Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

VAND PARFUMURI ORIGINALE

06 Noi 2009, 14:02

Vand parfumuri originale, o gama foarte larga, orice marca, peste 600 de modele de parfumuri.
pentru mai multe detalii vizitati http://www.parfumuri4u.com

Re: VAND PARFUMURI ORIGINALE

15 Noi 2009, 01:01

Recomand cu caldura, extrem de prompt, preturi foarte bune. Sotia e incantata ;)

15 Noi 2009, 11:21

Cat persista mirosul 30min. sau 12h...?! :D

15 Noi 2009, 11:29

Pai s-a dat pe la ora 19 inainte sa mergem la nunta si mirosul era acolo si dimineata la 5 ;)

Soatza imi explica acum ca depinde de persoana (pH etc), plus ca parfumul ei nu e din cele "tari" ci e mai soft.

15 Noi 2009, 11:36

Mirosea pe langa dumneaei pe o raza de cel putin un metru sau daca te apropiai la cca. 1cm... :D Te intreb ca la cate facaturi au aparut... @-) De curiozitate, spune si tu pretul si ce ai cumparat ca sa-mi dau cu parerea... :D

15 Noi 2009, 12:00

Pretul e pe site, ce am cumparat conteaza mai putin. E un parfum care nu mai e la moda dar ii place sotiei. Ii luasem unul acum 2 ani parca din aeroport din alta tara europeana, nu am sesizat vreo diferenta de miros, persistenta sau ambalaj la cel luat de la cei de mai sus.

15 Noi 2009, 12:10

Am aruncat un ochi pe site-ul de mai sus si preturile sunt de original. La mine in Mol pretul la un Fahrenheit ( ce folosesc eu...) este mai mic fata de ce este pe site - 195lei - 100ml. Dupa cum sunt prezentate si dupa pret, pana la proba contrarie par originale... daca zici ca mirosul persista atat de mult...
Subiect închis