standard in valoare de circa 1500 euro. Oricum ma repet criza sau nu am rugat pe cineva sa imi arate un link cu o masina ca asta tot din 2007 cu aceleasi dotari la ce pret este sh. Dati search pe autovit pe mobile oriunde. Astept contra oferte, merci
FiÅŸiere ataÅŸate
3.JPG
2.JPG
1.JPG

17 Noi 2009, 14:30

stiu ca 23k este un pret cu discount bineinteles... si nu pot avea pretentia sa o lase la 20k dar la 22k euro cred ca o lasa.. ceea ce e parfum pt o astfel de masina cu motorizarea asta ;)

bafta la vanzare!!

17 Noi 2009, 15:22

Merci .Daca tie ti se pare putin 6000 de euro diferenta e alegerea ta. Eu nu ma grabesc sa dau masina si chiar daca e 'criza' asta nu inseamna ca ar trebui sa o dau cu 12000 ca ti se pare tie scumpa sau altora.Cei interesati o sa caute pe mobile si o sa constate ca e un pret corect .Oricum nu speram sa o vand pe forum dar am zis sa incerc.Cu stima o zi placuta

17 Noi 2009, 18:32

da, este mica diferenta bashka ca masinile si in special motorizarile nu sunt deloc la fel... una e noua si alta e sh cu 54kkm... una e 2.2 TDCI iar cealalta e 2.0 TDCI.
nu stiu daca ai avut ocazia sa conduci 2.2 TDCI!!

revenind doar la masina ta, noua face cam 19000 euro sa zicem iar dupa ce ai scos-o pe poarta dealerului ii scade valoare in secunda doi cu inca vreo 3000 euro ... deci asta inseamna cam 16000 euro, adica cat vrei tu acum pe ea.. sau chiar mai putin daca ma uit bine
apoi intrebarea e ce facem cu cei 54000 km si cei 2 ani, pe aia nu-i calculam?! ;)

sper ca am fost de data asta mai pe intelesul tau.

17 Noi 2009, 20:09

Ca sa fiu mai pe intelesul tau, sa presupunem ca tu ai fi interesat de masina si ai si dispune de bani sa o cumperi ( desi clar nu esti interesat ci doar postam pt a face posturi), tu cat consideri ca face masina in jur de 12000 13000 nu? Bun acum search fast pe mobile.de si vezi ca cea mai ieftina este 14000 si are 80 tkm si nu are dotarile astea + adus + taxa => ?
In alta ordine de idei eu am sa incetez sa fac offtopic si mai ales in contradictoriu cu cei care nu sunt nici macar interesati ci doar au ceva de comentat.Ai sau nu dreptate daca era masina ta probabil ca nu aveai aceeasi atitudine .Oricum n-am nimic de demonstrat nici tie nici altora carora nu le convine pretul. Daca am fost pe intelesul tau acum sper sa posteze doar cei eventual interesati , salutare
ps: sunt convins ca si daca era 10000 era problema ca de ce e prea ieftina sau poate ca nici atunci nu era destul de ieftina ca oricum e criza . Insa pe de alta parte daca 6000 nu sunt multi pt tine atunci care e problema pana la urma?? Ca vroiam pe ea 17000 15000 13000 oricum nu e mare diferenta deci nu era o problema nu-i asa? End of story

18 Noi 2009, 12:22

baieti, lasati omul sa dea cu capul de pragul de sus daca asta vrea...ce va agitati atata? o sa vada ca nu ii da nimeni banii astia si o sa stea cu ea sa-i faca poze si s-o laude pe forumuri si sa constate cum ii tot scade pretul cu trecerea timpului si aparitia noilor oferte ford...sau s-o puna pe mobile ca sigur acolo o da cu 20000 :))...pana la urma o va da cu 13000, mai era p-aci un domn giurea care inundase forumul cu laude la adresa masinii lui si certuri cu contestatarii :)) cei interesati sa cumpere au banu, pot alege din cate masini vor, el are masina...deci va dati seama cine are mai multe variante :)

18 Noi 2009, 17:03

Pana la urma care e problema voastra? Ca nu merita masina banii ceruti? Ca in banii aia poti lua ceva mai bun? sunt sigur ca ati avea ceva de comentat pentru fiecare anunt in parte. Omu cere cat vrea si cred ca daca cineva este interesat de masina ar fi loc si de o negociere.
Ai un UP de la mine

18 Noi 2009, 20:35

up
ps:claw nu ma obosesc sa ti raspund cel mai destept cedeaza

24 Noi 2009, 22:04

ok, din partea mea iti doresc sincer sa o vinzi cu cat vrei tu.

scuze ca ti-am "inflamat" topicul inutil.. de fapt sper totusi sa fi fost util pt ca trecerea timpului e in defavoarea ta si mai bine fa acum ceea ce trebuie daca vrei sa rezolvi problema !!! sper ca m-ai inteles !
ti-o spun din prisma experientei in care am stat 8 luni cu o masina de vanzare care se deteriora pe zi ce trece in parcare iar eu eram intotdeuna cu un pas in urma pietei dpdv al pretului ;)

deci, roaga mai bine un moderator sa stearga topicul si sa iti faci unul nou.
scuze & bafta.

25 Noi 2009, 12:46

Intrucat nu ma grabesc sa vand masina timpul nu e in defavoarea mea ,poate din alte puncte de vedere doar :) Am adus masina in august pentru mine nu ca sa o vand.Si sincer daca nu gasesc cumparator nu e nici o problema .Vroiam sa o vand pentru ca am gasit un Focus Rs cu un discount considerabil fata de cat e nou si vroiam sa nu stau cu 3 masini pe cap pentru ca e scumpa intretinerea,casco, impozite etc.Daca nu o dau pe asta raman cu ea si imi iau gandul de la hothatch.Ideea este ca cine chiar e interesat face o oferta dar nu ridicola .
Cu stima , o zi buna

25 Noi 2009, 12:56

Haideți să discutăm la subiect. Dacă nu dăm avertisment.

29 Noi 2009, 13:34

Up discutabil nimeni interesat?

05 Dec 2009, 10:18

se da gratis nimeni interesat? :-t

06 Dec 2009, 13:26

Salutare!

La gratis ma bag eu!Macar s-o conduc...Frumoasa masina .Un up de la mine.Bafta la vanzare!

Andy.

14 Dec 2009, 14:21

De ce crezi tu, dupa parerea ta ca nu e nimeni interesat oare?Doar asa, ca exercitiu de imaginatie... :)

20 Dec 2009, 16:44

Up si de la mine! Masina f frumoasa, dar are pret de mobile.de asa cum spune si vanzatorul. Realitatea in Romania in momentul asta e cu totul alta: masini cu pana la 30-40% mai ieftine pe piata sh ca in Germania. Sa nu uitam ca ei nu mai sunt in criza, sau probabil ca nu au fost niciodata, pe cand noi suntem in... . Sarbatori fericite la toata lumea! :)

20 Dec 2009, 23:35

Daca nu o aduci pe firma nu prea mai renteaza sa-ti iei masina de afara.
Foarte faina masina!

22 Dec 2009, 12:42

hai cu up! Vine Craciunul nimeni nu vrea sa-si faca un cadou... :))

28 Dec 2009, 16:50

up-ul regulamentar :)) de curand un set de arcuri eibach nou noute in cutie inca nu le am montat cu intemperiile astea

31 Dec 2009, 04:53

up!! masina e frumoasa..pretul e putin putin f.f.f.f putin mare :)
treaba cu "aici se vand masini mai ieftine" gresit.dupa parerea mea..nu dau nume si nici nu fac reclama altor situri..dar am gasit masini si chiar am fost sa le vad care au fost prin apropiere la preturi mult mai mici ca si aici..imi pare rau 4 all dar trezitiva, si intelegeti ca au scazut preturile f.f.f mult la S.H, in modu asta nu aveti nici o sansa sa va vindeti masiniile, sa nu ma intelegeti gresit dar astai realitatea..
Apropo de Germania , din pacate ai dreptate in Germania masiniile is mai scumpe acum la ei..decat la noi si cu mult..am fost acum o luna si am vazut cu ochii mei.
bafta la vanzare.

06 Ian 2010, 15:59

14500

06 Ian 2010, 19:34

10000 si te scap de ea
Subiect închis